Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین روز از سی و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان درحالی در مجموعه سینمایی سیتی سنتر آغاز به کار کرد که حواشی مختلفی به همراه داشت. ۰۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مجموعه سینمایی سیتی سنتر اصفهان با افتتاح سالن‌های سینمایی جدید و با کیفیت خود درحالی به استقبال اکران فیلم‌های نخستین روز از سی و یکمین دوره جشنواره بین المللی فیلم کودک و نوجوان که تعداد کم مخاطبان در مقابل تعداد صندلی‌ها چشمگیر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته کیفیت سالن‌های نماش فیلم از خصوصیات بارز جشنواره امسال بود که نشان از رشد فضاهای فرهنگی شهر در راستای استانداردهای جهانی داشت و مخاطب هنر هفتم را مطلوب‌تر به سوی خود می‌خواند.

4 سالن مجموعه سیتی سنتر میزبان اهالی فرهنگ و هنر و کارگردان‌ها و خبرنگاران بسیاری بود که متاسفانه با وجود بهمراه داشتن کارت ویژه؛ دریافت بلیت برای هر کدام اجباری به حساب می‌آمد که مانع از حضور به موقع این افراد در سالن‌های اکران می شد.

این درحالی است که حتی یکی از کارگردان‌هایی که فیلمش در نخستین روز برنامه جشنواره روی پرده نقره‌ای به اجرا در می‌آمد برای حضور در سالن ویژه فیلم خود مجبور به تهیه بلیت شد.

آهوی پیشونی سفید پرمخاطب‌ترین فیلم جشنواره در نخستین روز اکران سالن 1 مجموعه سیتی سنتر با بخش مسابقه بین الملل 1 گروه کودک با اکران فیلم «خرد شدن» محصول ترکیه و «آهوی پیشونی سفید 2» ساخته سید جواد هاشمی از ایران به روی پرده نقره‌ای رفت.

به جرأت می‌توان می‌گفت این 2 فیلم به خصوص «آهوی پیشونی سفید2» توانست مخاطبان خوبی را از جنس کودک و نوجوان و حتی بزرگسالان به خود جمع کند؛ فیلمی که سال گذشته شاهد اکران اولین قسمت آن بودیم و اینبار قسمت دوم مجموعه برای مخاطبان به اجرا درآمد.

«آهوی پیشونی سفید 2» توانست با سالنی که حدود به 60 درصد ظرفیت آن پر شده بود به عنوان پرمخاطب‌ترین فیلم جشنواره در صدر جدول اکران‌ها قرار گیرد و صدای دست و خنده‌های تماشاگران را به بیرون از سالن حواله کند.

وفاداری؛ آموزه بزرگ "آهوی پیشونی سفید"

گفتنی است؛ دارا بودن موسیقی‌های خارجی برای فیلم‌های داخلی که البته ترانه‌ای فارسی روی آن گذاشته شده هم جالب توجه بود و در انتهای اکران، «آهوی پیشونی سفید 2» با پایانی که قصد داشت پای مخاطبان را برای تماشای قسمت سوم مجموعه بار دیگر به سالن‌های سینما باز کند.

نوجوانان و کودکان بسیاری درحالیکه لبخند به لب از سالن خارج می‌شدند به والدین خود از آموزش "وفاداری" به آنکه بیشتر از همه شما را دوست دارد، می‌گفتند و بی‌صبرانه منتظر قسمت بعدی مجموعه بودند.
تاخیر در اکران فیلم‌ها به دلیل کمبود استقبال و فروش بلیت

از دیگر حواشی نخستین روز اکران استقبال کم مخاطبان به ویژه رده سنی کودکان بود؛ گویا جشنواره‌ای که به نام کودکان برگزار شده به کام بزرگسالان درحال اجراست و تنها برخی از فیلم‌ها توانسته کودک و نوجوانان را برای تماشا جذب کند.

بسیاری از فیلم‌های بخش بین الملل و سینما تجربه نیز تنها با مخاطب بزرگسال به اکران درآمد و آن‌هایی که فرزند خردسالشان را روی صندلی کناری خود نشانده بودند به سبب سطح بالای فیلمنامه در وسط پخش سالن را ترک نمودند.

اکران با تاخیر 5 الی 10 دقیقه‌ای برخی فیلم‌ها در بخش بین الملل و سالن‌های 4 و 5 مجموعه سیتی سنتر نیز از حواشی نخستین روز اکران بود که شاید بتوان کمبود مخاطب و فروش بلیت را دلیل قانع کننده‌ای برای تاخیر در پخش فیلم‌ها نام برد.

"تجربه‌های اصفهان" هم در روز نخست جشنواره گل کاشت

سالن 2 نیز در ساعت 16:30 دقیقه با اکران 9 فیلم کوتاه از سینمای تجربه‌های اصفهان به نام‌های «تنهایی»، «شغل پدر»، «جایی که خرگوش‌های خواب می‌بینند»، «قاب آخر»، «جایزه ویژه»، «سر پایینی مجازی»، «اتاق زندگی»، «زنگ آخر» و «نگهبان» به استقبال مخاطبان رفت.

با حضور در این سالن شاید آنچه بیشتر از کودکان به چشم می‌خورد، حضور بزرگسالان و جوانان به ویژه کارگردانان و اهالی هنر بود که سبب می‌شد قشری که جشنواره با هدف و برای آن‌ها برگزار شده در میان نگاه‌ دیگران گم شوند.
البته نمی‌توان بازخورد مثبت بینندگان این سالن را نادیده گرفت که با هر پایان با تشویق‌های خود به استقبال پخش فیلم بعدی می‌‌رفتند و حضور سیامک گلشیری و نقد فیلم‌ها نیز بر افزایش تعداد تماشاچیان افزود.

همچنین سالن‌های 4 و 5 مجموعه سیتی سنتر با وجود پخش پویانمایی و فیلم‌های بین الملل و دوبله همزمان نتوانست مخاطب خوبی را به خود جذب کند و در این سالن‌ها نیز شاهد حضور بیشتر خانواده‌ها بودیم.

اما موزیکال بودن فیلم‌هایی که در این دوره از جشنواره به اجرا درآمد توانست اقبال عمومی خوبی را بهمراه داشته باشد و صدای دست کودکان را روی نت‌های لبخند والدین قرار دهد.

کودکان پشت درهای سالن سینما، روی آنتن زنده تلویزیون

البته گفتنی است که پخش زنده تلوزیونی شبکه 2 سیما سبب شد تا اینبار پای کودکان به قسمتی از مجموعه سینمایی سیتی سنتر جمع شوند و بر روی صندلی‌های این برنامه زنده تلوزیونی شاهد آن‌ها باشیم.

کودکانی که بیشترشان برای تماشای فیلم‌ها آمده بودند اما بهانه دورهمی‌شان تشویق‌های پیاپی و شعرخوانی مجری برنامه کودک شد؛ آن‌هم تنها برای دقایقی پشت درب‌هاس سالن‌های پرده‌‌دار نقره‌ای.

انتهای پیام/ ع

R41346/P1494/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۲۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟

نخستین جشنواره سراسری فیلم شهرنما در حالی پایان پیدا کرد که جایزه بزرگ جشنواره به مبلغ ۵۰۰ میلیون ریال به هیچ فیلم‌سازی تعلق نگرفت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی جشنواره، در آئین پایانی جشنواره سراسری فیلم رفسنجان (شهرنما) که با حضور جمعی از فیلم‌سازان و برگزیدگان همراه بود، رضا فهیمی به نمایندگی از هیئت داوران پیرامون عنوان جایزه بزرگ جشنواره توضیحاتی ارائه داد و گفت: هیئت داوران هیچیک از آثار را شایسته دریافت عنوان بهترین فیلم ندانست.

وی با اشاره به اینکه برای عنوان جایزه ویژه هیئت داوران مبلغ ۵۰۰ میلیون ریالی به عنوان جایزه درنظرگرفته شده بود که به فیلم‌سازان شرکت کننده در جشنواره تعلق نگرفت، افزود: بنا به تصمیم شورای سیاستگذاری، این مبلغ برای تولید فیلم کوتاه ۱۰۰ تا ۱۲۰ ثانیه‌ای اختصاص می‌یابد.

نماینده داوران جشنواره شهرنما ادامه داد: طی هماهنگی صورت گرفته با انجمن سینمای جوانان، در روزهای آینده طی فراخوانی از فیلم‌سازان سراسر کشور برای ارائه فیلم‌نامه دعوت خواهد شد تا پس از بررسی طرح‌ها در شورای پیچینگ فیلم کوتاه، این مبلغ برای حمایت از تولید هزینه شود.

به گزارش ایمنا، نخستین جشنواره سراسری فیلم رفسنجان (شهرنما) به همت معاونت هنری شهرداری رفسنجان با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، انجمن سینمای جوانان رفسنجان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و مؤسسه فرهنگی هزاردستان برگزار شد.

کد خبر 750056

دیگر خبرها

  • برپایی نخستین جشنواره غذای سنتی در شهر مریانج
  • ماجرای جنگ شهاب حسینی و پارسا پیروزفر مقابل جواد عزتی و الناز حبیبی
  • برنامه سینماهای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • تکلیف جایزه بزرگ جشنواره شهرنما چه شد؟
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • قیمت خودرو امروز ۱۳ اردیبهشت + جدول
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • برنامه سینماهای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت + ساعت اکران «مست عشق» و قیمت بلیت
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود