Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@23:53:00 GMT

راه‌اندازی ۴۲۵ طرح اشتغال‌زا در کشور

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۳۳۱۱۴

راه‌اندازی ۴۲۵ طرح اشتغال‌زا در کشور

سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بانک توسعه تعاون آمادگی برای حمایت از تعاون‌گران در دستور کار دارد. صندوق ضمانت نیز حمایت از تعاون‌گران را با ضمانت وام اشتغال زایی آن‌ها از ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان در دستور کار خود دارد.

خبرگزاری فارس: انوشیروان محسنی بند پی سرپرست وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی امروز در مراسم افتتاح و بهره برداری از ۴۲۵ پروژه تعاونی کشوری به صورت ویدئو کنفرانس، گفت: اگر به تدابیرمقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی و تاکیدات رییس جمهور در رابطه با اشتغال مولد و پایدار توجه داشته باشیم و بخواهیم با تحریم‌های ظالمانه‌ای که استکبارجهانی علیه کشور و مردم تحمیل کرده، مقابله کنیم یکی از راه‌های برون رفت از این مسئله، مردم نهاد کردن اقتصادکشور است که مهمترین آن هم رونق و ترویج بخش تعاون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: هم اکنون بانک توسعه تعاون آمادگی کامل را برای حمایت از تعاونگران در دستور کار دارد. صندوق ضمانت نیز حمایت از تعاونگران را با ضمانت وام اشتغال زایی آن‌ها از ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان را در دستور کار خود دارد.

وی به سیاست‌گذاری‌های معاونت امور تعاون، وزات تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز پرداخت و گفت:: با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در استان‌ها وجود دارد با ایجاد یک زنجیره تکمیلی می‌توانیم بخش تعاون کشور را که مورد تاکید مقام معظم رهبری هم هست توسعه دهیم.

بندپی به نقش این بخش از حوزه مردم نهاد در رونق بخشیدن به اقتصاد کشور افزود: بخش تعاون، بخشی است که از انباشت ثروت جلوگیری کرده و در توزیع عادلانه ثروت به آحاد جامعه می‌تواند نقش آفرینی کند.

وی تاکید کرد: در بخش تعاون با سرمایه اندک می‌توانیم اشتغال بیشتر فراهم کنیم و عمران و آبادانی را همه کشور شاهد باشیم، بنابراین سیاست وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی در حوزه تعاون این است که این گونه اقدامات را سرعت ببخشیم و با حمایت همه جانبه آن را تقویت کنیم.

سید حمید کلانتری معاون امور تعاون نیز در این مراسم گفت: هفته تعاون فرصتی است که موضوع آن باید ترویج شود. این هفته دفاع از حقوق کسانی است که ذینفع هستند.

وی ادامه داد: هم اکنون نزدیک به ۱۵ درصد از جمعیت کشور در قالب تعاونی‌های مصرف، اعتبار، مسکن، تعاوتی‌های خدماتی، درمانی، آموزشی، تعاونی‌های دانش بنیان ویا در قالب تعاونی‌های تولیدی، خدماتی، صنعتی، کشاورزی در آن‌ها عضویت دارند و در مجموعه همه این‌ها مخاطب ما هستند.

وی به ویژگی این جامعه از نظر اقتصادی اشاره کرد و افزود: ویژگی جامعه تعاونی از نظر اقتصادی این است که بخش تعاون در مناطق روستایی، دور دست و مناطق کشاورزی حضور پر رنگی دارد. به طور مثال در بخش کشاورزی ۵۰ تا ۶۰ درصد تولید و یا در بخش تولید صید و صیادی بیش از ۹۰ تا ۹۵ درصداز طریق تعاونی‌ها انجام می‌شود.

وی افزود: امروز با همه استانداران سراسرکشور در مورد طرح مسایل تعاونی‌ها تفاهم نامه همکاری داریم که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده کنیم.

کلانتری با اشاره به اینکه از سوی دیگر بانک توسعه تعاون، صندوق ضمانت تعاون، اتاق تعاون تعامل و همکاری خوبی با مجموعه تعاونی‌های کشور دارند ادامه داد: به نحوی که از ۴۲۵ پروژ‌های که امروز افتتاح می‌شود بخش زیادی از این‌ها از تسهیلات بانک توسعه تعاون استفاده کرده اند و یا بخشی هم از صندوق ضمانت تعاون تسهیلات گرفته‌اند. خوشبختانه این حرکت رو به رشد است و باید آن را توسعه دهیم.

کلانتری تصریح کرد: بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد تاب آوری تعاونی‌ها بیشتر از بنگاه‌ها و بخش خصوصی هستند، بنابراین باید تلاش کنیم فعالیت تعاونی‌ها بیش از پیش گسترش یابند.

بر اساس این گزارش در این مراسم ۴۲۵ تعاونی که در مرحله بهره برداری قرار داشتند به صورت ویدئو کنفرانس در استان‌ها افتتاح شد.

این پروژه‌ها عمدتا در حوزه‌های عمومی، بهداشتی، فناوری اطلاعات، صنایع دستی، تعاونی‌های دانش بنیان، کشاورزی، تعاونی‌های مسکن، مصرف و تامین نیازهستند.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزارت تعاون اشتغالزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۳۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی

ایسنا/کردستان قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی با اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در سراسر کشور فعال است.

علی سروری‌مجد، امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان، اظهار کرد: حوادث اخیر در دانشگاه‌های آمریکا نشان داد، وقتی مسئله انسانیت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می‌شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می‌گیرد.

وی افزود: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی‌دفاع غزه و فلسطین در میدان حاضر و نسبت به دشمن مشترک ثابت‌القول و محکم ایستاده‌اند.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: در ایام میلاد حضرت مسیح(ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در همین راستا یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد که خروجی بسیار مفید و مؤثری داشت.

وی، به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و ادامه داد: در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی، اداری و مالی و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است.

به گفته سروری مجد، سامانه‌های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

وی، در ادامه از راه اندازی سامانه‌های پژوهش یار خبر داد و بیان کرد: سامانه پژوهش یار برای تمام فرایندهای پژوهشی پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی‌انضباطی‌هایی که در حوزه پایان نامه‌ها و رساله‌ها در گذشته وجود داشت، رفع شده است.

قائم مقام رییس دانشگاه آزاد اسلامی، اضافه کرد: پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه‌ها داریم و سختگیری‌هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و آزمون‌های زبان هم به صورت جدی پیگیری می‌شود.

وی تصریح کرد: در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه‌اندازی سامانه حساب یار بیش از گذشته تحقق پیدا کرده و چک‌های بلا محل و پرداخت‌های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی وجود ندارد.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو، ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه‌ها است.

به گفته وی، طی ۴ و ۵ سال اخیر همه چیز در این دانشگاه به صورت متمرکز رصد و کنترل می‌شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری در این زمینه داشتند، محقق شده است.

وی افزود: از سال ۹۸ با ابتکار رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور بیان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی از دستورات و تاکیدات مقام معظم رهبری در ابلاغ به رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور هستیم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کرده‌ایم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد روند قابل قبول و خوبی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • اشتغال به تحصیل یک‌میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات