Web Analytics Made Easy - Statcounter

 حسین نحوی‌نژاد در نشست خبری در مورد تأمین تجهیزات مورد نیاز معلولان اظهار کرد: در سال جاری بحث تجهیزات و وسایل توانبخشی مورد نیاز معلولان را از لوازم بهداشتی جدا کردیم و ردیف خاص اعتباری را برای تأمین این وسایل به صورت جداگانه در نظر گرفته شد.

وی ادامه داد: تجهیزاتی که برای معلولان قطع نخاعی در نظر گرفته شده، سعی می‌کنیم به دور از هرگونه مشکلات، آن وسایل را تأمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه بالا رفتن قیمت وسایل بهداشتی مورد نیاز معلولان، مشکلاتی را برای بهزیستی ایجاد کرده است، گفت: با توجه به اینکه معلولان جسمی ـ حرکتی و ذهنی نیز به پوشک دارند، از طرفی بالا رفتن قیمت لوازم بهداشتی بخصوص پوشک، باعث شده برای تأمین آن دچار مشکل شویم؛ به طوری‌ که در حال حاضر عرضه‌کننده‌ای برای این محصولات وجود ندارد و بالا رفتن قیمت تمام شده، قدرت خرید ما را پایین می‌آورد. همچنین لوازمی که در بخش داخلی نیز تولید می‌شوند، گران شده و عرضه نمی‌شود.

نحوی‌نژاد در خصوص تجهیزات کمک توانبخشی اظهار کرد: بخشی از تجهیزات مانند سمعک، صرفاً وارداتی است و به دلیل افزایش قیمت ارز، قیمت‌ها بالا رفته و همچنین بسیار کم شده است و بخشی که در داخل کشور تولید می‌شود مانند ویلچر که از نظر تولید آن خودکفا شده‌ایم، یکسری قطعات باید از خارج وارد شود که برای آنها نیز مشکلاتی داریم.

به گفته وی، تمامی این مسائل باعث شده که برای تأمین وسایل توانبخشی و بهداشتی معلولان با مشکل مواجه شویم، به طوری که تعداد پشت‌نوبتی‌های ما افزایش یافته است.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی از برگزاری جلسات با تولیدکنندگان و واردکنندگان و وزارت بهداشت خبر داد و گفت: از این وزارتخانه درخواست کرده‌ایم که به لوازم مورد نیاز معلولان ارز دولتی اختصاص دهند و مورد حمایت قرار گیرند و نامه‌ای نیز به وزیر بهداشت برای لوازم بهداشتی مورد نیاز معلولان ارسال کرده‌ایم تا به بخش‌های مربوطه دستور دهند مشکل ما برای تأمین لوازم بهداشتی حل شود.

نحوی‌نژاد از مکاتبه با وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و خواستار ارائه تسهیلات برای تولیدکنندگان شد و عنوان کرد: انتظار می‌رود با چنین اقدامی هم مشکل این افراد برای تولید وسایل توانبخشی برطرف شود و هم بهزیستی و معلولان بتوانند از این وسایل، بدون مشکل برخوردار شوند.

وی گفت: از سازمان برنامه و بودجه نیز درخواست می‌کنیم که بخشی از اعتبارات را به صورت ارز دولتی به سازمان بهزیستی پرداخت کند تا ما بتوانیم برخی از مشکلات خود را برطرف کنیم.

معاون توانبخشی سازمان بهزیستی تصریح کرد: برای بررسی و رفع مشکلات فعلی، با توجه به شرایطی که در جامعه به وجود آمده، از نظر کارشناسان بخش غیردولتی و تشکل‌ها استفاده می‌کنیم تا بتوانیم چاره‌ای بیندیشیم که مشکلات فعلی تبدیل به بحران نشود.

نحوی‌نژاد ابراز امیدواری کرد که با تمهیدات انجام شده تا پایان سال بحران جدی به وجود نیاید و مشکلات تبدیل به چالش نشود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: معلولان بهزیستی افزایش قیمت وزارت بهداشت وزارتخانه ارز وزیر بهداشت معدن و تجارت سازمان برنامه و بودجه مشکلات جامعه افزایش قیمت بهزیستی جامعه معاون معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش حسن‌نژاد امروز دوشنبه در بازدید از شبکه آبیاری و زهکشی سد «حوضیان»، اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تأمین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

وی بیان داشت: پروژه شبکه انتقال آب «حوضیان» باهدف توسعه و تأمین آب دو هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با دستگاه آبیاری بارانی در دست اجرا است، طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای مصارف کشاورزی میزان تخصیص ۱۳.۷ میلیون مترمکعب و جهت مصارف صنعت، دو میلیون مترمکعب آب در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان، تصریح کرد: این پروژه هم اکنون ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن ۲۰۰ میلیارد ریال موردنیاز است.

کد خبر 6090947

دیگر خبرها

  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • خرید بیش از ۹۵میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • اقلام مورد نیاز معلولان خانواده یاسوجی تامین شد
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • خبر خوش برای متقاضیان مسکن ملی + جزییات
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • نیاز ۲۰ میلیاردی برای تکمیل شبکه آبیاری «حوضیان»
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه