Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: دانشگاه از یک نهاد مستقل آکواریومی که با جامعه نسبتی ندارد، فاصله گرفته و با کنش فعالانه، مسائل جامعه را رصد می‌کند. ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۲ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سلیمان پاک‌سرشت در پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های سراسر کشور به میزبانی همدان اظهار داشت: دنیای کار و آموزش در حال متحول شدن است و نظام آموزشی باید توان رویارویی با این سرعت را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه مهارت‌آموزی ارتقاء توانمندی‌های ذاتی شهروندان یک کشور است، افزود: هدف ما تبدیل دانشگاه‌ها به مجموعه‌ای از کارگاه‌ها نیست، بلکه دانش و مهارت را در کنار هم مدنظر داریم و اگر صرفاً بر مهارت‌آموزی و اشتغال تأکید شود، دستاوردها مقطعی می‌شود.

پاک‌سرشت بیان کرد: مسئله اشتغال پذیری و مهارت‌آموزی را در یک رویکرد کلی‌تر نسبت با جامعه و دانشگاهی که مأموریت‌های اجتماعی دارد باید نگاه کرد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید روی مهارت‌های نرم گفت: این مهارت‌ها توان پایداری و مدیریت شرایط حاد را به افراد می‌دهد و فرد نگران از دست دادن شغل خود نیست.

پاک‌سرشت مطرح کرد: چند سال پیش موضوع مأموریت‌های اجتماعی دانشگاه‌ها و اینکه دانشگاه چطور باید با جامعه ارتباط پیدا کند در نظام آموزش عالی مطرح‌شده و موجب تشکیل اتاق‌های فکر در دانشگاه‌ها شد که این کار، ابزاری برای پیوند دادن دانشگاه، جامعه و دولت به یکدیگر بود.

وی، مأموریت مهارت‌آموزی و اشتغال پذیری دانشجویان در این چارچوب را امیدوارکننده دانست و گفت: دانشگاه از یک نهاد مستقل آکواریومی که با جامعه نسبتی ندارد، فاصله گرفته و به‌طور زنده وارد میدان شده و با کنش فعالانه، مسائل جامعه را رصد می‌کند.

پنجاه و یکمین اجلاس معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای 10 و 11 شهریور در همدان برگزار شد.

این اجلاس هر سال با هدف معرفی برنامه‌های جدید، نظارت بر عملکرد دانشگاه‌ها در اجرای سیاست‌های کلان وزارت علوم، هم‌اندیشی معاونان و انتقال تجربه‌های اثربخش بین دانشگاه‌های کشور در یکی از دانشگاه‌ها برگزار می‌شود که امسال دانشگاه بوعلی سینای همدان میزبان مراسم بود.

انتهای پیام/ن

R41405/P1361/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۴۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین رویداد صدرا(صنعت، دانشگاه راه اشتغال) در راستای پیوند دانشگاه و صنعت یکی از شناخته‌شده‌ترین راه‌های توسعه اقتصادی اجتماعی در دانشگاه آزاد واحد همدان آغاز به کار کرد.

حجت‌الاسلام رضا محمدی، مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان در مراسم افتتاحیه این رویداد با بیان اینکه سؤال همیشگی خانواده‌ها تردید در انتخاب مسیر ادامه تحصیل یا مسیر کار و اشتغال برای آینده فرزندانشان است، اظهار کرد: خانواده‌ها اکثراً نگرانی درباره بازار کار پس از اتمام تحصیل و از سوی دیگر نگرانی و تردید نداشتن تحصیلات عالی دارند.

وی با اشاره به اینکه حلقه مفقوده ارتباط بین دانشگاه و صنعت راه حل این تردیدهاست، افزود: با تقویت این رویکرد، هم تحصیل انجام می‌شود و هم بازار کار دقیقی پیش روی دانشجویان است.

مسئول نهاد نمایندگی دانشگاه آزاد اسلامی استان همدان ارتباط دانش و مهارت و دانشگاه با فناوری را ضرورت امروز دانست و گفت: رویداد صدرا در دانشگاه راهکاری برای ایجاد پیوند صنعت و دانشگاه است به طوری که صنعت، دانشگاه و راه اشتغال را تبیین می‌کند.

محمدی تأکید کرد: چنانچه رویداد صدرا در جایگاه اصلی خودش واقع شود خروجی با رویکرد تحول در بازار کار به دنبال دارد و نقطه عطفی در حل مسائل جامعه خواهد بود. دانشگاه محل تجمع افراد فرهیخته بوده و به اغراق در همه دنیا بسیاری از افتخارات به‌واسطه دانشجویان رقم خورده است.

حسن رضانیا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان نیز پیوند صنعت و دانشگاه را ضرورت دانست و خواستار حرکت مجدانه در این حوزه شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تردد روزانه بیش از ۱۰۰۰۰ نفر از مرز مهران
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • مهارت آفرینی در بستر دستگاه تعلیم و تربیت باید فراهم شود
  • (ویدئو) جزئیات ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی از فردا
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • ما به دنبال تبدیل مجلس سنتی به مجلس نوین هستیم
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد