Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرج -ايرنا- استاندارالبرز با اشاره به ظرفيت هاي مهم اقتصادي اين استان گفت: شهرک دارويي برکت شهرستان ساوجبلاغ به عنوان نخستين منطقه ويژه اقتصادي دارويي کشور به ثبت رسيد.

به گزارش ايرنا، محمد علي نجفي روز يکشنبه دراين خصوص اظهار کرد: با پيگيري نمايندگان مردم استان البرز در مجلس شوراي اسلامي، اين مهم محقق شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: شهرک دارويي برکت، ظرفيت تبديل شدن به پايگاه رشد توسعه صنايع دارويي و صنايع بنيادي در کشور و منطقه خاورميانه را دارد.
نجفي گفت: شهرک صنعتي دارويي برکت بر مبناي مطالعات بازار دارويي کشور اعم از صادرات و واردات دارو ايجاد شده است .
وي خاطرنشان کرد: انتقال دانش فني و توسعه علمي، توسعه صادرات دارويي کشور و صرفه جويي ارزي، ايجـاد بيش از 7 هزار فرصـت شغلي مستقيم، امکان اتصال زنجيره ي دانشگاه، صنعت و تجارت، کاهش قابل توجه هزينه تمام شده دارو براي بيماران و تبديل ايـران به عنـوان يکي از قطب هاي اصلي دارويي در منطقه از اثرات مهم اين پروژه به شمارمي رود.
نجفي با اشاره به اينکه 50 کارخانه داروسازي کشور در استان البرز مشغول به فعاليت هستند، گفت: استان البرز رتبه دوم کشور به لحاظ تعداد واحدهاي دارويي را به خود اختصاص داده است.
در منطقه ويژه دارويي اقتصادي ساوجبلاغ (برکت) ،مجموعه اي کامل براي استقرار شرکت هاي توليدي مختلف در حوزه هاي تحقيق و توسعه و انکوباتورها ، دانش بنيان، سل تراپي، بيوتکنولوژي ، پالايشگاه خون و فرآورده هاي پلاسمايي ، واکسن سازي ، فناوري هاي پيشرفته حوزه سلامت ، شرکت هاي دارويي
مختلف و انبارهاي مرکزي و بارانداز پيش بيني شده است.
تا کنون بيش از 35 هکتار از مجموع 100 هکتار اراضي صنعتي شهرک برکت به شرکت هاي متعدد دارويي اعم از داخلي و خارجي در حوزه هاي بيوتکنولوژي و پيشرفته حوزه سلامت واگذار شده و پيش بيني مي شود تا نيمه دوم سال 1397 اولين واحد توليدي دراين شهرک فعال شود.
تا کنون بيش از 30 شرکت دارويي و تجهيزات پزشکي معتبر و برجسته داخلي و خارجي در صنعت سلامت در شهرک صنعتي دارويي برکت سرمايه گذاري کرده اند که در اين بين برندهاي معتبري از کشورهاي دانمارک، فرانسه، آلمان و انگلستان داراي جايگاه ويژه اي مي باشند.
8029/ 6155
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۴۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، رسول سواری ظهر چهارشنبه در اختتامیه رویداد استارتاپی روش‌های مدیریت مصرف آب در صنایع نساجی در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: شرکت شهرک‌های صنعتی آماده دریافت ایده‌های خلاقانه در حوزه‌های مختلف است و آنهایی که قابلیت پرورش و ارتقا دارد را حمایت می‌کند و در اختیار صنعت قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه دانشجویان در بسیاری از موارد با ایده‌های خلاقانه خود، مسائل صنایع را حل کرده‌اند، تصریح کرد: در بخش ارتقای تکنولوژی صنایع از حضور دانشگاهیان استقبال می‌کنیم و هم‌اکنون نیز در بخش مدیریت بهینه و همچنین تکنولوژی و صادرات پذیرای دانشگاه و افراد فعال در حوزه نوآوری و فناوری هستیم چراکه ارتقای فناوری یکی از اولویت‌های صنایع به‌شمار می‌رود و باید در جهت رشد و توسعه بازار صنایع قدم برداریم.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی اصفهان با تاکید بر اهمیت بهینه‌سازی و مدیریت مصرف منابع گفت: امکانات زیرساختی شهرک‌های صنعتی ایجاد شده نیاز به توسعه دارد و به همین علت در بخش تأمین زیرساخت‌ها به ویژه در حوزه آب و برق مشکل داریم. یکی از راهکارهای حل این مشکل، افزایش تأمین منابع و راهکار مهم دیگر، بهینه‌سازی و مدیریت مصرف است.

وی کمک‌های بخش دانش‌بنیان به صنعت را ضروری دانست و ادامه داد: اگر ارتباط بین دانشگاه و صنعت تقویت شود، قطعاً در حوزه صنعت نیز مثل قدرت موشکی، حرف برای گفتن خواهیم داشت و در حوزه اقتصاد هم با همین رویکرد می‌توان مسائل و مشکلات را حل کرد.

سواری معتقد است که نفوذ علم در همه زمینه‌ها کارآمدی و اثربخشی دارد و هرچه به سمت جلو پیش می‌رویم، نیازها بیشتر می‌شود، امید است به واسطه حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان در دانشگاه، مشکلات صنعت حل بشوند.

وی ادامه داد: در دوران پیش از انقلاب اسلامی، حتی یک شهرک صنعتی منسجم در استان اصفهان وجود نداشت و اگر کسی قصد ایجاد واحد صنعتی را داشت و به دولت و حاکمیت وصل نبود، باید مشکلات و سختی‌های فراوان را تحمل می‌کرد اما امروز به لطف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فقط در استان اصفهان بیش از ۱۰۰ شهرک و ناحیه صنعتی استقرار دارد که بیش از ۲۰ هزار واحد صنعتی را تحت پوشش خود قرار دادند.

کد خبر 6087794

دیگر خبرها

  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • وزیر کشور: مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور هستند
  • بزودی، راه اندازی شرکت تولید خودرو نیسان در خرمشهر
  • حضور ایران در میدان رقابت قدرت های جهان در شبه‌ قاره | مزیت ویژه‌ای که سریلانکا برای ایران دارد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • ایجاد منطقه مشترک اقتصادی مالزی و سنگاپور
  • راه اندازی نخستین هنرستان جوار صنعت در شهرستان البرز
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز
  • نخستین سفر وزیر انگلیسی به قرقیزستان با طعم دخالت