Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد رضایی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: هوش کودکان علاوه‌ بر ارثی بودن و انتقال از طریق ژنتیک، رابطه ای مستقیم با تغذیه دوران کودکی دارد، از این رو با جا دادن فهرست غذایی مناسب در وعده‌های غذایی کودکان، والدین می توانند نقشی موثر در تقویت هوش فرزندانشان ایفا کنند.

این متخصص تغذیه بیان کرد: مهم‌ترین تغذیه‌ اثبات شده بر ضریب هوشی کودکان، تغذیه با شیر مادر تا پایان 2 سالگی است؛  شیر مادر به‌واسطه سرشار‌بودن از انواع ویتامین‌، پروتئین‌ و املاح مغذی نقشی قابل توجه بر تقویت سیستم عصبی و سلول‌های مغزی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهی سالمون را در تغذیه کودکتان فراموش نکنید

رضایی ادامه داد: ماهی سالمون منبعی غنی از پروتئین و اسیدهای چرب مانند امگا۳ است، ماده ای که تقویت کننده ای خوب برای سیستم عصبی بدن است.

سیب‌زمینی؛ بهتر آن است که ابتدا سیب‌زمینی را به ورقه‌های نازک بریده و به کمک دارچین آن را دودی کنید، این ماده غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان و ویتامین A است و با فعال‌کردن عصب‌ها، قدرت تفکر را افزایش می دهد.

تخم‌مرغ؛ تخم‌مرغ‌های خانگی منبع غنی چولاین است، چولاین جزو گروه ویتامین‌های B ویتامین و محلول در آب است، سبب گسترش فعالیت مغزی و حافظه می‌شود و برای کودکان بسیار مفید است.

توت‌فرنگی و انار جزو مواد مفید برای افزایش هوش کودکان هستند؛ این میوه‌ سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به خوبی ادراک، حافظه و ارتباط ذهنی را در کودک تقویت می‌کند، همچنین موجب رشد فکری و قدرت تمرکز می‌شود. شما می‌توانید با مخلوط‌کردن این میوه‌ با ماست یک دسر خوشمزه برای کودکان تهیه کنید.

این متخصص تغذیه یادآوری کرد: حبوباتی چون لوبیا‌چیتی، لوبیا‌قرمز، عدس، لپه و دیگر حبوبات، منبع غنی از اسیدهای چرب امگا۳ است که سبب خون‌سازی در رگ‌ها و تقویت سلول‌های عصبی می‌شوند،  شما می‌توانید از این حبوبات در تهیه سالاد، سوپ یا آش‌های مختلف استفاده کنید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۵۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد اسماعیل مطلق، در اولین نشست هماهنگی رؤسای دبیرخانه‌های سلامت دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، گفت: برای اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه، تشکیل کمیسیون‌های تخصصی در محور‌های مختلف لازم است .

وی افزود : تأمین و تولید پایدار غذا، دسترسی اقتصادی، توجه به سلامت و ایمنی غذا و فرهنگ‌سازی برای تغذیه سالم، از جمله این محورهاست .رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت : تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم مستلزم توجه به همه ابعاد آن است و همه دستگاه‌های اجرایی عضو شورای عالی باید اولویت‌های برنامه‌ای خود و چالش‌های اجرایی را در سال جاری برای گزارش به رئیس جمهور، به دبیرخانه ارسال کنند.

دیگر خبرها

  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • برای تقویت حافظه چی بخوریم بهتر است؟
  • قند‌های پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آن‌ها را حذف کنید
  • قندهای پنهان در رژیم غذایی خود را بیابید و آنها را حذف کنید
  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • مد جدیدی به نام طالع بینی؛ با متولدین این ماه وارد رابطه نشوید!
  • شرط اجرایی شدن سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه