Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارشناس سياسي افغان گفت: آمريکا و حکومت افغانستان مي‌خواهند که اين حکومت يکدست باشد و برنامه‌هاي هماهنگي را پيش ببرد اما آمريکايي‌ها نمي‌توانند آشکارا در امور افغانستان دخالت کنند.
به گزارش پارس‌تودي؛ سيد کريم الله دانش در گفت و گو با خبرنگار راديو دري برون‌مرزي صدا وسيما؛ اظهار داشت: زلمي خليل‌زاد يک آمريکايي- افغاني‌الاصل و مربوط به حزب جمهوريخواه آمريکا است که در گذشته هم سفير آمريکا در افغانستان بوده و اکنون به عنوان نماينده آمريکا در افغانستان معرفي شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين کارشناس سياسي گفت: اگرچه نقش آمريکايي‌ها در افغانستان محسوس است اما زماني که زلمي خليل‌زاد به عنوان نماينده آمريکا به افغانستان مي‌آيد خلاف آنچه برخي تحليلگران مي‌گويند نمي‌تواند به‌صورت آشکار از آقاي اشرف‌غني در انتخابات رياست جمهوري حمايت کند.
سيد کريم الله دانش همچنين درباره اختلاف در دولت اشرف‌غني، رئيس جمهوري افغانستان افزود: استعفاي برخي مقامات امنيتي افغانستان يک بحث داخلي است و به افزايش مشکلات امنيتي در ولايات مختلف اين کشور برمي‌گردد.
اخيراً ولايت غزني با خطر سقوط مواجه شد، در شهر کابل به يک آموزشگاه حمله انفجاري صورت گرفت و حتي به سمت کاخ رياست جمهوري حملات راکتي شد.
به گفته اين کارشناس سياسي؛ اين مسائل سبب شد که رئيس جمهور و ديگر مقامات تصميم‌هاي را اتخاذ کنند. در نهايت محمد حنيف اتمر مشاور امنيت ملي افغانستان استعفاء داد اما استعفاي وزيران دفاع و داخله و رئيس امنيت ملي پذيرفته نشد. به هر صورت اين مسائل آن چيزي است که مردم افغانستان از آن باخبر شدند اما اينکه در پشت پرده چه مسائل وجود دارد چندان مشخص نيست.
سيد کريم الله دانش اظهار کرد: در رابطه با حکومت وحدت ملي يک نکته قابل توجه است و آن اينکه آقاي اشرف‌غني نتوانسته همبستگي و هماهنگي ميان دولتمردان را آنگونه که در زمان آقاي کرزي مشاهده مي‌شد، بوجود آورد.
سيد کريم الله دانش درباره برخي گمانه‌زني‌ها درخصوص رقابت‌هاي آمريکا و انگليس در افغانستان نيز گفت: بدون شک پشت پرده قدرت‌هاي بزرگ باهم رقابت دارند هرچند در ظاهر متحدند.
انتخابات رياست جمهوري افغانستان قرار است اوايل آوريل 2019 برگزار شود.
کارشناسان افغان معتقدند، در صورتي که حکومت مصمم باشد يک انتخابات شفاف و بدون نقص را برگزار کند با همکاري سازمان‌ها و کشورهاي کمک کننده زمينه آن مساعد خواهد شد اما به نظر مي‌رسد که عده‌اي به دنبال برگزاري انتخابات نيستند و به دنبال بحران آفريني هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۵۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماد‌های عجیب در انتخابات هند

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ از دهلی نو، کتری"، " لیوان"، "دمپایی"، جارو، " فیل"، " دسته گل"، کتاب، "عینک"، " دوچرخه" و هزاران نماد دیگر این روز‌ها در تبلیغات نامزد‌ها و احزاب در سطح خیابان‌ها و کوچه‌های شهر‌های مختلف هند دیده می‌شود.
در هند طبق قانون هر حزب و نامزدی باید در انتخابات ملی، ایالتی و محلی باید یک نشان تصویری داشته باشد.
تاریخچه اجبار داشتن نماد به سال‌های اول استقلال هند برمی‌گردد، زمانی که کمتر از ۲۰ درصد مردم هند با سواد بودند و رای دهندگان باید نامزد‌های منتخب خود را از روی نماد‌ها و نشان‌های تصویری انتخاب می‌کردند نه نام هایشان.
در زمان کنونی نیز که گفته می‌شود بیش از سه چهارم هندیان باسواد تلقی می‌شوند، اما همچنان این نشانه‌های تصویری حرف اول را در هنگام انتخابات می‌زنند.
از اولین انتخابات در سال ۱۹۵۱ میلادی زمانی که دست‌کم ۵۳ حزب برای حدود ۴۵۰۰ صندلی مجلس ملی و مجالس ایالتی با هم رقابت کردند کمیسیون انتخابات نماد‌هایی را به احزاب اختصاص داد و هر نامزدی می‌توانست با این نماد در انتخابات شرکت کند.
فرمان نماد‌های انتخاباتی در سال ۱۹۶۸ میلادی به همه احزاب در سطح ملی، ایالتی، محلی و همچنین نامزد‌های مستقل داده شد.
اولین نماد انتخاباتی در هند متعلق به کنگره بود حزبی که در مبارزات آزادی بخش و جنبش استقلال طلبی هند نقش فراوانی داشت.
نخستین نماد انتخاباتی حزب کنگره "یک جفت گاو نر" بود. پس از انفکاک در آن، نماد حزب به "گاوی که به گوساله خود شیر می‌دهد" تغییر کرد.
از سال ۱۹۷۹ "دست " نماد حزب کنگره شد.
حزب حاکم بی جی پی در سال ۱۹۸۰ تشکیل شد. این حزب نماد انتخاباتی خود را "نیلوفرآبی" برگزید. بنیانگذاران آن اعلام کردند تاریکی جای خود را به نور خورشید خواهد داد و نیلوفر آبی شکوفا می‌شود.
حزب عام آدمی یا عامه مردم که سال ۲۰۱۱ در دهلی تشکیل شد نماد خود را "جارو" انتخاب کرد.
حزب ملی مردم هند "کتاب" را بعنوان نماد خود انتخاب کرد. در هنگام برپایی جشن انتخاب این نماد اعلام شد که تنها سواد و تحصیل می‌تواند اقشار ضعیف را توانمند کند
هدف از این انتخاب اعتراض به فساد و نشان دهنده امید حزب برای پاک کردن کثیفی‌ها و فساد‌های نفوذ یافته در دولت و مجلس بود.
"
نماد‌ها و نشانه‌های تصویری، ساختار، عملکرد‌ها و اهداف سیاسی احزاب و افراد را ساده و خلاصه بیان می‌کنند.
نماد‌ها باید آشنا و به راحتی قابل تشخیص باشند و هیچ پیوند مذهبی یا احساسی با اعتقادات مردم مانند گاو، معبد، پرچم ملی، چرخ نخ ریسی و ... نداشته باشد.
نماد‌های انتخاباتی هند پیام‌های بی صدایی هستند که نقش بزرگی در هنگام انتخابات در هند ایفا می‌کنند.
این صحنه ها، ارتباطات تصویری بشر در ماقبل اختراع الفبا را به یاد می‌آورد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

اظهارات:
کیشو دیو: نامزد مستقل انتخابات مجلس هند

دیگر خبرها

  • برای حل مشکلات باید در انتخابات شرکت کرد
  • تنها مکتبی که قادر به اداره جهان بوده قرآن و عترت است
  • افغانستان| روز «دخترانه» در قصر «دارالامان»
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی