Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-30@15:41:14 GMT

مشاور وزیر دفاع: تجهیزات دفاعی پیشرفته‌تر می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۲۲۵۳۳

به گزارش خرداد و به نقل از  افکارنیوز، سردار محمد عزیزی دلشاد مشاور عالی وزیر در امور صنعتی و تحقیقاتی در برنامه «بدون خط خوردگی» رادیو گفتگو با تاکید بر اینکه افزایش ظرفیت های دفاعی ایران باعث شده گزینه نظامی از روی میز کشورهای متخاصم برداشته شود، اظهار داشت: ایران در طول تاریخ هیچ گاه به کشوری هجمه نبرده و در حال حاضر نیز جمهوری اسلامی ایران مواضعی منطقی، اصولی و صحیحی در منطقه دارد و تحلیلگران منصف ویژگی قابل اعتماد بودن جمهوری اسلامی ایران را تائید می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: دشمنان با وجود آنکه به زبان نمی آورند اما اعتقاد دارند جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر منطق واکنش نشان می دهد و تصمیم می گیرد و در ۴۰ سالگی انقلاب، شاهد هستیم روز به روز به توان دفاعی کشورمان افزوده می شود.
مشاور عالی وزیر دفاع در امور صنعتی و تحقیقاتی تصریح کرد: اینکه دشمنان کمتر از گزینه نظامی روی میز صحبت می کنند به دلیل تغییر مواضع شان نیست، بلکه توان مقابله با قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران را در خود نمی بینند. رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند «دوره بزن در رو تمام شده است و می دانند اگر یکی بزنند ده تا می خورند.»
سردار عزیزی دلشاد با بیان اینکه در حوزه‌هایی در صنعت دفاعی دستاوردهای مهمی داریم که در زمان گذشته هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم، تصریح کرد: امکانات و تجهیزاتی که برای دفاع زیرسطحی در اختیار داریم، در گذشته حتی با کمک خارجی‌ها نیز در اختیار نداشتیم. همچنین امکاناتی که پهپادها در اختیارمان قرار داده‌اند و تجهیزات پیشرفته پدافند هوایی از دیگر دستاوردهای مهم صنایع دفاعی است.
وی گفت: در ۴۰ سال قبل، تجهیزات هوایی ایران حداکثر تا برد ۴۵ کیلومتر را پشتیبانی می کرد و تنها بهره برداری آن در اختیارمان بود اما امروز با توان بومی، تجهیزات پدافندی با برد بسیار بالا ساخته می شود.
مشاور عالی وزیر دفاع در پایان تاکید کرد: در حوزه موشکی نیز قابلیت ها و توان بسیار بالایی داریم و در حوزه های مختلف سطح توان ایران با گذشته اصلا قابل مقایسه نیستند و همگی مبتنی بر توانایی های بومی شکل گرفته است.

 هم رسانی این مطلب را به دوستان خود برسانید.  برچسب ها: وزیر دفاع ، جنگ افزار ، تجهیزات

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر دفاع جنگ افزار تجهیزات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۲۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر دفاع پیام صادر کرد

به گزارش تابناک، دهم اردیبهشت ماه که در تقویم رسمی کشور به نام روز ملی خلیج فارس نامیده شده است؛ روزی است که یادآور حماسه از خود گذشتگی ملت سرافراز ایران در موضوع بازپس گیری جزیره هرمز از نیرو‌های متجاوز پرتغالی است.

در تاریخ ایران زمین، روز ملی خلیج فارس در امتداد هویت تاریخی و تمدن دیرپای این سرزمین است. تمدنی که بر شالوده فرهنگ، هنر و پایداری بنیان نهاده شده تا خلیج نیلگون همیشه فارس، از زمره مستحکم‌ترین سند حقوقی در جهان باشد.

این روز که مقارن با اخراج استعمارگران از منطقه است؛ بیانگر واقعیت‌ها، اسناد و مدارک تاریخی، سیاسی، جغرافیایی، باستان شناسی و مردم شناسی منطقه حیاتی و راهبردی خلیج فارس است. در واقع خلیج فارس یک نام جاودانه و عمری ۶۰۰۰ ساله به موازات هویت جغرافیایی ایران می‌باشد.

خلیج فارس این پهنه آبی تمدن ساز، به دلیل موقعیت جغرافیایی خود در طول تاریخ و از هزاره‌های پیش از میلاد تاکنون، همواره در همه زبان‌ها و به طور مستمر نامی شناخته شده در کتاب‌ها، سفرنامه‌ها، اسناد، نقشه‌ها، پژوهش‌های تاریخی و اسناد بین‌المللی به زبان‌های مختلف با نام کهن خلیج فارس پیوسته مورد اشاره، تصریح و تاکید مورخان و پژوهشگران به ویژه در منابع معتبر عربی و اسلامی بوده است.

در واقع از قدیمی‌ترین اسناد موجود درباره خلیج فارس به دوران یونان باستان برمی‌گردد و تا زمان حال تمام اسناد و نوشته‌های مورخان و جهانگردان در طول چند صد سال گذشته همواره از خلیج فارس به عنوان نامی که از ابتدا روی این آبراه مهم و بزرگ وجود داشته است؛ حکایت دارد.

کرانه‌های این آب‌های نیلگون از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب متاثر از فرهنگ عمیق و اصیل ایرانی- اسلامی و متاثر از این سرزمین بزرگ و کهن است. در این میان وجه برجسته و ارزشمند تنگه هرمز خلیج فارس، گویای زیست فرهنگی و هنرمندانه مردمان این دیار است که با قدرت راهبردی و اندیشه مرزداری عجین شده است تا جلوه‌های دیرپای تمدنی را باشکوه‌تر و نمونه‌های تازه‌تر آن را غنی‌تر به نمایش گذاشته و به جهان عرضه کنند.

آب‌های نیلگون خلیج فارس و دریای عمان در دهه‌های اخیر به ویژه در مقطع جنگ تحمیلی که تهدیدات گسترده جهان خواران و دست نشاندگان آن‌ها بر این منطقه متمرکز شده بود شاهد مجاهد‌ت‌ها و پایمردی‌های رزمندگان نیرو‌های مسلح در حفظ حراست از هویت و ماهیت تاریخی این آبراه حیاتی بوده و همسایگان جمهوری اسلامی ایران در این منطقه راهبردی نیز دلاورمردی و رشادت جوانان ایران در این زمینه را می‌ستایند.

ایران بزرگترین و مهمترین کشوری به شمار میرود که همواره نقش مهمی را در تعاملات و مناسبات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای به خصوص در منطقه خلیج فارس بر عهده داشته و اکنون نیز دارای جایگاه ویژه‌ای در منطقه غرب آسیا به ویژه در حوزه خلیج فارس است بنابراین خلیج فارس در عرصه‌های داخلی، منطقه‌ای و بین المللی اهمیت وافری برای ایران دارد و تصمیمات راهبردی و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همواره با در نظر گرفتن جایگاه این منطقه اتخاذ و تدوین می‌شود در این میان راهبرد نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران تامین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز و جغرافیای منطقه است.

دیگر خبرها

  • گرامیداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در اندونزی
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • پیام امیرعبداللهیان به همایش روز ملی خلیج فارس
  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • وزیر دفاع یک پیام صادر کرد +جزئیات
  • تاکید وزیر راه و شهرسازی به توسعه ناوگان هوایی ایران
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی