Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهناز شاهی، مسئول واحد خردسالان جامعه‌القرآن خرمشهر در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های این مرکز توجه به اعیاد و مناسبت‌های مذهبی و ایجاد فضایی شاد و مفرح برای کودکان است، گفت: توجه به حضور کودکان در این جشن‌ها می‌تواند زمینه مناسبی برای آشنایی آنها با این اعیاد به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری جشن عید غدیر در روزهای 7  و 8 شهریور گفت: امسال در عید غدیر برنامه جشنی تدارک دیده شد که خود قرآن‌آموزان بانی آن بودند و این تجربه شیرینی برای ما به عنوان مربیان جامعه‌القرآن و خود بچه‌ها بود.

شاهی اظهار کرد: معمولاً در برنامه‌ریزی‌های جامعه‌القرآن قرآن‌آموزان به همراه خانواده‌ها دعوت می‌شوند و تدارک برنامه به عهده مربیان است. در برنامه‌ای که به مناسبت عید غدیر برگزار شد، رویکرد اجرایی برنامه را به سمت قرآن‌آموزان بردیم و این کار با هدف آشنایی بچه‌ها با عظمت عید غدیر و معرفت به آن انجام شد.

این مربی قرآن افزود: در این مراسم مسئولیت برگزاری برنامه‌های مختلف به بچه‌ها واگذار شد و از هر کلاس فعال‌ترین بچه‌ها در سنین 4 تا 9 سال برای بخش‌های مختلف برنامه همچون قاریان، حاملان قرآن، گروه سرود، پذیرایی و ... انتخاب شدند.

شاهی گفت: در این برنامه با همکاری کانون پرورش فکری قصه‌گویی واقعه غدیر انجام شد که بچه‌ها استقبال زیادی از آن کردند.

وی با اشاره به تأثیر این گونه برنامه‌های بر کودکان بیان کرد: بچه‌ها با قرار گرفتن در این فضا بزرگی عید غدیر را درک کردند و دیدگاه آنها نسبت به آن تغییر کرد. برگزاری جشن همیشه برای بچه‌ها شادی‌آور است و وقتی خود نیز در برگزاری آن مشارکت داشته باشد شیرینی آن برایشان بیشتر می‌شود.

مسئول واحد خردسالان جامعه‌القرآن خرمشهر گفت: به مناسبت عید، قرآن آموزان سادات با هدف زنده کردن رسومات مذهبی اقدام به پخش شیرینی در سطح شهر کردند. خدا را شکر بچه‌ها با اشتیاق و مهربانی از این برنامه حمایت کردند و مردم نیز استقبال کردند. این اتفاق تجربی خوبی برای جامعه‌القرآن بود.

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی خردسالان عید غدیر قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۱۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی

 به گزارش تابناک، سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده برنامه «محفل» در واکنش به تمجید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شیوع تلاوت قرآن در بین اقشار مختلف مردم در سراسر کشور از همیشه درخشان‌تر و زیباتر جلوه کرد و رسانه ملی هم در ارائه پیشرفت بزرگ نقش ایفا کرد»، گفت: اگر کار معارفی مرتب انجام شود، اثرگذاری دارد. اینگونه نیست مردم ما با کار‌های معارفی زاویه داشته باشند. اصلاً به کار‌های معارفی اهمیت داده نمی‌شود. آن بودجه‌ای که تلویزیون به سایر حوزه‌ها اختصاص می‌دهد، به پای بودجه برنامه‌های معارفی نمی‌رسد. البته مسئله فقط بودجه نیست و به اولویت مدیران هم بر می‌گردد.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سؤال که رسانه‌های فارسی‌زبان این هجمه را راه انداختند، که مردم ایران ارتباطی با دین ندارند، توضیح داد: نمی‌توان این نظر را به کل مردم ایران تعمیم داد. فقط ۲۰ هزار نفر از مردم در تعطیلات عید بخاطر برنامه «محفل» به ورزشگاه آزادی رفتند. اگرچه این تعداد کل مردم ایران نیست، ولی تمام مردم ما دیندار هستند و به دین اسلام علاقه دارند. آن‌ها به قرآن علاقه‌مندند.

این تهیه‌کننده درباره نقش برنامه‌های امثال «محفل» در معرفی مستعدان قرآنی به جامعه گفت: الان سوژه‌های ما به کشور‌های مختلف دعوت شدند. خیلی خوشحال می‌شوم وقتی می‌بینم فلان شبکه سوژه قرآنی را به برنامه دعوت می‌کند. سلبریتی فقط بازیگران و مجریان تلویزیون نیستند. قاری قرآن، کارآفرین و استاد دانشگاه هم می‌تواند سلبریتی باشد.
وی در پاسخ به این سوال که دعوت صالح مهدی‌زاده، قاری نوجوان ایرانی به عربستان سعودی برای شرکت در مسابقه «عطر الکلام» صحت دارد؟ گفت: الان اسم مسابقه را نمی‌دانم، فقط می‌دانم عربستان از او دعوت کرده است. کشور‌هایی مانند عراق، اندونزی، فیلیپین و پاکستان سوژه‌های ما را دعوت کرده است. مثلاً آقای هادی اسفیدانی که در فصل قبل برنامه حضور داشت تعریف می‌کرد در طول یکسال گذشته به ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است. تقریباً تلاوت الاخلاء ایشان بین‌المللی شده است. او تعریف می‌کرد که هر جا می‌رفتم به می‌گفتند الاخلاء را بخوان. حتی اسمش را با این تلاوت ذخیره کرده بودند.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که در حالی که یک قاری ایرانی که در همان مسابقه عربستان شرکت کرده بود، تعریف می‌کرد که سعودی‌ها هنوز قاریان ایرانی را به رسمیت نمی‌شناسند، تصریح کرد: در حالی که ما بهترین قاریان دنیا را داریم. امروز دیگر حضور در مسابقات کفایت نمی‌کند! مسابقاتی که به شدت تخصصی است و توده مردم نمی‌توانند با آن ارتباط بگیرند. ما اگر می‌خواهیم جامعه قرآنی داشته باشیم، باید قرآن را در بستر رسانه و زندگی مردم بیاوریم.

تهیه‌کننده برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه سری جدید «حسینیه معلی» در دام یک سری انتقادات افتاد، ولی «محفل» از انتقادات به دور بود، گفت: ما خیلی چیز‌ها را پیش‌بینی نمی‌کردیم، ولی خدا برکتش را داد. ما فکرش را نمی‌کردیم آقای مهدی‌زاده آنقدر خوب دیده شود. باور کردنی نیست یک فیلم ۱۰۰ میلیون بار دیده شود. به برنامه‌های طنز تلویزیون با پروداکشن عظیم نگاه کنید، حداکثر دو میلیون بازدید می‌گیرد. این‌ها برکتی است که خدا می‌دهد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • ارتباط خوبی هم بین هیئت‌ها، قاریان و مجامع قرآنی برقرار شده است
  • همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی برای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه
  • برنامه محفل از نگاه خادمان قرآن
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • تلاش جهادی نیرو‌های صداوسیمای کیش در انعکاس چهره کیش
  • ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان ایرانی
  • برگزاری رقابت‌های کشتی خردسالان و نونهالان آذربایجان شرقی در شهر تبریز
  • ۳۵۰۰۰زائردربقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد میهمان طرح آرامش بهاری
  • بررسی مسائل و مشکلات خانواده با «مشاور»
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران فرصت مناسبی برای آشنایی با جامعه ادبی ایران و هند است