Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@09:47:45 GMT

سهم مزد در قیمت فرش حدود 80 درصد است

تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۳۹۸۸۷۹

سهم مزد در قیمت فرش حدود 80 درصد است

تهران- ایرنا- نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف کشور گفت: حدود 70الی 80 درصد ارزش فرش بر خلاف تولیدات صنعتی، مزد تشکیل می دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی، هوشنگ فاخر در حاشیه بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ضمن بیان اینکه حدود 2 سوم فرش دستباف کشور صادر می شود، اظهار کرد: در بازارهای صادراتی قیمت فرش دستباف باید با تولیداتِ کشورهای رقیب مثل: هندوستان، پاکستان، افغانستان، چین و ترکیه رقابت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: با توجه به سهم مزد در قیمت فرش که حدود 70 الی 80 درصد است، مزد ارزان تر از ایران، عامل تقویت رقابت رقبای فرش ایران همراه با حمایت های ویژه ی دولت های آنها در بازارهای جهانی است.
فاخرافزود: دولت های کشورهای رقیب برای حفظ قدرت رقابت فرش ایران در بازارهای صادراتی نه تنها از تحمیل بار مالیاتیِ تولید، عرضه و صدور فرش در بازارهای جهانی خودداری می کنند، بلکه به آنها پاداش صادراتی و کمکهای کرایه ی حمل بار صادراتی و هزینه ی مشتریان نمایشگاه ها نیز ارائه می دهند.
این فعال عرصه ی فرش دستباف کشور خاطر نشان کرد: تولیدات صنعتی که ارزان تر تمام می شوند با پیشرفت سریع تکنولوژی، تولیدات قبلی مقبولیت و ارزش خود را از دست می دهند، اما فرش از کالاهایی است که به طور معمول قیمت کهنه ی آن بیشتر از قیمت خرید و فرش نو می باشد.
وی همچنین با بیان اینکه فرش دستباف کالایی است که ضمن استفاده، جنبه ی سرمایه گذاری دارد، گفت: به عنوان مثال سودی که خریداران آلمانی در طول زمان از خرید فرش و افزایش ارزش آن برده اند بیش از قیمت فرش های خریداری شده، است.

**خریداری سالانه 000/000/2 متر مربع فرش در داخل کشور
وی فرش دستباف را کالایی باارزش و پر مصرف برای خانه داران در داخل کشور دانست و عنوان کرد: ایرانی ها سالانه حدود 000/000/2 متر مربع فرش خریداری می کنند.
نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش دستباف ایران ادامه داد: با برنامه های تبلیغاتی و ترغیب مصرف کننده به خرید و مصرف فرش دستباف، به میزان حداقل 5 درصد در کشورمان، امکان صدور 000/000/10 متر مربع فرش در سال قابل دستیابی است.
وی افزود: این امر علاوه بر افزایش صادرات فرش از بابت حجم بیشتر و افزایش قیمت به دلیل افزایش تقاضا به نفع بخش فرش و کشور خواهد بود.

** آثار منفی وصول مالیات تصوری به مراتب بیشتر از تحریم ها در بخش صدور فرش است.
وی ازمشکلاتِ فعالان حوزه فرش دستباف، قانون وصول مالیات های مستقیم در مورد تولید، عرضه و صدور فرش دستباف دانست و عنوان کرد: با تصور وصول مالیات از این فعالیت، هزینه یی چند برابر وصول مالیات، بیکاری حدود000/000/2 نفر شاغلین تمام وقت یا پاره وقت ابن بخش و مهاجرت روستاییِ تولید کننده به مصرف کننده شهری به دولت تحمیل می شود.
نایب رئیس اتحادیه فرش، بیکاری فرش بافان با جمعیتی حدود 000/000/2 نفر شاغل تمام وقت یا پاره وقت، عامل ایجاد نارضایتی بین مردم دانست و اظهار کرد: این امر سبب فشار از جانب کشورهای دیگر روی دولت ایران می شود.
وی خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب در سومین تحریم، فرش ایران علیرغم عدم کاربرد نظامی یا درآمدی کلان، جزء اولین تحریم های جدید می باشد و این خود نیاز به حمایت از تولید، عرضه و صدور فرش را روشن می نماید.
فاخروصول مالیات راعامل مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی برای کشور دانست و گفت: اجرای این قانون برای بخش فرش فاقد توجیه اقتصادی است و آثار منفی آن بیشتر از تحریم ها است.
وی تاکید کرد: اصلاح معافیت مالیاتی صدور فرش به معنی ایجاد درآمد برای صادرکننده نبوده بلکه به علت تعدد صادرکنندگان فرش که انحصاری نمی باشد به دلیل رقابت صادر کنندگان عامل کاهش قیمت و افزایش توان رقابتی در بازارهای بین المللی است.
بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی فرش دستباف ایران که از سوم شهریور کار خود را در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغاز کرده، امروز جمعه به کار خود پایان می دهد.
اقتصام**2078**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد قيمت فرش مزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۸۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی

فرارو- خرید و فروش اقساطی خودرو کارکرده را باید جدید‌ترین راهکار خریداران و فروشنده‌ها در بازار بدانیم.

به گزارش فرارو؛ همزمان با افزایش قیمت خودرو در سال‌های گذشته و انتشار گاه و بیگاه اخبار مربوط به رکود شکل‌گرفته در بازار، بخشی از خریداران راهی جز خرید اقساطی خودرو پیدا نمی‌کنند. همزمان فروشنده‌ها با تن دادن به معامله اقساطی، از یک طرف از شر خودرو باقی‌مانده در پارکینگ و مخارج نگه‌داری از آن خلاص می‌شوند و از یک طرف دیگر به لطف سودی که به معامله تعلق می‌گیرد، دنبال جبران ضرر و زیان می‌روند. فروش اقساطی خودرو برخلاف چیزی که احتمالا تصور می‌کنید، فقط به‌مدل‌های اقتصادی و داخلی محدود نمی‌شود و خیلی از فروشنده‌ها بابت فروش ماشین‌های مونتاژی و میلیاردی بازار، از پیدا کردن مشتری دست‌به‌نقد ناامید شده‌اند.

قیمت پراید صفرکیلومتر با احتساب معدود مدل‌های باقی‌مانده‌ای که در بازار وجود دارد، حول‌وحوش ۳۵۰ میلیون تخمین زده می‌شود، اما فروشنده‌ای حاضر شده پراید دست‌دوم مدل ۹۰ را با قیمتی نزدیک ۲۰۰ میلیون به‌شکل اقساطی بفروشد.

پرایدی که درباره آن صحبت می‌کنیم، در این چند سالی که از عمرش می‌گذرد، حدود ۲۰۰ هزار کیلومتر راه رفته و فروشنده چیزی حدود یک‌چهارم از اصل پول تعیین شده برای خودرو را به‌شکل اقساطی و تحویل چک صیادی دریافت می‌کند.

کوییک دنده‌ای ساده که از خط تولید سایپا کنار رفته در بازار مدل‌های صفرکیلومتر کمی بیش از ۳۶۰ میلیون به خریداران پیشنهاد می‌شود. یکی از فروشنده‌های کوییک دنده‌ای مدل ۹۹ که در این سال‌ها ۳۸ هزار کیلومتر با خودرو راه رفته، آن را با رقمی بالاتر از مدل‌های صفرکیلومتر آگهی کرده است! چقدر؟ ۳۷۰ میلیون.

فروش اقساطی این کوییک به‌شکلی است که خریدار باید در قدم اول پولی در حدواندازه ۲۰۰ میلیون به عنوان پیش‌پرداخت بپردازد و بابت اقساط سه گزینه خواهد داشت. شش ماهه، ۳۵ میلیون. ۱۲ ماهه ۲۰ میلیون و ۲۴ ماهه ۱۳ میلیون. اینطوری خرید اقساطی خودرو با انتخاب بازپرداخت شش ماهه حدود ۱۰۰ میلیون کمتر آب می‌خورد.

فروش اقساطی خودرو فقط محدود به مدل‌های اقتصادی و داخلی نمی‌شود و انگار بخشی از خریداران برای سوار شدن شاسی‌بلند‌های مونتاژی و وارداتی هم از چنین شگردی برای خرید خودرو استفاده می‌کنند.

چانگان CS۳۵ مونتاژی مدل ۹۷ یکی از همین گزینه‌هاست. مدلی که بعد ۸۶ هزار کیلومتر کارکرد، با قیمت پایه ۹۵۹ میلیون به شکل اقساطی فروخته می‌شود. فروشنده حداقل مبلغ مورد انتظار برای پیش‌پرداخت را ۷۰۰ میلیون تعیین کرده و در شش قسط انتظار پرداخت چک‌های ۱۱۱ میلیون و ۱۱۱ هزار تومانی را دارد. نهایتا بعد اتمام اقساط، خریدار چیزی نزدیک یک میلیارد و ۳۶۶ میلیون یعنی ۴۰ درصد بیشتر از رقم پایه اولیه به حساب فروشنده واریز می‌کند.

جک J۴ در دسته ارزان‌ترین مونتاژی‌های بازار قرار می‌گیرد و جزو معدود مدل‌های زیر یک میلیارد است. همین جمله برای افزایش توجه‌ها به خرید جک J۴ کفایت می‌کند و از قضا فروشنده‌ای برای پیدا کردن مشتری سراغ فروش اقساطی رفته است.

قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، از طرف فروشنده حدود ۷۹۰ میلیون یعنی رقمی نزدیک مدل‌های صفرکیلومتر تعیین شده است. تصمیمی که احتمالا به‌خاطر کارکرد پایین خودرو گرفته شده. شرایط فروش اقساطی این مدل به شکلی است که رقم پیش‌پرداخت اولیه ۵۴۱ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان خواهد بود و خریدار در ۳۰ قسط باید برای پاس کردن اقساط ۱۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومانی دست به کار شود. قیمت جک J۴ کارکرده‌ای که درباره آن صحبت می‌کنیم، با این اوصاف بعد دو سال و شش ماه از آغاز بازپرداخت اقساط به حدود ۹۰۰ میلیون تومان تبدیل می‌شود.

سوبا M۴ را می‌توانیم جزو گران‌قیمت‌ترین سواری‌های مونتاژی فعلی بدانیم. قیمت سوبا M۴ در کارخانه یک میلیارد و ۱۸۵ میلیون است، اما در بازار آزاد در دسته مدل‌های دو میلیاردی قرار می‌گیرد و به‌طور متوسط دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون آگهی می‌شود.

قیمت سوبا M۴ دست‌دوم مدل ۱۴۰۲ که کمتر از پنج هزارکیلومتر راه رفته، در یکی از آگهی‌های فروش دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون قید شده است.

فروشنده که احتمالا یکی از نمایشگاه‌داران غرب تهران است، در ازای ۷۶۰ میلیون به‌عنوان ودیعه اولیه و ۳۰۱ میلیون به‌عنوان ودیعه ثانویه (سه ماه بعد موعد پیش‌پرداخت اول) و اقساط یکساله ۹۰ میلیونی، دنبال مشتری برای سوبا M۴ مدل ۱۴۰۲ می‌گردد. قیمت سوبا M۴ کارکرده به این ترتیب بعد یک سال به حدود دو میلیارد و ۱۵۰ میلیون می‌رسد.

دیگر خبرها

  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • ریزش قیمت‌ها در بازار خودرو
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری