Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، اردوهای جهادی دستاوردهای بسیار خوبی را برای رفع گرد و غبار محرومیت از چهره مناطق محروم و کمک به مردمی داشته است که حتی از امکانات اولیه زندگی هم محروم هستند و شاهد گسترش این برنامه‌ها هستیم.

گروه جهادی افسران ولایت بسیج دانشجویی استان بوشهر از تاریخ ۲۰ مرداد تا ۱۰ شهریور به مدت ۲۰ روز اردوی جهادی خود را دردورترین و شرقی ترین نقاط استان یعنی روستاهای امامزاده، شلدان و ایل شهر بخش بوشکان برگزار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظهر روزهای گرم تابستانی در استان بوشهر زیر تابش مستقیم آفتاب، عده‌ای در منطقه کوهستانی مشغول فعالیت و خدمت رسانی هستند؛ دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه علمی کاربردی بوشهر با خلوص نیت، برای آبادانی روستاهای بخش بوشکان پای در عرصه اردوهای جهادی گذاشتند.

اوقات فراغت برای جوانان کم سن و سال بسیجی در اردوهای جهادی واقعا تماشایی است، آن هنگام که پشت خاکریزِ مناطق روستایی بی‌وقفه تلاش می‌کنند تا فرمان آتش به اختیار رهبر انقلاب را در صحنه اقدام و عمل برای مسئولان به نمایش بگذارند. هوا به شدت گرم بود ولی تابش رحمت و گرمای الهی کوچکترین خللی در کار جهادگران به وجود نیاورده و لباس های خیس عرق

دانشجویان در راه شاد کردن دل پیرزن روستایی تعظیم ملائک را به همراه آورده و بالاتر از تمام این ها رضایت را بر چهره‌ پر چین و چروک پیرزن ساده ایل شهری به راحتی می شد مشاهده کرد.

حجت اله پارمان مسئول گروه جهادی افسران ولایت استان بوشهر به تشریح فعالیت های انجام گرفته در مناطق محروم بخش بوشکان پرداخت و گفت: ساخت مسکن برای نیازمند، ساخت دو حمام و سرویس بهداشتی، تعمیرات خانه های افراد نیازمند و تکمیل تنها مسجد روستای ایل شهر بخشی از فعالیت های جهادگران بوشهری در عرصه عمرانی و زیر بنایی بوده است.

وی افزود: برگزاری جشن های عید قربان و عید غدیر با حضور بیش از هزار نفر از مردم، برگزاری محفل انس با قرآن با حضور سید طاها حسینی قاری برتر کشور، برگزاری دعای عرفه در مناطق محروم، سرکشی از خانواده های نیازمند و هانواده های شهدا و همچنین برگزاری کلاس های آموزش قرآن و مداحی از نمونه فعالیت هایی است که میتوان در بخش فرهنگی نام برد.

مسئول گروه افسران ولایت ابراز کرد: در بخش مهارتی و آموزشی نیز میتوان به برگزاری کارگاه های خیاطی، چرم دوزی، شیرینی پزی، سفالگری، پرورش مرغ محلی و کارگاه های مشاوره ای و خانوادگی و همچنین کلاس های تقویتی ریاضی، علوم تجربی، عربی و زبان انگلیسی اشاره کرد.

وی به تشریح اقدامات انجام گرفته در عرصه اشتغال زایی پرداخت و گفت: در این عرصه سه شغل خانگی کارگاه عرق گیری، ترشی محلی و نان محلی به همت جهادگران بوشهری برای افراد نیازمند ایجاد شد.

پارمان عنوان کرد: در حوزه بهداشت و درمان در طول حضور جهادگران در مناطق محروم و کم برخوردار، نیاز به پزشکان متخصص و عمومی از درخواست ها و نیازهای مبرم مردم بخش بوشکان بود که با پیگیری های جهادگران، متخصص ارتوپد، پزشکان عمومی و طب اسلامی، روانپزشک، کارشناس تغذیه و ماما به روستاها اعزام شدند.

وی افزود: در این بین شناسایی بیماری های خاص جهت پیگیری درمان و معرفی به سازمان های مرتبط نیز به همت تلاش جهادگران دانشجو انجام شد. گروه جهادی افسران ولایت بسیج دانشجویی استان بوشهر از تاریخ ۲۰ مرداد تا ۱۰ شهریور به مدت ۲۰ روز اردوی جهادی خود را در شرقی ترین نقاط استان یعنی روستاهای امامزاده، شلدان، ایلشهر و بوشکان برگزار و در چهار عرصه عمرانی و زیربنایی، آموزشی و مهارتی، اشتغال زایی، فرهنگی و بهداشت و درمان به فعالیت پرداختند.

حجت اله پارمان مسئول گروه جهادی افسران ولایت بسیج دانشجویی استان بوشهر از آن دسته جهادگرانی است که این روزها به همراه همسر، فرزند و پنج برادر خود در روستاهای محروم بخش بوشکان به فعالیت می پردازد.

وی در این رابطه با می گوید «مردم خانواده ما را با نام اردوهای جهادی می شناسند؛ از بین برادرانم، محمود بعنوان طلبه کارهای فرهنگی اردو را پیگیری می کند، هادی و مهدی بعنوان برقکار و راننده جهادی، میثم بعنوان پشتیبانی، قدرت بعنوان راننده جهادی، همسرم بعنوان مدرس کارگاه کودک و پسرم حسین هم در عرصه عمرانی به همراه خودم در مناطق محروم خدمات رسانی می کنند.»

گروه جهادی افسران ولایت بسیج دانشجویی استان بوشهر از تاریخ ۲۰ مرداد تا ۱۰ شهریور به مدت ۲۰ روز اردوی جهادی خود را در شرقی ترین نقاط استان یعنی روستاهای امامزاده، شلدان و ایل شهر بخش بوشکان برگزار کردند.
 

کد خبر 4391708

منبع: مهر

کلیدواژه: اردوی جهادی بسیج سازندگی بسیج سازندگی بوشهر بوشهر مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر کرمانشاه گرگان خبرگزاری مهر مشهد شیراز استانداری سمنان شهرکرد عید غدیر خم عید سعید قربان سانحه تصادف احتکار خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان گفت: بسیج سازندگی درخصوص مسکن محرومین نیز پای کار بوده است و گروه‌های جهادی در سطح استان خانه‌های محرومین را شناسایی کرده و آنچه در توان داشتند برای اتمام مسکن محرومین به کار گرفته و می گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سرهنگ حسین عجمی در نشست خبری به مناسبت هفته بسیج سازندگی ضمن تبریک این هفته به اصحاب رسانه و عموم جهادگران استان اصفهان با بیان اینکه جهاد سازندگی در زمان امام (ره) تشکیل و با دستور رهبر معظم انقلاب در سال 1379 بسیج سازندگی تشکیل شد، اظهار داشت: اکنون گروه‌های جهادی در عرصه‌های مختلفی وارد فعالیت شدند و اقدامات زیادی را برای کمک به مردم و نظام انجام داده و می‌دهند.

وی با بیان اینکه محور فعالیت بسیج سازندگی در چهار قالب خدمت‌رسانی، محرومیت‌زدایی، اقتصاد مقاومتی و حرکت جهادی است، گفت: فعالیت گروه‌های جهادی در دوره شیوع کرونا برای ضدعفونی اماکن و فضاهای عمومی و تولید ماسک مورد تحسین آحاد مردم قرار گرفت.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان ادامه داد: در زمان اپیدمی کرونا همگان شاهد بودیم با وجود اینکه اکثر کشورها درگیر مشکل ماسک بودند، با فعالیت گروه‌های جهادی و مردمی، و ایجاد کارگاه های کوچک و بزرگ تولید ماسک در اقسا نقاط کشور ما مشکلی در این زمینه نداشتیم.

 وی درباره موضوع کمک های مومنانه نیز تصریح کرد: در دوران شیوع کرونا، این موضوع به فرمان مقام معظم رهبری با محوریت بسیج مطرح شد که با استفاده از ظرفیت مردمی، سه میلیون بسته معیشتی به نیازمندان اهدا شد و در هفته بسیج سازندگی نیز بیش از 3 هزار جهیزیه با کمک مردم بین نوعروسان نیازمند در دستور کار است.

عجمی درباره آزادسازی زندانیان نیز خاطرنشان کرد: با مشارکت و کمک سازمان زندان‌ها در این موضوع نیز بسیج سازندگی اقدامات موثری انجام داده است و موفق شده ایم با آزادی 70 زندانی موجبات خوشحالی خانواده های زیادی را فراهم کنیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان  درباره ورود بسیج سازندگی به موضوع محرومیت‌زدایی، آب، تصریح کرد: قرارگاهی تحت عنوان امام حسن مجتبی(ع) در بسیج سازندگی تشکیل و در کشور مشغول به فعالیت است و در اصفهان نیز به سه شهرستان سمیرم، نایین و فریدونشهر که درگیر مسئله آب هستند وارد شدیم و به لطف خدا در هر سه شهرستان آب را تصفیه کرده و به دست مردم می‌رسانیم.

وی با بیان اینکه در بسیج سازندگی در غالب طرح شهید عجمیان، 550 مدرسه در سطح استان اصفهان با محوریت گروه‌های جهادی فعالیت‌های عمرانی مهمی انجام گرفته است، گفت: بسیج سازندگی در بحث مسکن محرومین نیز پای کار بوده است و گروه‌های جهادی در سطح استان خانه‌های محرومین را شناسایی کرده و آن چه در توان داشتند برای اتمام مسکن محرومین به کار گرفته و می گیرند.

عجمی با اشاره به شعار های سال انتخابی از سوی مقام معظم رهبری تصریح کرد: سال‌هاست محور شعارها موضوع اقتصاد است و امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامیده شده است و ما به عنوان بسیج سازندگی وظیفه داریم تلاش کنیم منویات رهبر معظم انقلاب بر روی زمین نماند و وظیفه ما این است که در این‌ رابطه مطالبه ‌گری کنیم.

وی خاطر نشان کرد: در راستای هدف خدمت‌ رسانی و محرومیت‌ زدایی بسیج، 1649 صندوق قرض‌الحسنه مردم‌محور و اشتغال‌ زا تشکیل شده است و این صندوق ها جهت رفاه حال مردم 52 تعاونی ایجاد کرده اند و بالغ بر بیش از 190 میلیارد وام از دی‌ماه 1402 تا امروز پرداخت شده و بیش از 130 میلیارد وام برای شرکت‌های دانش‌بنیان در مرحله معرفی برای پرداخت است و امیدواریم بانک‌ها هم ما را در این عرصه یاری کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان اصفهان درباره طرح جهاد روشنایی نیز تصریح کرد: با راه‌اندازی 1100 پنل‌های خورشیدی، 505 مگابایت به ظرفیت برق استان اضافه شد و این پنل ها روز به روز درحال افزایش است.

وی با بیان اینکه دو مزرعه 300 کیلوواتی در آران و بیدگل راه‌اندازی شده است و موضوع تبدیل‌شدن به قطب صنایع تبدیلی از موضوعات در حال پیگیری است و وام‌هایی برای صنایع تبدیل در نظر گرفتیم، گفت: دو هزار و 400 گروه جهادی ثبت سامانه شده در استان اصفهان داریم که در 10 استان مشغول به فعالیت هستند.

عجمی در پایان درباره برنامه های هفته بسیج سازندگی خاطر نشان کرد: افتتاح نیروگاه خورشیدی، افتتاح مزرعه اقتصاد مقاومتی، افتتاح طرح‌های کارفرمایی، افتتاح استخر ذخیره آب و اعزام 100 گروه جهادی به مناطق هدف از برنامه‌های شاخص هفته بسیج سازندگی است.

انتهای پیام/163

دیگر خبرها

  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • مردمی شدن فرهنگ در اولویت کار وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است
  • تلاش برای مردمی کردن اقتصاد در خراسان جنوبی
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • بسیج سازندگی پای کار مسکن محرومین
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • گام های بسیج سازندگی خراسان جنوبی برای مردمی کردن اقتصاد