Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ امیرحسین محمودی، مجری طرح  با بیان اینکه این شرکت دانش‌بنیان با حضور جمعی از فارغ‌التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف از سال ۱۳۹۰ فعالیت خود را در پارک فناوری پردیس آغاز کرد، گفت: طراحی و تولید پرینترهای سه‌بعدی از زمینه‌های فعالیت ما به شمار می‌رود که در این راستا موفق به ساخت پرینتر سه‌بعدی صنعتی از نوع SLS شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این پرینترها با "پودر" و لیزر" کار می‌کنند، ادامه داد: این پرینتر قابلیت کالیبره شدن برای "پلی‌آمید" با استحکام مکانیکی بالا را دارد، ضمن آنکه امکان تغییر تنظیمات برای کاربران دانشگاهی در آن پیش‌بینی شده است.

محمودی تولید قطعات نهایی در تیراژ کم و بدون نیاز به قالب‌سازی را از دیگر مزایای این دستگاه عنوان کرد و یادآور شد: پرینتر عرضه شده در این تحقیقات برای صنایعی که به دلیل تحریم‌ها در تامین قطعات با مشکل مواجه هستند و یا به دنبال کاهش قیمت تمام‌شده قطعات یدکی هستند، بسیار کارآمد خواهد بود.

مجری این طرح با تاکید بر اینکه دستگاه ساخته‌شده قابلیت تنظیم بر روی مواد مختلف پلیمری و کامپوزیتی را دارد، یادآور شد: این دستگاه به صورت بسته کامل همراه با ۱۵ تجهیز جانبی به مشتریان تحویل داده می‌شود.

این محقق، قیمت رقابتی با نمونه‌های خارجی و در دسترس بودن خدمات پس از فروش را از دیگر مزایای این پرینتر نام برد و اظهار کرد: دستگاه پرینتر سه بعدی صنعتی ساخته شده نصف قیمت مشابه خارجی و با همان کیفیت است.

محمودی تاکید کرد: این فناوری در اختیار شش کشور دنیا است که ایران یکی از این کشورها به شمار می‌رود.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد

فرشاد مهدی‌پور گفت: ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند و امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری بوده که بهم آمیخته است.

به گزارش ایسنا، فرشاد مهدی‌پور، رییس هیات ایرانی در دیدار با استاندار کربلا با بیان اینکه دو کشور ایران و عراق در حوزه فرهنگ و ارتباطات سابقه درخشانی دارند و همکاری آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: مساله مهم در حوزه فرهنگ میان دو کشور مساله اربعین است که باید یک تصویرسازی جهانی صورت بگیرد. باید تلاش کنیم عشق به امام حسین در جهان هر روز گسترش یابد. خوب نیست و دور از شآن است که دو کشور منتظر روایت رسانه‌ای دیگران باشند. هستند کسانی که دشمنانه می‌خواهند روابط استراتژیک دو کشور را برهم بزنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این است که ایران و عراق مبارزه ارزشمندی در نبرد با تروریسم داشتند. امنیت امروز مرهون خون شهیدان دو کشوری است که بهم آمیخته است.

همچنین در این دیدار نصیف الخطابی استاندار کربلا، گفت: دو کشور ایران و عراق یک دشمن مشترک دارند و آن هجمه فرهنگی علیه فرهنگ اسلامی است.

وی افزود: دو مشکل بزرگ داریم؛ اول جنگ نرم و تهاجم فرهنگی و مشکل دوم القای ناامیدی برای دو کشور است و می خواهند القا کنند که ایران و عراق نمی توانند پیشرفت کنند. برای همین نیازمند تعاملات و همکاری‌های رسانه‌ای هستیم. زیارت اربعین بهترین راه مقابله با هجمه‌های دشمن است.

استاندار کربلا عنوان کرد: هر پیشرفتی که در این دو کشور اتفاق می‌افتد باید بازتاب جهانی داشته باشد. دشمنان حتی از داخل می‌خواهند به روابط دو کشور ضربه بزنند.

وی در خاتمه عنوان کرد: حتما باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان دو کشور اتفاق بیفتد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • مسکو از جنگ ایران و اسرائیل چه بهره‌ای برد؟ روسیه تمام تخم‌مرغ‌هایش را در سبد ایران نمی‌گذارد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • بهترین روش برای تمیز کردن محیط‌های تجاری
  • نمونه‌برداری غیرتهاجمی‌تر از خون با الهام گرفتن از زالو
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • باید یک تفاهم بزرگ رسانه‌ای میان ایران و عراق اتفاق بیفتد