Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رضایی معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار قصرشیرین از اختصاص 34 میلیارد و 300 میلیون ریال برای اجرای طرح های عمرانی این شهرستان در سال جاری خبر داد.

وی گفت : علاوه بر این میزان اعتبار، 52 میلیارد و 560 میلیون ریال اعتبار دیگر نیز از محل اعتبارات توازن منطقه ای برای 10 دستگاه و 14 طرح عمرانی قصرشیرین تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه هدف از برگزاری این کارگاه را توجیه مدیران شهرستان برای اهداف بیشتر طرح آمایش سرزمینی عنوان کرد و گفت: هر مدیر دستگاه اجرایی باید بتواند در خصوص شاخص های حوزه عملکردی خود، بررسی های لازم را انجام دهد که در این سند آمایش لحاظ شود.

معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار قصرشیرین اضافه کرد که سند آمایش برای برنامه های کوتاه مدت از جمله سند توسعه شهرستان لحاظ می شود.

رضایی بیان کرد: یکی از مسائل مهم و کلیدی که در کنار برنامه ریزی ها باید به آن پرداخته شود، برنامه ریزی آمایش سرزمین و برنامه ریزی منطقه ای است.

وی گفت: این سند ابعاد مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، زیست محیطی و کالبدی را در بر می گیرد و و روند جامعی از برنامه ریزی منطقه ای را ارائه می کند که بهترین مکمل برای برنامه ریزی کلان است.

مسئول طرح آمایش سرزمین استان کرمانشاه گفت: سند آمایش یک سند بالا دستی برای توسعه کشور است.

جمال فتح الهی افزود: در این سند با توجه به موقعیت شهرستان ها و شرایط خاص آن، خدمات برتر لحاظ می شود و تمام اسناد توسعه متاثر از این طرح است.

وی گفت: مطالعات طرح آمایش استان کرمانشاه که در آذر ماه سال 93 آغاز شده بود اکنون تکمیل شد و در اردیبهشت 97 به تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه استان نیز رسیده است.

مسئول طرح آمایش سرزمین کرمانشاه ادامه داد: این طرح می تواند مبنایی برای توزیع اعتبارات عمرانی باشد.

فتح اللهی افزود: آمایش سرزمین، ارزیابی نظام مند عوامل طبیعی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی به منظور یافتن راهی برای تشویق و کمک به جامعه بهره برداران در انتخاب گزینه های مناسب برای افزایش و پایداری توان سرزمینی در جهت برآوردن نیازهای جامعه است.

 

 

انتهای پیام/د

 

 

سند آمایش یک سند بالا دستی برای توسعه کشور

 

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۵۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا افلاطونی ظهر شنبه در نشست شورای قضائی و شورای حفظ حقوق بیت المال در بوشهر گفت: باید از عهده مدیریت‌ها به خوبی بربیاییم برنامه‌های توسعه‌ای، تولید و اشتغال در عرصه زمین اتفاق می‌افتد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: زیرساخت تولید و اشتغال به عنوان پیشران و توسعه کشور تثبیت مالکیت است. عرصه زمین، حد نگار و تثبیت مالکیت یعنی حد و حدود آن مشخص باشد.

وی گفت: رکن اول در تثبیت مالکیت، رفع تداخلات است که یک بار برای همیشه مالکیت دولت را از مردم جدا می‌کنیم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بعضی کارها را یک بار برای همیشه انجام می‌دهیم که یک خدمت ماندگار می‌شود.

افلاطونی ضمن اشاره به اهمیت رفع تداخلات افزود: رفع تداخلات نماد همدلی بین سه قوه برای ارائه یک خدمت ماندگار به مردم است.

وی ادامه داد: یکی از اثرات بازر رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی می‌باشد.

وی در مورد رکن دوم تثبیت مالکیت به بحث آمایش سرزمین اشاره کرد و اظهار داشت: آمایش سرزمین یعنی مدیریت زمین که تعریف بالقوه و بالفعل دارد به عنوان مثال در شهرک‌های صنعتی یک بار زیرساخت تعریف می‌شود و هزینه آب و برق و گاز یک بار پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید همکاری‌های لازم در خصوص ایجاد شهرک‌های مولد داشته باشد.

وی بیان کرد: سرمایه گذاری باید منطبق با آمایش سرزمین باشد و این فرصت بسیار مناسبی برای استان بوشهر است که از این ظرفیت استفاده کند و شهرهای مولد که هر واحد سکونت گاه در روستا یک واحد مولد هم باشد.

وی گفت: هدف ما در سازمان امور اراضی این نیست که اموال عمومی را تبدیل به اموال شخصی افراد کنیم این طرح را به شرکت شهرک‌های کشاورزی که ۱۰۰ درصد دولتی است واگذار می‌کنیم.

کد خبر 6089897

دیگر خبرها

  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • تراز منابع و مصارف مشمول بودجه استان زنجان مثبت شد
  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • برنامه ریزی برای دونده های شانس کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس
  • برگزاری کارگاه آشنایی با عکاسی فیلم در موزه سینما
  • بازدید سرپرست مدیریت و برنامه‌ریزی فارس از طرح‌های عمرانی خرامه
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • تقویت خطوط اتوبوس عبوری از محل‌های برگزاری آزمون سراسری در مشهد
  • برگزاری جلسات انسجام بخشی و برنامه ریزی ورزش بانوان شاغل در شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی
  • برگزاری رویدادی برای ورود به دنیای نوآوری و خلق ایده در اینوتکس ۲۰۲۴