Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری، رئیس شورای فرهنگ عمومی و نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام جمعه بوشهر، امروز 9 شهریورماه مصادف با 19 ذی الحجه، در خطبه های نمازجمعه این شهر که به همت کانون فرهنگی و هنری امام هادی (ع) برگزار شد، به سبک زندگی قرآنی و دینی امیرالمومنین حضرت علی (ع) اولین پیشوای شیعیان پرداخت و اظهار کرد: قرآن کریم سعادت همه بشر را بیمه کرده است و قرآن از بزرگترین مظاهر رحمت مطلقه الهیه و نخستین و گسترده ترین رسانه جهان اسلام و مایه ی عزت مسلمانان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه بوشهر پنج آسیب دنیاگرایی را برشمرد و افزود: حب دنیا ریشه تمامی خطاها و انحرافات است و لذا انسان ها باید در دنیا به دنبال سعادت باشند و از دنیاگرایی دوری کنند و به دنبال آخرت باشند.

عید غدیر خم روز بنیان بنیادهای پایدار ایمان و استجابت دعا

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر عنوان کرد: عید غدیر خم روز بنیان بنیادهای پایدار ایمان و روزی است که دعا در آن مستجاب می‌شود.

شاخصه های حکومت علوی در نظام اسلامی

آیت الله صفایی بوشهری به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با هیئت دولت در ساروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر اشاره تحلیلی کرد و گفت: عدالت اجتماعی، پاکدامنی، پارسایی و با مردم بودن از شاخصه های حکومت علوی است و در نظام اسلامی ایران تمامی دولت ها و مسئولان لشکری و کشوری بر اساس این شاخص ها سنجش می‌شوند.

وی اضافه کرد: عدالت اجتماعی یعنی بر مدار حق تصمیم گرفتن، نظارت کردن و برخورد بازدارنده با مفاسد کردن است و نیز پاکدامنی و پارسایی به معنای پاک بودن عناصر شخصیتی در مسئولیت های خدمتی و زهدا داشتن و تجمل گرا نبودن و اهل گناه نبودن و اسلامی زندگی کردن است.

خطیب جمعه بوشهر ادامه داد: خدمت به مردم یک فرصت است و می بایست درب اتاق مدیران بر روی مردم باز باشد و این تعامل دو طرفه باید در دستور کار مدیران و مسئولان قوه مجریه باشد.

فعالیت جهادی و شبانه روزی مدیران در مقابله با تهدیدات دشمن 

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: حجم فعالیت مدیران در مقابله با تهدیدات دشمن باید جهادی و شبانه روزی باشد و به ظرفیت های داخلی، نخبگان جامعه و منابع خدادای سرزمینی توجه ویژه داشته باشند و جلوتر از زمان بیاندیشند.

مغایرت آرمانی کشورهای اروپایی با سبک زندگی مردم ایران

وی تصریح کرد: ارتباط با کشورهای اروپایی غیرقابل اعتماد است و بدان جهت که آرایش آرمانی و ارزشی آنها با سبک زندگی مردم کشور اسلامی ما و دولت مردان ایرانی مغایرت دارد و رفتارهای سیاسی و اقتصادی اروپا بسیار فریبنده و ظاهرنما است.

شاخصه‌های رفتاری شهیدان دولت

امام جمعه بوشهر یاد شهیدان رجایی و باهنر را گرامی داشت و بیان کرد: ایمان، تقوا، اخلاق، ساده زیستی، انقلابی فکر کردن، جهادی بودن، ولایتمدار بودن بهترین شاخصه های شهیدان رجایی و باهنر است و ویژگی های رفتاری این دو شهید انقلابی می تواند بهترین الگو برای مسئولان دولتی باشد.

درس فراموش ناشدنی شهید رئيسعلي دلواري به انگلیسی ها

وی سالروز شهادت سردار مبارزات جنوب ایران شهید رئيسعلي دلواري را گرامی داشت و اظهار کرد: سردار شهید رئيسعلي دلواري درس فراموش ناشدنی به انگلیسی ها و ابرقدرت ها داد و آن روزها انگلیسی ها نیروی ابرقدرت دریایی در جهان بودند و این سردار مبارز علیه استعمار با مجاهدتش موجب شد تا استان بوشهر پایتخت مبارزات ضد استعماری ایران گردد و همچنان مردم ولایتمدار بوشهر در کنار نیروهای مسلح در این راه ثابت قدم هستند و از مرزهای آبی و خاکی کشور دفاع همه جانبه می‌کنند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بوشهر در پایان از تمامی مراکز فرهنگی، مساجد، هیئت های مذهبی و رسانه های دینی که در برپایی جشن عید غدیر خم و اعتلایی نام امیرالمومنین امام علی(ع) تلاش وافر داشتند قدردانی کرد.

 حامد فکوری

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا صفایی بوشهری دولت شهیدان رجایی و باهنر شهید رئیسعلی دلواری انگلیس اروپا نباء خطبه های نماز جمعه بوشهر قرآن عید غدیر خم امام علی علیه السلام شورای فرهنگ عمومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، یکی از رویدادهای در دستور کار سیاسی این هفته قفقاز جنوبی، سفر صدیر جپاروف رئیس جمهوری قرقیزستان به جمهوری آذربایجان بود.

گفتگوهای صدیر جپاروف با الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان در چارچوب این سفر را می‌توان به عنوان گسترش روابط دوجانبه و همکاری چندجانبه یاد کرد.

در این سفر 18 سند بین جمهوری آذربایجان و قرقیزستان امضا شد. بر اساس مفاد آن اسناد، می‌توان گفت که دو کشور بر دیدگاه پویایی روابط اقتصادی-تجاری و حمل‌ونقل تأکید دارند.

الهام علی‌اف رئیس‌جمهور آذربایجان طی کنفرانس مشترک با همتای قرقیزستانی خود برای مطبوعات اعلام کرد: ما به طور گسترده در بخش انرژی و حمل‌ونقل بحث کردیم. ما در اینجا پتانسیل زیادی را می‌بینیم. ما علاقه‌مند به پروژه‌های سرمایه‌گذاری انرژی‌های تجدیدپذیر در قرقیزستان هستیم. در مورد بخش حمل‌ونقل، پروژه‌های حمل‌ونقل بزرگ و ساخت راه‌آهن در قرقیزستان و آذربایجان در حال اجرا هستند. البته در حال حاضر لازم است رایزنی‌ها در زمینه دیجیتالی شدن مسیرهای حمل‌ونقل و توافق بر سر سیاست تعرفه آغاز شود. ما باید مسیر اروپا را از طریق دریای خزر، آسیای مرکزی نه‌تنها از نظر مسافت، بلکه از نظر جذابیت تجاری نیز راحت کنیم.

صدیر جپاروف نیز گفت: در این مذاکرات دورنمای فعالیت متقابل دو کشور در خصوص توسعه کریدورهای حمل‌ونقل بین‌المللی از آسیای مرکزی و قفقاز جنوبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

این اظهارات حاکی از آن است که طرفین در حال بررسی زمینه‌های منطقه‌ای گسترده‌تر در فضای ژئوپلیتیکی هستند و در عین حال بر اهمیت حمایت از یکدیگر در روابط دوجانبه و سازمان‌های بین‌المللی تأکید دارند.

تراب رضایف کارشناس سیاسی آذری در مورد توسعه روابط جمهوری آذربایجان با قرقیزستان در مصاحبه با خبرگزاری ترند گفت: جمهوری آذربایجان در واقع آشکارا اعلام کرده که ما دیگر از روند ادغام در اتحادیه اروپا حمایت نمی‌کنیم.

وی تأکید کرد: مسیر آینده ما از طریق ادغام با کشورهای تُرک است. روابط سیاسی، اقتصادی و نظامی بین آذربایجان و ترکیه برقرار است. ما با قزاقستان و ترکمنستان در زمینه انرژی، حمل‌ونقل و لجستیک همکاری داریم. در 2 سال گذشته، گردش تجاری بین کشورهای تُرک بیش از دو برابر شده است.

این کارشناس سیاسی خاطرنشان کرد: روابط اقتصادی و سیاسی با قرقیزستان هنوز ضعیف است. ما در تلاش برای بهبود روابط سیاسی و اقتصادی با قرقیزستان در آینده هستیم. علاوه بر این، بین کشورهای ما در مسائل تاریخی، ملی، فرهنگی و مذهبی ارتباط وجود دارد. استقبال از رئیس‌جمهور الهام علی‌اف در سفرهایش به قزاقستان، ازبکستان و قرقیزستان نشان داد که روابط با کشورهای تُرک مبتنی بر پیوند اخلاقی است. به همین ترتیب، به ویژه مهم است که یادآوری کنیم که رؤسای جمهور قزاقستان و ازبکستان در طول سفرهای خود به آذربایجان، مدرسه‌ای در قره‌باغ ساخته و از زیرساخت‌ها حمایت می‌کنند. قرقیزستان نیز در کار ساخت‌وساز در سرزمین‌های آزاد شده آذربایجان مشارکت خواهد کرد. برداشتن چنین گامی از طرف قرقیزستان برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد. در همین زمان بنای یادبود چنگیز آیتماتوف در آذربایجان برپا شد. این به روابط ملی، فرهنگی و ادبی نیز کمک می‌کند.

«آقشین کریموف» در روزنامه «کاسپی» در این خصوص می‌نویسد: برای روشن شدن بیشتر موضوع باید گفت که قرقیزستان را نمی‌توان کشوری بسیار قوی از نظر قدرت نظامی و شاخص‌های اقتصادی دانست. اما عضویت بیشکک در سازمان کشورهای تُرک (TDT) سود اقتصادی، سیاسی و ژئوپلیتیکی بیشتری برای آن به همراه دارد. آذربایجان و متحد راهبردی آن ترکیه نقش عمده‌ای در شکل‌گیری این وضعیت دارند. هدف پشت سر هم باکو-آنکارا محافظت قابل‌توجه از دولت‌های تُرک در کشورهای آسیای مرکزی، از جمله قرقیزستان، از عواقب رقابت غرب، روسیه و چین از نظر منافع مشترکشان است.

آقشین معتقد است: بنابراین، علاوه بر تقویت هویت سازمان کشورهای تُرک در قرقیزستان، نشان دادن علاقه به ثبات سیاسی و امنیت پایدار در این کشور بسیار مهم است. کشور آذربایجان به رهبری الهام علی‌اف از ثبات و امنیت در همه مناطق حمایت می‌کند. با این حال، در بحبوحه تشدید رقابت تمرکز جهانی قدرت، بسیاری از مناطق در معرض مداخله خارجی قرار دارند. وضعیت سیاسی و امنیتی قرقیزستان نیز حساس است و خطر تحت فشار قرار گرفتن در بحبوحه رقابت قدرت را از دست نداده است. بنابراین، نیاز به افزایش توجه به پروژه‌های سرمایه‌گذاری در مقیاس بزرگ برای تضمین ثبات سیاسی، اقتصادی و امنیتی در قرقیزستان وجود دارد. به همین دلیل، تصادفی نیست که الهام علی‌اف و صدیر جپاروف مواضع خود را در مورد سبد سرمایه‌گذاری در پرتو همکاری‌های اقتصادی-تجاری و حمل‌ونقل متقابل بیان کردند.

وی تأکید می‌کند: البته نمی‌توان تقویت اهرم اقتصادی چین در منطقه آسیای مرکزی را نادیده گرفت. پکن سرمایه‌گذاری‌های اقتصادی قابل‌توجهی را در آسیای مرکزی به عنوان بخشی از طرح کمربند و جاده انجام می‌دهد و فرصت‌های قابل‌توجهی برای توسعه زیرساخت‌ها ارائه می‌دهد. آخرین نمونه از آن برای دولت بیشکک، پروژه راه‌آهن چین- قرقیزستان- ازبکستان است. در حال حاضر، توجه به پروژه راه‌آهن چین، قرقیزستان، ازبکستان، خزر و ایجاد فرصت برای افزایش گردش کالا می‌تواند به عنوان یک اولویت مهم در خط باکو-بیشکک تلقی شود. بنابراین، قرقیزستان باید به چالش‌های قرار دادن این کشور در یک تعادل سالم قابل‌توجه در زمینه روابط با آذربایجان و نمایندگی در سازمان کشورهای تُرک نگاه کند. از این منظر می‌توان گفت که نظم سیاسی سازمان کشورهای تُرک از نشان دادن رویکرد چند بعدی خود بین روسیه-غرب-چین ابایی ندارد. زیرا بسیاری از پروژه‌ها در منطقه از جمله کریدور حمل‌ونقل ترانس خزر (دالان میانی) بر فرصت‌های ژئوپلیتیک چین تمرکز دارند. این افزایش توجه بدون شک غرب و روسیه را تا حد امکان بر روی رقابت شدیدتر با یکدیگر متمرکز می‌کند. با این حال، تمرکز بر جهت‌گیری غربی نخبگان سیاسی قرقیزستان از وابستگی اقتصادی یک‌طرفه جلوگیری می‌کند و جذب سرمایه‌گذاری خارجی مستقیم یا غیرمستقیم را تسهیل می‌کند.

دیگر خبرها

  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • شوراها از جمله مظاهر مشارکت مردم در حکمرانی است
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • شوراها، از مهمترین مظاهر مردمی سازی حکمرانی در نظام مردم سالاری دینی
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند