Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو هیئت از ائتلاف المحور الوطنی(اقلیت اهل سنت) و الوطنیه(به رهبری ایاد علاوی) به سلیمانیه در شمال عراق رفته اند تا در چارچوب تحرکات سیاسی برای تشکیل دولت با کردها رایزنی کنند. ۱۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶ بین الملل آسیای غربی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، قتیبه الجبوری عضو هیئت ائتلاف المحور الوطنی(وابسته به اقلیت اهل سنت) که به سلیمانیه(مقر اتحادیه میهنی کردستان) سفر کرده است، گفت این سفر در چارچوب تحرکات سیاسی برای تشکیل دولت قرار دارد و هیچ ارتباطی با سفر هیئت الوطنیه(به رهبری ایاد علاوی) ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که بیستون عادل عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق گفته است که کردها بر  اجرای ماده 140 قانون اساسی اصرار دارند و از آن چشم پوشی نمی‌کنند.

نیرمین عثمان عضو اتحادیه میهنی کردستان عراق در کنفرانس مطبوعاتی مشترک در سلیمانیه در حضور بیستون عادل دیگر  عضو اتحادیه و قتیبه الجبوری عضو ائتلاف المحور الوطنی(اقلیت اهل سنت) گفت در این نشست به تشکیل دولت فدرال آینده و تشکیل دولت ملی که همه مشکلات را حل کند، پرداخته و بر ضرورت اجرای ماده 140 قانون اساسی و حل مشکلات میان اقلیم و دولت فدرال(بغداد) تاکید شد.

عثمان افزود دو طرف درباره تشکیل کمیته مشترکی توافق کردند که ماموریت آن تقویت روابط میان آن دو است و ما امیدواریم که  نشست‌های دیگری میان اتحادیه میهنی و المحورالوطنی برای تشکیل دولت ملی و وضع سازوکارهایی برای هماهنگی دو طرف در پارلمان برگزار شود.

وی افزود کردها مشکل قومیتی در عراق دارند و نیز شروط و خطوط قرمزی دارند و تمام طرف‌های کردستانی در این زمینه اتفاق نظر دارند و هر طرف سیاسی که قادر باشد به اجرای این شروط تعهد بدهد، در آن زمان ما هیچ خط قرمزی در خصوص هیچ طرفی نخواهیم داشت، مهمترین مسئله برای ما عراق دموکراتیک است و در صورتی که تعهدی برای اجرای شروطمان داده شود، در دولت آتی شرکت خواهیم کرد.

از سوی دیگر قتیبه الجبوری عضو المحور الوطنی هم گفت نشست سلیمانیه فعالیت و همکاری مشترک میان دو طرف و تلاش برای تشکیل دولتی را که برآورده کردن حداقل خواسته‌ها و پایه‌ریزی استراتژی واقعی و توزیع ثروت‌ها در میان تمام عراقی‌ها باشد، بررسی کرد.

وی هدف از سفر این هیئت اهل سنت را در چارچوب تحرکات سیاسی برای تشکیل دولت دانست که ارتباطی با سفر هیئت الوطنیه به رهبری ایاد علاوی به اربیل(مقر حزب دموکرات بارزانی) ندارد.

بیستون عادل عضو اتحادیه میهنی هم گفت دو طرف نکات مورد اختلاف را که امکان حل آن با اجرای قانون اساسی وجود دارد، بررسی کردند. اتحادیه میهنی بر اهمیت کرکوک و اجرای ماده 140 تاکید کرده است.

پیشتر یک منبع آگاه گفته بود هیئتی از المحور الوطنی به استان سلیمانیه رسید و با دفتر سیاسی اتحادیه میهنی کردستان برای بررسی تشکیل دولت آینده نشست برگزار کرد.
انتهای پیام/

R36355/P36355/S8,90/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۶۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی

علی المؤید رئیس سازمان رسانه و ارتباطات این کشور امروز (شنبه) با «فرشاد مهدی پور» معاون مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران و هیاتی به نمایندگی از نهاد‌های مهم رسانه‌ای این کشور دیدار و درباره همکاری‌های مشترک تبادل نظر کرد.

در این نشست که در بغداد برگزار شد، تقویت همکاری‌ها در حوزه رسانه، تولید محتوای رسانه‌ای که به انتقال تصویر حقیقی دو کشور کمک می‌کند و توسعه و سازماندهی کار شبکه‌های اجتماعی دیجیتال پیشرفته از طریق تولید مطالبی که همگام با پیشرفت‌های دنیای ارتباطات باشد و با فرهنگ و مطالب مورد علاقه مردم دو کشور سازگار باشد، بررسی شد.

همچنین در این نشست، پوشش رسانه‌ای سفر زیارت اربعین نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و هیات ایرانی از سازماندهی عراق در برگزاری مراسم اربعین طی سال‌های گذشته و موفقیت بزرگ و برجسته این کشور در پوشش رسانه‌ای سفر اربعین سال گذشته تقدیر کرد و پیشنهاد داد که از تجربه ایرانیان در حوزه سازمان رسانه‌ای عتبات عالیات استفاده شود.

در بخش دیگری از این نشست، راهکار‌های همکاری مشترک دو کشور برای مبارزه با اخبار جعلی و راه‌های مبارزه با این اخبار از طریق تشکیل کمیته‌های مشترک که به کاهش شایعات گمراه‌کننده و محتوای جعلی که به روابط بین دو کشور آسیب می‌زند، مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، هیات ایرانی امکان برگزاری دوره‌های آموزشی در جمهوری اسلامی ایران از سوی دانشگاه‌های متخصص در حوزه رسانه و ارتباطات و همچنین دانشکده‌های آموزشی مامور به این حوزه را پیشنهاد کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • اربیل: در روزهای سخت اولین تماس ما با جمهوری اسلامی ایران است
  • 5 محور مهم سفر بارزانی به تهران چیست؟ | درخواست ویژه اربیل از تهران
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه صنعتی شریف با دانشگاه‌های عراق
  • کابینه جنگ اسرائیل امروز تشکیل جلسه می‌دهد
  • پافشاری اوکراین برای گرفتن پهپاد پیشرفته آمریکایی
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی