Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز جمعه نهم شهریور ماه شرکت کنندگان در بخش آواز در تالار رودکی به روی صحنه رفتند تا در مقابل هیأت داورانی متشکل از حمیدرضا نوربخش، هنگامه اخوان، علی اصغر شاه زیدی و مظفر شفیعی تکنیک‌های آوازی خود را ارائه دهند.

جشنواره در بخش آوازی کار خود را با حضور پنج شرکت کننده در رده سنی«الف» شروع کرد و محسن حاتم پور قجزی، مجتبی حیدرپور، امیرحسین خانلقی، پارسا خائف، علی سبحانی به نوبت نغمه‌های خود را سر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روز از جشنواره همچون سایر بخش‌ها داوران با حساسیت و دقت نظر ویژه‌ای نظرات خود را عنوان می‌کردند و برای هر هنرجو در حدود ۱۵ دقیقه یا حتی در مواردی بیش از این زمان صرف می‌کردند که با کاهش استرس شرکت کنندگان تنش‌هایی را که در اثر استرس و اضطراب صحنه به حنجره شرکت کنندگان تحمیل می‌شد، کاهش یابد.

جشنواره موسیقی جوان در بخش آوازی در رده سنی «ب» کار خود را با شش شرکت کننده ادامه داد و محمد مجتبی حسام محمودی نژاد، سجاد حسین زاده، مهدی صفی لو، محمد طارمی، پوریا علیزاده نمین، امیرحسین فلاح دقایقی در صحنه رودکی آواز خوانی کردند.

پس از استراحتی کوتاه داوران و شرکت کنندگان مجددا در تالار رودکی حاضر شدند.

در بخش پایانی آواز، شرکت کنندگان در رده سنی«ج» به اجرای برنامه پرداختند. حمید پایدار، احسان تحویلداری، عماد توکلی، سید محمدحسین رضا زاده، حامد رنجبر، رضا شکری، محمدجواد طالبی نجف آبادی، پوریا عابدینی، محمدکوزه گر به ترتیب آثار خود را اجرا کردند.

هنگامه اخوان از اعضای هیئت داوران بخش آواز دوازدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در خصوص کیفیت اجرا‌ها گفت: آواز بسیار سخت است و هر کسی نمی‌تواند در آن موفق شود. برخی از شرکت کنندگان صدا‌های فوق العاده‌ای داشتند، اما بلد نبودند به خوبی از آن استفاده کنند. در مجموع از نظر من همگی عالی بودند، اما باید از آنها حمایت شود و این حمایت باید هم مالی و هم آموزشی باشد.

همچنین وی درباره جشنواره موسیقی جوان بیان کرد: جشنواره بسیار خوب است، خیلی بهتر است اگر از برگزیدگان حمایت شود و آنها پس از جشنواره رها نشوند. ما باید از نظر آموزشی حمایت شان کنیم و دولت نیز از نظر مالی حمایت شان کند که در مسیر پیشرفت باقی بمانند.

برخی استعداد داشتند و در آینده می‌توان به آن‌ها امیدوار بود

علی اصغر شاه­زیدی درباره اجرا‌های این روز گفت: به طور نسبی اجرا‌های خوبی را شاهد بودیم. برخی استعداد داشتند و در آینده می‌توان به آن‌ها امیدوار بود. فکر می‌کنم امسال کیفیت رقابت کمی از سال گذشته بهتر بود. هر چه از جشنواره می‌گذرد، شرکت کنندگان تجربه بیشتری کسب می‌کنند و باعث به بار نشستن زحمات جشنواره می‌شوند. نباید برگزیدگان پس از جشنواره رها شوند، باید حمایت شوند و بتوانند در عرصه حضور پیدا کنند. هیچ رشته موسیقی سخت‌تر از آواز نیست، چرا که پارامتر‌های مختلفی باید در آن رعایت شود.

وی نقش نهاد جشنواره را عالی دانست و افزود: نقش جشنواره بسیار عالی و قابل احترام است. به طور کلی همه چیز خوب بود. تیم جشنواره همگی کوشا هستند و می‌خواهند اتفاق خوبی رقم بخورد.

با دیدن اجرا‌های امروز غافل گیر شدم

مظفر شفیعی در خصوص کیفیت اجرا‌ها گفت: گروه سنی الف و ج  در سطح خوبی قرار داشتند. در مجموع از حد انتظار مان بالاتر بودند. در قسمت مقدماتی ناامید بودم اما با دیدن اجرا‌های امروز غافل گیر شدم. نمی‌دانم چرا گروه سنی ب آن طور که باید نبودند. اجرا‌های امسال نسبت به سال گذشته بسیار بهتر است. برنده‌ها تاثیر خوبی برای شرکت کردن در این جشنواره داشته اند.

وی درخصوص دبیر جشنواره اشاره کرد: نقش دبیر خانه و دبیر جشنواره عالی است. یکی از حسن‌های جشنواره موسیقی جوان حضور دکتر اسعدی است. در مجموع تمام اعضای برگزاری جشنواره عالی هستند و در حال حاضر این جشنواره یکی از بهترین جشنواره‌ها است. امیدواریم فستیوال موسیقی جوان همین طور دلگرم به فعالیتش ادامه دهد.

برای برگزیدگان سال‌های قبل اتفاق‌های خوبی افتاد

حمیدرضا نوربخش از اعضای هیأت داوران بخش آواز و مدیرعامل خانه موسیقی درخصوص اجرا‌های این روز چنین گفت: امسال اجرا‌های خوبی داشتیم. گروه الف و ج سطح خوبی داشتند، اما گروه سنی ب متوسط بود. در مجموع می‌توان گفت: امیدوار کننده بود. جشنواره هر سال روند بهتری را طی می‌کند و انگیزه بیشتری به شرکت کنندگان می‌دهد. برای برگزیدگان سال‌های قبل اتفاق‌های خوبی افتاد و همین هم برای دیگران تشویق کننده بود. صدا‌های خوبی داشتند و ردیف‌ها را آموخته بودند. به طور عمده بیشتر از توانایی و صدا، دانش ردیف مطرح بود و همین باعث شد کسانی که تسلط نداشتند، امتیاز کسب نکنند. بیشتر شرکت کنندگان از شهرستان بودند و داشتن این حد دانش موسیقیایی باعث خرسندی است.

وی به نقش دبیرخانه جشنواره ملی موسیقی جوان اشاره کرد و گفت: نقش دبیرخانه خیلی خوب بود. ارتباطی که در مدت زمان طولانی مستمر با بچه‌ها وجود دارد و پیگیری که انجام می‌شود، نشان از نقش موثر و فعال دبیرخانه دارد. این به یک مقطع محدود نمی‌شود و هر سال بهتر می‌شود.

گفتنی است؛ آیین اختتامیه جشنواره ملی موسیقی جوان در بخش‌های موسیقی دستگاهی ایران و کلاسیک شامگاه یکشنبه هجدهم شهریورماه از ساعت ۲۰ در تالار وحدت برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار از جشنواره ملی موسیقی جوان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کنسرت موسیقی سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۰۸۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، جشنواره «مروارید اقیانوس» یادمان استاد شاه‌میرزا مرادی و استاد رحم‌خدا نوری‌شاد امروز سوم اردیبهشت ماه در روستای بیشه لرستان برگزارشد.

سُرنا نمادی از فرهنگ و هنر غنی مردمان دیار لرستان است و این جشنواره با هدف توجه هر چه بیشتر به موسیقی محلی استان برگزار شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در این مراسم با اشاره به پیشینه موسیقی و سرنانوازی در لرستان گفت: اولین اثری که در موسیقی لرستان ثبت شد، مقام‌های سازی بود و این نشان دهنده پیشینه و جایگاه موسیقی لرستان است.

وی افزود: اولین تصویر از سرنانوازی لرستان مربوط به سال ۱۹۶۱ میلادی است که فیلم آن پنج سال پیش یمدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان در پاسخ به اینکه چرا روستای بیشه برای جشنواره سرنانوازی انتخاب شده است، گفت: بر اساس مستندات سرزمین سیلاخور و دورود محل رشد بزرگان موسیقی همچون زنده یاد شاه میرزا مرادی و علی اکبر شکارچی است.

حسن‌پور بیان کرد: از طرفی پرونده ثبت جهانی روستای بیشه تا کمتر از دو هفته دیگر به سازمان جهانی جهانگردی ارسال می‌شود و اینکه در یک استان دو اثر شانس طبیعی و تاریخی را با هم برای ثبت جهانی کسب کنند یک اقدام و اتفاق بی سابقه بوده است.

وی با اشاره به اینکه زنده یاد شاه میرزا مرادی یک وجهه معنوی و یک گنجینه ارزشمند است، گفت: اما یادگار مادی استاد شاه میرزا مرادی سرنای ایشان است که تحویل شاه رضا مرادی است، این سرنا متعلق به فرهنگ لرستان و جایگاه آن در موزه مردم شناسی قلعه فلک‌الافلاک خرم آباد است.

دوسالانه سرنانوازی از سری برنامه‌های طرح شهید آوینی است که امروز با اجرای برنامه‌های متنوع از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان و با همکاری انجمن موسیقی استان، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و حضور اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه استان برگزارشد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • روایت رئیسی از محدودیت های امنیتی برای حضورش در برخی اجتماعات پاکستان /برق آبی سریلانکا از سوی شرکت ایرانی با تکنولوژی پیچیده اجرا شده است
  • تصویر دیده نشده از محمدرضا شجریان
  • تصاویر دیده نشده از محمدرضا شجریان/ عکس
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • آغاز فعالیت‌های ارکستر نوای آفتاب در سال ۱۴۰۳/ نخستین کنسرت با موسیقی بدون کلام
  • ارکستر نوای آفتاب سال جدید را با موسیقی بی کلام آغاز می‌کند
  • ملایر میزبان جشنواره موسیقی «شب‌های تاک»
  • جشنواره دوسالانه سرنانوازی در لرستان
  • جنگیدن برای ذائقه‌سازی مخاطب موسیقی بسیار سخت شده است