Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@00:54:21 GMT

۱۱ واحد دانشگاهی در شهرستان ملایر فعال است

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۱۸۰۳۱

۱۱ واحد دانشگاهی در شهرستان ملایر فعال است

به گزارش خبرنگار مهر، باب الله فتحی ظهر شنبه در نشستی با رئیس دانشگاه پیام نور ملایر عنوان کرد: ملایر با دارا بودن ۱۱ واحد دانشگاهی و حدود ۱۵ هزار دانشجو به‌عنوان یک شهرستان دانشگاهی شناخته‌شده است.

وی عنوان کرد: شهرستان ملایر درزمینه فرهنگی سابقه طولانی دارد و بسیار توانمند است و یکی از علل افزایش سطح تحصیلات در حوزه‌های مختلف شهرستان وجود مراکز دانشگاهی متعدد با رشته متنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتحی با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه‌ها در ملایر اظهار داشت: دانشگاه‌ها درزمینه های مختلف فرهنگی و علمی می‌توانند به شهرستان کمک کنند و تأثیرگذاری بالایی در توسعه داشته باشند.

وی ادامه داد: یکی از نقاط مثبت دانشگاه‌ها برگزاری همایش‌ها با موضوعات مختلف و استفاده از اساتید باتجربه شهرستان در این همایش‌ها است.

رئیس دانشگاه پیام نور مرکز ملایر نیز اظهارداشت: این مرکز از سال ۱۳۷۰ در شهرستان ملایر تأسیس‌شده و در حال حاضر ۱۶۰۰ دانشجو در رشته‌های مختلف دارد.

مرتضی مرادی افزود: در این مرکز ۳۲ رشته گرایش در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد وجود دارد و ۱۴ عضو هیئت‌علمی نیز در این مرکز مشغول ارائه خدمت هستند.  

کد خبر 4391213

منبع: مهر

کلیدواژه: فرمانداری ملایر ملایر مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر کرمانشاه خبرگزاری مهر گرگان مشهد شهرکرد شیراز استانداری سمنان عید سعید قربان احتکار سانحه تصادف عید غدیر خم خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۱۸۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید ۱۵۷ هزار نفری مسافران از موزه‌های همدان

به گزارش جام جم آنلاین همدان، امیرحسین فریبا افزود: در این میان آرامگاه و موزه بوعلی با بازدید۶۱ هزار و ۳۶ نفر در جایگاه نخست، آرامگاه باباطاهر با بازدید ۴۹ هزار و ۹۴۰ نفر در جایگاه دوم و موزه و شهر باستانی هگمتانه با بازدید ۲۶ هزار و ۶۸۴ نفر در جایگاه سوم و گنبد علویان در شهر همدان با بازدید ۵۴۰۲ نفر در رتبه بعدی قرار داشت.

وی به بازدید گردشگران از موزه‌های شهرستان‌ها اشاره کرد و گفت: در این مدت ۳۴۳۱ نفر از موزه لطفعلیان ملایر، ۱۸۴۱ نفر از ارگ نوشیجان ملایر، ۳۲۰۸ نفر از موزه تویسرکان، ۱۷۶۲ نفر از موزه میررضی آرتیمانی در شهرستان تویسرکان، ۲۴۸۹ نفر از موزه شهدا نهاوند، ۲۶۷۱ نفر از موزه حمام حاج آقا تراب نهاوند و ۲۱۷ نفر از موزه تاریخ و فرهنگ بازدید داشته‌اند.

وی گفت: مسافران به منظور حفظ آثار تاریخی که شناسنامه و هویت یک کشور محسوب می‌شود، از هرگونه اقدام تخریبی همچون نوشتن یادگاری و عکاسی با فلاش در موزه‌ها خودداری کرده و توصیه می‌شود نظر به راه‌اندازی فروش اینترنتی و الکترونیکی بلیت‌ها در اماکن و موزه‌های استان از طریق اینترنت،  بلیت‌ها را خریداری کنند.

مدیر امور موزه‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان یادآور شد: حفظ آرامش محیط در هنگام بازدید از موزه‌ها اقدامی در راستای احترام به تاریخ، هنر و فرهنگ کهن این مرز و بوم ارزیابی می‌شود و طبیعتاً اسباب بهره‌مندی، دانش‌افزایی و فراهم آوردن اوقات خوشی را برای بازدیدکنندگان از این اماکن فراهم ‌می‌کند.

دیگر خبرها

  • مدیریت هوشمندنیاز اساسی مازندران در آموزش عالی
  • تقویت و توسعه حوزه‌های مختلف دانشگاه آزاد مرودشت در سال جاری
  • قهرمانی اراک در مسابقات والیبال دانشجویان منطقه پنج دانشگاه آزاد
  • دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد رودهن با خانواده شهید
  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • پارک علم و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی سمنان رسید
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می‌شوند
  • بازدید ۱۵۷ هزار نفری مسافران از موزه‌های همدان
  • احیای مراکز تحقیقاتی در راستای پایداری منابع درآمدی
  • احیا کردن مراکز تحقیقاتی در راستای پایدار کردن منابع درآمدی