Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون حقوقی گفت: با مجوز رهبر انقلاب به قوه قضائیه برای برخورد سریع با اخلالگران اقتصادی، سرعت رسیدگی به پرونده این افراد افزایش یافت.

به گزارش گروه سیاسی قدس آنلاین، محمدعلی پورمختار عضو کمیسیون حقوقی و قضایی درباره روند رسیدگی به پرونده اخلالگران اقتصادی، اظهار کرد: در قوانین مجازات در موارد متعددی تحت عناوین اخلالگران در امور اقتصادی، تحصیل مال از طریق نامشروع، رانت و انحصار، سوء استفاده از مقام و موقعیت و افساد فی الارض به این موضوع پرداخته شده و تعیین مصادیق بر عهده قوه قضائیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بر این اساس محدودیتی از حیث قوانین نداریم و تنها محدودیت ما در این زمینه از حیث سرعت رسیدگی به پرونده‌ها بود، گفت: با مجوز مقام معظم رهبری به قوه قضائیه برای برخورد سریع و قاطع با اخلالگران اقتصادی،  محدودیت زمانی هم برداشته شد و سرعت رسیدگی به پرونده این افراد افزایش یافت.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی با اشاره به اینکه مواعد اعتراض در پرونده اخلالگران اقتصادی به ۵ روز کاهش یافته و رسیدگی به آنها یک مرحله‌ای شده است، تصریح کرد: مجوز رهبر معظم انقلاب به قوه قضائیه، زمینه بهتری را برای برخورد با اخلالگران و مفسدان اقتصادی فراهم کرده است.  

ضرورت اختصاص شعب متعدد برای رسیدگی به پرونده اخلالگران اقتصادی

پورمختار با بیان اینکه عزم قوه قضائیه برای استفاده از این فرصت برخورد قانونی با مفسدان اقتصادی خوب بوده است، افزود: البته بهتر است که شعبه‌های بیشتری برای رسیدگی به پرونده اخلالگران اقتصادی در نظر گرفته شود.

وی با تاکید بر اینکه همچنین لازم است که جلسات رسیدگی به پرونده مفسدان اقتصادی بیش از این رسانه‌ای شود و محدودیتی برای اعلام اسامی اخلالگران اقتصادی و نشان دادن تصاویر آنان وجود نداشته باشد، گفت: افکار عمومی منتظر برخورد جدی با مفسدان اقتصادی هستند.

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی بیان کرد: با عزم قوه قضائیه برای برخورد با اخلالگران اقتصادی، در مردم امید ایجاد شده است، اما آنان منتظر اعلام نتیجه و اجرای سریع این احکام هستند و از سوی دیگر سرعت در اجرای حکم اخلالگران اقتصادی برای کسانی که فکر فساد و سوء استفاده هستند، اثر پیش‌گیرانه دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اخلال گران اقتصادی قدس آنلاین قوه قضاییه مفسدان اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۲۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند

رئیس کل دادگستری استان کرمان، گفت: دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قوه قضائیه را دارند برخورد و دست آنها را از جامعه قضایی کوتاه کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رئیس نظارت و ارزشیابی قضات استان کرمان که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین قدیانی، دادستان انتظامی قضات و جعفری، معاون ارزشیابی دادسرای انتظامی قضات برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، شهدا به ویژه شهدای قوه قضائیه و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی با اشاره به رویکرد اصلاحی و پیشگیرانه قبل از وقوع تخلف در دادسرای انتظامی قضات، اظهار داشت: در این رویکرد اولویت پیشگیری و اصلاح امور است و رویکردی است که قاطبه قضات در جمهوری اسلامی آن را مطالبه داشتند.

وی با بیان اینکه هیچ کس در قوه قضائیه از افرادی که مشکلی داشته و دنبال فسادی باشند دفاع  نمی‌کند و مطالبه قضات و کارمندان دستگاه قضایی این است که با افراد فاسد با شدت برخورد شود، گفت: این افراد مانند غده چرکینی هستند که زحمات و تلاش‌های دیگر افراد شاغل در آن دستگاه را از بین می‌برند و موجب بدنامی سایر افراد می‌شوند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه تعداد این افراد در دستگاه قضایی بسیار کم و حساب آنها از بدنه قضات زحمتکش، باتجربه، سالم، مومن و انقلابی جدا است، افزود: رویکرد جدید قوه قضائیه این است که شان و جایگاه قاضی در جامعه حفظ و زحمات قضات و کارکنان زحمت کش دستگاه قضایی به جامعه نشان داده شود و در عین حال اگر جایی فردی مرتکب فساد شد با قاطعیت با آن برخورد شود و در این رابطه همه باید کمک کنند. 

وی با بیان اینکه عده‌ای از شکات حرفه‌ای که عمدتاً از بدنه مردم نیستند برای رسیدن به اهداف غیرقانونی خود علیه برخی از قضات پاکدست شکایات واهی مطرح می‌کنند، گفت: پس از بررسی‌های لازم، کذب و دروغ بودن ادعای واهی این افراد مشخص می‌شود.

حمیدی با اشاره به اینکه تا الان رویکرد دستگاه قضایی بر این بود که پرونده تشکیل و بعد از بررسی‌ها، آن پرونده مختومه و قرار منع تعقیب صادر می‌شد، افزود: باید دادسرای انتظامی قضات دست این گونه افراد را از جامعه قضایی کوتاه کند.

وی با بیان اینکه این افراد باید تحت تعقیب قرار گیرند، گفت: باید با اینگونه افراد که قصد تخریب قضات و قوه قضائیه را دارند برخورد بازدارند شود و از حیثیت دستگاه قضایی دفاع شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • هشدار جدی درباره نقشه جدید نفوذی‌ها در ایران
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟
  • هشدار جدی روزنامه جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • هشدار جدی جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • چهار راهبرد سند تحول برای کاهش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه
  • دادسرای انتظامی قضات با شکات حرفه‌ای برخورد کند
  • جنگ رسانه‌ای نیازمند استراتژی است
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • افکار عمومی جهان مصمم به متوقف کردن جنایات جنگی در نوار ‎غزه است
  • کنعانی: افکار عمومی جهان بیدار شده است