Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: پیش از پایان مهلت اعلام شده از سوی AFC موفق شدیم تمامی پرونده های خود در این کنفدراسیون را حل و فصل کنیم.

باشگاه استقلال Esteghlal پیش از پایان مهلت اعلام شده از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا موفق شد تمامی پرونده های خود در این کنفدراسیون را حل و فصل کند تا خطری بابت حضور در مسابقات لیگ قهرمانان فصل آینده این باشگاه را تهدید نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا که این موضوع خاتمه یافته، بیراه نیست اگر بگوییم خطری بسیار بزرگ و جدی از کنار باشگاه استقلال گذشته و بدهی هایی که طی سالهای گذشته برای باشگاه به وجود آمده بود، استقلال را در آستانه حذف از لیگ قهرمانان آسیا قرار داد. بدون تردید کنار رفتن از لیگ قهرمانان آن هم به دلیل بدهی مالی، آنقدر تلخ است که حتی با قهرمانی آسیا هم، هرگز از تلخی و ناگواری این موضوع ذره ای کاسته نخواهد شد. صادقانه بگویم که این مساله، یکی از بزرگترین و مشکل ترین چالش های باشگاه استقلال طی سالیان و حتی دهه های اخیر بوده که با لطف و تلاش همه دوستان برطرف شد و گامی بزرگ در جهت حفظ و توسعه نشاط و منافع ملی به حساب می آید.

باشگاه استقلال توانست با یک تلاش گروهی و شبانه روزی، مجموعه ای از همکاری های صورت گرفته و عزمی ملی، این خطر بزرگ را از پیش رو بردارد تا هواداران عزیز که سرمایه های اصلی این باشگاه هستند، از این بابت هیچ نگرانی نداشته باشند. به عنوان خدمتگذار هواداران عزیز استقلال، حالا که پرونده های آسیایی به سرانجام رسیده، فرصت را مغتنم می شمارم و ارایه توضیحاتی را جهت شفاف سازی و اطلاع رسانی به هواداران عزیز، پیشکسوتان محترم، کارشناسان و اهالی فوتبال لازم می‌دانم:

1- هواداران استقلال نگران موضوع حذف از آسیا بودند که حق طبیعی آنها محسوب می شود. یادآوریها، هشدارها و تلنگرهای هواداران در پیشبرد این موضوع بسیار اثرگذار بود و باعث بیداری و پیگیری هرچه بیشتر مسئولان باشگاه شد. از همراهی ها، دغدغه ها و پیگیری های هواداران عزیز صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم چرا که بدون تردید همراهی های هواداران عزیز و قوت قلبی که از آنها می گیریم، انگیزه اصلی و نیروی مضاعف برای همه اعضای باشگاه استقلال جهت خدمتگذاری است.

2- از شخص وزیر محترم ورزش Sport و جوانان جناب آقای دکتر سلطانی فر تشکر و قدردانی می کنم. ایشان هر روز و هر ساعت به طور جدی و مستمر پیگیر حل این مشکل بودند و با درایت و توان خود کمک حال بزرگی برای ما بودند. وزیر محترم ورزش این خطر را به خوبی حس کردند و با راهنمایی ها و کمک های خود بسیار به ما کمک کرده و از هیچ کوششی دریغ نکردند. همین طور همه ارکان وزارت ورزش و جوانان، جناب آقای دکتر داورزنی معاون محترم وزارتخانه، آقای افشین داوری معاون محترم وزارتخانه، فدراسیون محترم فوتبال جناب آقای تاج که با وجود حضور در خارج از کشور مرتب با هم در تماس بودیم و پیگیر این مساله بودند، جناب آقای ساکت دبیر کل محترم فدراسیون، آقای وثوق احمدی که از اندونزی برای حل این مساله به ما کمک کردند، دوستان عزیز در سازمان لیگ، آقای سهیل مهدی و.. از همه این عزیزان تشکر می کنم که با نگاه ملی خود و رایزنی هایی که انجام دادند در حل این مساله بسیار با ما همراه بودند.

3- تمامی عزیزان، پیشکسوتان و طلبکارانی که با بزرگواری موقعیت باشگاه را درک کرده و با بخشیدن قسمت عمده ای از مطالبات خود به باشگاه استقلال کمک کردند. بزرگوارانی مانند پرویز مظلومی، امیر قلعه نویی، آرش برهانی، میرشاد ماجدی، آندرانیک تیموریان، سرژیک تیموریان، وحید طالب لو، امیرحسین صادقی، هاشم بیک زاده، ادموند اختر پیشکسوت باشگاه که نماینده آقای مگویان هستند و همه دوستانی که کمک کردند تا مسیر باشگاه استقلال برای کسب مجوز حرفه ای تسهیل شود. اسامی این افراد زیاد است که شاید تعدادی از قلم افتاده باشند اما از تمامی این عزیزان تشکر و قدردانی دارم.

4- در خصوص سایر طلبکاران باشگاه که طرح دعوی نکردند، باشگاه خود را ملزم و متعهد به پرداخت مطالبات همه آن ها می داند. از این دوستان بسیار ممنونم و دستشان را می‌بوسم و به همه این عزیزان قول می دهم در اولین فرصت ممکن نسبت به پرداخت همه مطالبات آن ها اقدام خواهیم کرد و قدر زحمات و صبوری آنها را می دانیم. هدف ما این است که بدهی استقلال را به صفر برسانیم و برای اولین بار در تاریخ خیلی زود با همه طلبکاران تسویه حساب کنیم.

5- تشکر و قدردانی ویژه دارم از همه همکارانم در باشگاه استقلال، بزرگوارانی که طی ده روز گذشته شبانه روز به من کمک کردند و هر روز ساعت ها وقت گذاشتند و در کنار کارهای روزانه این چالش بزرگ را هم پیگیری کردند. آقای نصرالله عبداللهی، پیشکسوت ارزنده باشگاه با بیش از پنجاه سال سابقه، آقای اصغر حاجیلو مرد با تعصب استقلال که هرگز پیراهن باشگاه دیگری را به تن نکرد و هر لحظه کنار ما بود، آقای دکتر امین نوروزی که بیست و پنج سال سابقه پزشکی و ورزشی خود را وسط گذاشت و لحظه به لحظه کنار ما بود و با بازیکنان صحبت کرد و وقت گذاشت، آقای مباشری معاون محترم اجرایی و آقای دکتر خطیر معاون محترم وزرشی باشگاه. همین طور کارمندان باشگاه، عزیزان ما در بخش مالی، دفتر مدیریت، واحد روابط عمومی جهت اطلاع رسانی خوب و به موقع و.. همه این عزیزان صبوری و کمک کردند تا این کار بزرگ و تاریخی شکل گیرد. خدا قوت عزیزان، دست مریزاد.

در پایان این نکته را به هواداران عزیز اعلام می‌کنم که با کمک همه اعضای باشگاه، پیشکسوتان، سرمربی، کادر فنی و بازیکنان و همه حمایت ها و دلگرمی هواداران عزیز، بهترین روزها را کنار یکدیگر برای استقلال بزرگ رقم خواهیم زد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه استقلال Esteghlal ورزش Sport پزشکی باشگاه استقلال پرونده کارشناسان پایان پیشکسوت عکس جوان دختر حوادث خانواده زندگی تصاویر ایران من قتل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۸۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی ناقص از یک ملاقات تاریخ ساز

در تاریخ هر فرهنگی، فهرستی از افراد شاخص را می توان ردیف کرد که در حافظه قومی و هویت جمعی آن ملت ریشه دارند. نزدیک شدن به این مشاهیر، و تلاش برای عرضه روایتی دراماتیک و نمایشی از آنها کاری بسیار پرمخاطره و پرمسئولیت است.

به گزارش ایسنا، نورنیوز در گزارشی از «مست عشق»، فیلم محبوب این روزهای سینما نوشت:  از دشوارترین کارها در عرصه هنر، تبدیل زندگی و شخصیت چهره‌های محبوب، مرجع و خاطره ساز تاریخی به آثار و تولیدات نمایشی است. رفتن سراغ تولیداتی از این جنس،‌ راه رفتن بر لبه تیغ است؛ می تواند به راحتی در ورطه ابتذال یا اغراق بغلتد و سیمای تاریخی آن شخصیت را مخدوش کند. در تاریخ هر فرهنگی، فهرستی از افراد شاخص را می توان ردیف کرد که در حافظه قومی و هویت جمعی آن ملت ریشه دارند. نزدیک شدن به‌این مشاهیر، و تلاش برای عرضه روایتی دراماتیک و نمایشی از آنها کاری بسیار پرمخاطره و پرمسئولیت است. هنرمندان اندکی هستند که به چنین کار خطیر و مسولانه‌ای تن بدهند؛‌ و هنرمندان اندک تر و کم شمارتری هستند که‌این خطرپذیری را با خلاقیت و نوآوری همراه کنند، به نحوی که نه درخشش سیمای آن مشاهیر مخدوش شود و نه ذهنیت جمعی مردم از آن افراد شاخص لطمه ببیند. برای فرهنگ ایران،‌ مولانا جلال الدین بلخی از این افرا است. به‌این اعتبار،‌ انتخاب او به عنوان سوژه اثر هنری،‌ انتخابی خطیر و دشوار است.

از سوی دیگر،‌همیشه هنرمندانی وجود داشته اند که توان و تخصص و تمایل حرفه‌ای شان،‌ بازسازی هنری رخدادها یا چهره‌های تاریخی است. برای این هنرمندان، تاریخ چیزی به سرآمده و به پایان رسیده نیست بلکه می توان سراغش رفت و با قرائتی امروزین، آن را بازسازی و بازآفرینی کرد. حسن فتحی، به عنوان فیلمسازی ایرانی از کسانی است که به چنین بازسازی های تاریخی – هنری علاقه‌ای ویژه و خاص دارد. در کارنامه هنری او، نگاه به اشخاص، رخدادها و جریان های تاریخی، جایگاهی ویژه دارد. او در «شب دهم» روایتی دراماتیک از واقعه عاشورا به دست می دهد و با استفاده از نشانه‌ها و استعاره‌های  ایرانی،‌ درکی نوستالژیک و ملی از یک رخداد تاریخی و دینی عرضه می کند. در سریال مدار صفر درجه از تاریخ معاصر ایران، روایتی ملی می سازد و با بهره گیری درست از مولفه‌های رمانتیک، نمایشی اثرگذار و مخاطب پسند و باورپذیر از مبارزات استقلال طلبانه مردم ایران عرضه می کند. «پهلوانان هرگز نمی میرند»، «جیران»، «میوه ممنوعه» نیز همگی در این نکته مشترکند که فیلمساز، عناصر تاریخی و هویتی را در ساختاری رمانتیک و حرفه‌ای بازسازی و بازآفرینی می کند.

مست عشق،‌  جدیدترین ساخته سینمایی حسن فتحی، روی همین خط سیر هنری و براساس همین بنیان نظری ساخته شده است. او در این اثر سینمایی، سراغ مولانا ، یا به تعبیر درست تر سراغ توصیف رابطه مولانا و شمس در خلال سال های ۶۴۲ تا ۶۴۵ هجری قمری می رود. این ۳ سال، به اعتبار آنکهکی از مرموزترین و جذاب ترین ملاقات های تاریخی در آن رخ داده و نتایجی بی نهایت شگفت در پی داشته از مهم ترین مقاطع در تاریخ فرهنگ و ادبیات ایران به حساب می آید.

 مردم ایران، به درجات مختلف از دیدار معمایی و تاریخ ساز این دو شخصیت عظیم کمابیش خبر دارند و از اهمیت و تعیین کنندگی اش مطلع اند. حتی کسانی که تاکنون آثار منثور و منظوم مولانا و شمس را نخوانده اند از این دیدار مرموز و از این مقطع ۳ ساله زندگی مولانا چیزهایی شنیده اند. فیلم حسن فتحی، همین برش کوتاه را از زندگی مولانا و شمس برمی گزیند و با پرداختی رمانتیک و دراماتیک، آن را به اثری دیدنی تبدیل می کند. مست عشق به اعتبار اینکه موضوعی تا این اندازه مخاطب پسند و کنجکاوی برانگیز را دستمایه تولید قرار داده اثری جسورانه و هوشمندانه است.

اما این همه ماجرا نیست. فتحی ترجیح داده کار را در اقلیم سینمایی ترکیه تولید کند و در رده آثار مشترک سینمایی تعریف کند. لوکیشن های بومی قونیه به همراه ظرفیت های فنی و هنری سینمای ترکیه در بازآفرینی تاریخ دوره سلجوقی ، امکان های زیادی در اختیار فیلمساز قرار داده تا ساختاری باورپذیر و دیدنی به فیلمش بدهد. این نکته تا آنجاست که طبق نظر برخی از منتقدان، ‌قدرت بازیگری بازیگران ترکیه‌ای مست عشق به مراتب از سطح هنرنمایی بازیگران ایرانی این فیلم، بالاتر به نظر می رسد.

مهم ترین نکته در مست عشق، غیر از این موارد فنی، نحوه بازنمایی ملاقات تاریخی شمس و مولاناست. دیدار این دو چهره ماندگار فرهنگی ایران، آنقدر مهم و اثرگذار بوده است که در تمام تاریخ بشریت، شاید نمونه‌هایی به تعداد انگشتان یک دست داشته باشد. این ملاقات ، عالی ترین مصداق و نمونه از یک دیدار کیمیاگرانه و تحول بخش دانسته شده، به نحوی که از یک فقیه و دانشمند معمول و متعارف،‌ عارف و شاعری حکیم و شوریده ساخت و او را در فهرست مفاخر تاریخ بشری جای داد. سئوال این است که آیا «مست عشق» توانسته است چنین دیدار ناب و بی مانندی را به خوبی بازنمایی کند؟ آیا عظمت و ابهت مولانا و شمس، و نیز اهمیت ملاقات بی بدیل این دو سیمای تابناک، در این اثر بازتابی شایسته یافته است؟

 به نظر می رسد فتحی در این مقصود،‌ با تمام خلاقیت ها و نازک اندیشی هایش، آنگونه که انتظار می رفت توفیق نداشته است. دیدار این دو شخصیت تاریخ ساز،چیزی بیش از یک ملاقات، ‌ولو ملاقات مهم، از آب درنیامده است، و نشانی از یک دیدار یکّه و بی بدیل در آن نیست. برخورد شمس و مولانا، داستان طلاشدن مس در یک فرایند مرموز انسانی است. بیننده انتظار دارد چنین تحولی را ملموس تر از اینکه هست در فیلم ببیند. مخاطب، آنچه از گفت و گوی این دو چهره در خلوت می بیند مباحثاتی است که هر روز در مجامع و محافل علمی سنتی و مدرن جریان دارد. هرروز صدها حلقه از این نشست های علمی میان دانشمندان شکل می گرفته اما هیچ کدام به نتیجه‌ای منتج نشد که دیدار شمس و مولانا منتج شد. کم نیستند مولوی پژوهانی که معتقدند جنس این دیدار،‌اساسا از جنس مواجهات علمی و مدرسی نبوده و آنِ دیگری داشته است. به تصویر کشیدن باورپذیر این دگردیسی،‌ ناکامی بزرگ حسن فتحی در مست عشق است.

این نقیصه را بازی انتقادبرانگیز شهاب حسینی (در نقش شمس)‌ و پارسا پیروزفر (در نقش مولانا) دوچندان کرده است. نه مولانای قبل از دیدار با شمس،‌ خوب از آب درآمده است و نه مولانای بعد از دیدار. فرق پیروزفر قبل از ملاقات با شهاب حسینی و بعد از ملاقات با او چندان زیاد نیست. نه مولانای فقیه و دانشمند،‌ به درستی در فیلم بازنمایی شده و نه مولانای شوریده و شاعر. از سوی دیگر، تصویری که شهاب حسینی از شمس عرضه می کند تصویری نامنسجم و پریشان است. بخشی از این شخصیت پردازی های ضعیف،‌ به خاطر ضعف فیلمنامه فتحی - توحیدی است و بخش مهم دیگری از آن، به خاطر ناکامی حسینی – پیروزفر در ایفای نقش.

علاوه بر این،‌ زبان انتخابی نویسندگان فیلمنامه نیز زبانی هویت دار و استخوان دار نیست. گاهی به زبان امروزین نزدیک است و گاهی به شدت کهن و باستانی می شود و در مجموع، از ساخت زبانی مستحکم و اثرگذاری که فتحی در شب دهم، میوه ممنوعه و سایر آثارش به استخدام گرفته بود در مست عشق خبری نیست.

البته فیلمساز در استفاده از سبک روایی «تداعی در تداعی» به خوبی عمل کرده و احتمالا با الهام گیری از روش کار خود مولانا در روایت گری مثنوی، جابجایی های جالب و جذاب زمانی را در فیلم گنجانده که کشش اثر را برای مخاطب بیشتر می کند. علاوه بر این، پیوند دادن خشونت و عشق در نمونه سردار سلجوقی و مریم، دختر مسیحی، به خوبی در خدمت خط روایی داستان است و جذابیت از دست رفته دیدار مولانا و شمس را تاحدی جبران می کند. شروع فیلم با صحنه‌هایی خوش ساخت از جنگ های خونبار مغولی است. این آغاز شکوهمند، ضرباهنگ فیلم را بالا می برد و بیننده را از همان ابتدا در برابر یک اثر خوش ساخت منتظر می گذارد. موسیقی روان فیلم هم تماشاگر را در فضایی صوفیانه و شرقی قرار می دهد و در پایان اثر، صدای لطیف علیرضا قربانی،‌ خاطره فیلم را در ذهن هر مخاطبی ماندگار می کند. به‌این ترتیب ، «مست عشق» با یک شروع غافلگیرانه و یک پایان شکوهمند،‌ در خیال بیننده جای می گیرد.

 «مست عشق» به رغم تمام فراز و فرودهایش اثری دیدنی و توصیه کردنی است. این اثر شریف، مسیری تازه را در سینمای ایران باز می کند و می تواند حلقه مهمی برای زنجیره آثاری باشد که فیلمسازان جوان و خلاق ایرانی با الهام گیری از آن، رخدادها و شخصیت های تاریخی را دراماتیک و دیدنی کنند.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • واکنش سپاهان به رفتار هواداران پرسپولیس
  • واکنش خطیر به برکناری از مدیرعاملی استقلال
  • پیام خطیر به هواداران استقلال بعد از برکناری؛ بیایید هم قسم شویم
  • پیام علی خطیر پس از برکناری از مدیرعاملی استقلال
  • پیام خطیر پس از کنار رفتن از مدیرعاملی استقلال
  • پیام خداحافظی «علی خطیر» از مدیرعاملی باشگاه استقلال
  • علی خطیر: کادرفنی شایسته‌ای داریم؛ هوادار دیروز، امروز و فردای استقلال هستم!
  • انتشار توضیحات و جزییات جدید از پرونده جنجالی بابک زنجانی | بیش از بدهی‌اش پرداخت کرد!
  • فوت راهدار لرستانی حین انجام‌وظیفه
  • رمزگشایی ناقص از یک ملاقات تاریخ ساز