Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، کامبیز عباسی رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: برگزاری نمایشگاه ماشین آلات کشاورزی و حمایت از آن  جزء اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است چرا که مکانیزاسیون و ماشین یه مولفه بسیار اثرگذار در تولید و پایه‌داری تولید و کاهش تقاضای آب است.

وی افزود: برگزاری نمایشگاه‌ها منجر می‌شود که فرآیند توسعه صنعتی و توسعه مکانیزاسیون تسریع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی می‌گوید: در کنار برگزاری این نمایشگاه؛ یک روز را به عنوان روز مزرعه در نظر گرفته شده است. محوریت برنامه‌ها در این روز بکارگیری ماشینهای نوین و انجام عملیات توسط ماشینهای کشاروزی نوین است تا کشاورزان بتوانند با نحوه عملکرد این ماشین ها آشنا شوند.

خوشبختانه در این نمایشگاه، از شرکتهای خارجی نظیر ایتالیا، آلمان و ... نیز دعوت به عمل آمده و امیدواریم که تحریم‌ها تاثیری بر روی حضور این شرکت ها در نمایشگاه نداشته باشد.

عباسی می گوید: این نمایشگاه‌ها جایی برای عرضه کالاهای داخلی است که در راستای اقتصاد مقاومتی می‌بایست به این خود باوری برسیم.  خوشبختانه در بخش ماشین آلات کشاورزی یک خود اتکایی 95 درصدی صورت پذیرفته است و ما عموما در ماشین‌هایی نظیر ماشین‌های زراعتی، باغبانی و دام و طیور نیازمند تامین از مبادی واردات هستیم که امیدواریم دولت تدبیری اندیشیده و برای سرمایه‌گذاری در این بخش تسهیلاتی را در نظر بگیرد.

وی ادامه داد: برای حضور شرکتهای خارجی؛ منابع زیادی را مانند امکان خرید ماشین‌آلات کشاورزی در کشور تامین کردیم و طی 5 سال گذشته نزدیک به 6 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در این زمینه اتفاق افتاده است، در نتیجه یک امنیت خاطری در بازار ماشین آلات کشاروزی در کشور به وجود آمده که باعث ترغیب شرکت های خارجی می‌شود.

عباسی افزود: تمامی تولید کنندگان کشور می‌توانند  بدون محدودیت، کالای خود را با تسهیلات بانکی به فروش برسانند، 80 درصد قیمت کالاهایشان توسط دولت تسهیلات بانکی با کارمزد 15درصد داده می‌شود. همچنین  کشاورزان میتوانند با مراجعه به بانک های کشاروزی از تولیدات این کارخانجات و تولید کنندگان بدون محدودیت خرید کنند.

 همچنین تصریح کرد: در حوزه مکانیزاسیون زمین های کشاروزی آمارها مختلف است. به طور مثال در حوزه مکانیزاسیون برنج کشور؛ اوایل دولت  10 تا 12 درصد زمین ها مکانیزه بود و الان این رقم به 70 تا 75درصد رسیده است.  در حوزه محصولات صنعتی مانند کلزا و دانه های روغنی سیب زمینی  مکانیزاسیون بیش از 90 درصد رشد داشته است. در محصولات غلات؛ نفوذ مکانیزاسیون حدود 80 درصد است ولی در حوزه باغبانی این رقم حدود 20  درصد است که به دنبال توسعه بیشتر آن هستیم.

وی در آخر یادآور شد: با هماهنگی که با مسئولان نمایشگاه شده است امکان برگزاری میزگرد هایی تخصصی و پرسش و پاسخ در حوزه صنعت ماشین های کشاورزی مهیا است تا بتوانیم جلساتی با افراد متخصص این حوزه و کشاورزان داشته باشیم.

گفتنی است دومین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی اتماک - آی فارم در تاریخ ۲۱ تا ۲۴ شهریور ماه سال جاری در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی سرمایه گذاری کشاورزی نمایشگاه بین المللی وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۲۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور

به گزارش خبرنگار مهر، سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به همراه فرماندار راور از محورها و راه‌های این شهرستان بازدید کرد و گفت: براثر سیل اخیر مشکلاتی در حوزه راه ایجاد شده است که با اعزام ماشین آلات و پیمانکاران، رفع خرابی‌های سیل سرعت می‌گیرد.

علی عبدالهی، با اشاره به تخریب بخشی از پل ورودی شهر راور بر اثر سیلاب افزود: ساخت و افزایش دهانه پل ورودی شهر راور در دستور کار قرارمی گیرد تا به زودی انجام شود.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان افزود: باید از زحمات شبانه روزی راهداری شهرستان راور و مدیریت صحیح بحران که با توجه به حجم سنگین خرابی‌ها و بارش‌های شدید، بازگشایی کلیه محورها را در کمترین زمان انجام دادند تشکر ویژه کرد.

کد خبر 6089019

دیگر خبرها

  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی