Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین لرستان، اظهار کرد: این پروژه‌ها در صورت تکمیل، به صورت مستقیم نقش بسیار موثری در تولید، رونق اقتصادی و اشتغال زایی استان داشته و همچنین زمینه را برای اجرای سایر طرح‌های اشتغالزای صنعتی و خدماتی فراهم می کنند.

میرزایی افزود: تامین اعتبار و تکمیل طرح‌های نیمه تمام حوزه آب، یکی از مهمترین اولویت های شرکت آب منطقه ای لرستان می باشد که در دو سال آینده با بهره ‌برداری ازاین طرح‌ها ،زمینه برای اجرای طرح‌های اشتغالزایی سایر دستگاه‌های اجرایی به ویژه بخش صنعت و خدمات فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محدود بودن اعتبارات دولتی جهت تکمیل طرحها

مدیرعامل آب منطقه ای لرستان در خصوص نحوه تامین اعتبار و حل مشکل مالی پروژه ها اظهار داشت: اعتبارات دولتی محدود است و ما بایستی به دنبال سرمایه گذار بخش خصوصی باشیم و با ارائه راهکارهای مناسب و پیشنهادهای جذاب با رعایت ضوابط، زمینه لازم را برای ورود بخش خصوصی و تامین اعتبار طرح‌های نیمه‌تمام فراهم سازیم.

میرزایی تصریح کرد: تاکنون نتایج خوبی در این خصوص داشته ایم و تکمیل ۲ پروژه ایستگاه پمپاژ کلکله و محمودآباد ازنا و تکمیل ساختمان موزه آب را با ساز و کار ماده ۲۷ قانون الحاق ۲ به بخش خصوصی واگذار کرده ایم.

واگذاری تکمیل طرحها به بخش خصوصی

ایشان بیان داشت: قصد داریم تا پایان سال جاری تعدادی از سدها را با اخذ مجوز ماده ۵۶ و عملیات تکمیل و بهره برداری از ایستگاه های پمپاژ از طریق ساز و کار ماده ۲۷ الحاق ۲ به بخش خصوصی واگذار کنیم.

میرزایی در خصوص سایر اولویت های شرکت آب منطقه‌ای لرستان اظهار داشت: مهم ترین رویکرد وزارت نیرو در سال ۹۷ در حوزه آب، طرح ملی سازگاری با کم آبی است و شرکت آب منطقه‌ای لرستان نیز در راستای سیاست ها و برنامه های وزارت نیرو، به طور جدی عملیاتی کردن طرح سازگاری با کم آبی را در دستور کار قرار داده است و چنانچه این طرح به درستی پیگیری و اجرا شود می تواند کشور را از بحران کم آبی نجات دهد.

 

46

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت بخش خصوصی سرمایه قانون موزه وزارت نیرو رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۲۷۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی

در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه یکهزار و 700 کلاس درس در استان نیمه تمام است، گفت: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث پنج هزار کلاس درس در استان نیاز است.

علی مطهری، با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم، یکهزار و ۳۴ کلاس درس به فضای آموزشی استان اضافه شده است، افزود: آذربایجان‌غربی جزو چهار استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است، لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است.

مطهری،با بیان اینکه مشارکت خیرین در امر مدرسه سازی در مقایسه با سالهای گذشته حدود چهار برابر افزایش داشته است، اضافه کرد: شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است و لازمه تحول، تأمین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان هم در این مراسم از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و گفت: برای ساخت این تعداد کلاس درس به یکهزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

آخوندیان افزود: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس و با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی هم در این مراسم گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین افزود: تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است و تاکنون اعتبارات خوبی برای تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است.

وی، در ادامه خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، برای احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد.

در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی،مدیرکل سابق قدردانی و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.

 

 

دیگر خبرها

  • شهر یزد به اعتبارات ملی نیاز دارد/ پروژه‌های نیمه‌تمام دفع آب‌های سطحی تکمیل می‌شود
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • مدارس نیمه‌تمام آذربایجان‌غربی تکمیل می‌شود
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • تکمیل مدارس نیمه تمام آذربایجان‌غربی با جذب ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • واگذاری ۲ هزار میلیارد تومان پروژه نیمه‌تمام ایلام به بخش خصوصی
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد