Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ­­پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، محمود حجتی ­در نشست روسای موسسات تحقیقاتی وابسته به این وزارت با اشاره به وجود ظرفیت های بی پایان در انسان و طبیعت، بر لزوم فعال سازی و بهره گیری از این ظرفیت ها در مسیر توسعه کشور تاکید و تصریح کرد: همگام با پیشرفت های علمی، ایجاد تغییر و تحول در نگرش ها و روش ها در امور تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی واگذاری امور تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را به شرکت های دانش بنیان ضروری دانست و گفت: واگذاری امور به شرکت های دانش بنیان از عوامل پیشرفت در تولید بذور پربازده در کشور بوده است.

حجتی، صنعت دامپروری کشور را از مدرن ترین صنایع عنوان کرد و افزود: ­مدیران این صنعت با پیشرفته ترین مراکز ارتباط دارند و همگام با این صنایع، روش های تولید خود را بهینه و به روز می کنند.

وزیر جهاد کشاورزی بر ضرورت پیوند بخش های «تحقیق و توسعه» و «اجرا» تاکید کرد و گفت: نتیجه کار مشترک «تحقیق و توسعه» و «اجرا» در بخش کشاورزی باید در عرصه عمل به توسعه و پیشرفت کشور منجر شود.

وی ادامه داد: بخش های مدیریتی و تحقیقاتی باید با هم اندیشی و پیوند با یکدیگر نسبت به هم راستا کردن همه منابع و توانمندی ها برای موفقیت کشور اقدام کنند.

حجتی با اشاره به این که پیش از آغاز دولت تدبیر و امید مراکز دهستان ها متروکه بود، گفت: با احیای مراکز دهستان در این دوره ضمن اشتغال نزدیک به ۱۰ نفر در هر مرکز دهستان، آخرین یافته های تحقیقات کشاورزی به مزارع منتقل شد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که در هیچ دوره ای از تاریخ کشور به اندازه دولت های یازدهم و دوازدهم در زمینه آب و خاک کار نشده است، به ظرفیت های مغفول در بخش کشاورزی اشاره کرد و اظهار داشت: در سفر اخیر به خوزستان، یک مجتمع تولیدی با زراعت درخت اکالیپتوس توانسته بود به ازای هر هکتار ۱۵۰ متر مکعب چوب برداشت و ضمن ایجاد اشتغال، سالانه ۶۰ میلیون تومان درآمدزایی کند.

وی ادامه داد: همچنین در سفر به استان گلستان، کشاورزی با کشت دیم گیاه گل گاوزبان توانسته بود ۶۰۰ کیلوگرم محصول در هکتار برداشت و حدود ۱۰۰ میلیون تومان در سال درآمد کسب کند.

حجتی در ادامه به بازدید خود از مزرعه «خشکه کاری برنج» در استان گلستان اشاره کرد و گفت: یک کشاورز با استفاده از ماشین آلات کاشت گندم نسبت به کشت بذر برنج اقدام و با مصرف میزان آب کمتر نسبت به روش های مرسوم توانسته بود با عملکرد بالاتری برنج تولید کند.

وزیر جهاد کشاورزی توجه به تحقیقات کاربردی در بخش کشاورزی را ضروری برشمرد و تصریح کرد: کارآفرینانی که در زمینه ایجاد گلخانه های مدرن سرمایه گذاری کرده اند، توانسته اند با ارزش افزوده بالا در کار خود پیشرفت کنند و همه تلاش ما در وزارت جهاد کشاورزی، دولت و مجلس جلب و استمرار حمایت ها از بخش کشاورزی است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: تحقیقات پیشران توسعه تولید ایجاد ثروت بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۵۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی حوزه کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری مهر، سید عماد شاهرخی در شورای اداری لرستان به تبیین و اقدامات شاخص جهاد کشاورزی لرستان در دولت سیزدهم اشاره کرد و اظهار داشت: لرستان اقدامات مؤثر و کم‌نظیری در این دو سال در دولت سیزدهم انجام داد که می‌توان به تولید چهار برابری گندم، رشد سه برابری دانه‌های روغنی و افزایش ۳۰ درصدی تولید مرغ اشاره کرد.

وی به عملکرد مطلوب اراضی در حوزه رفع تداخلات اشاره کرد و گفت: در زمینه رفع تداخلات قریب به ۹۴۰ پلاک طی دولت سیزدهم رفع تداخل شده است که این اقدام در استان بی‌سابقه بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، افزود: از دیگر اقدامات سازمان جهاد کشاورزی لرستان در دولت سیزدهم احیای ۲۳۹ واحد غیرفعال و نیمه‌فعال و برگشتن آنها به چرخه تولید و افتتاح ۳۸۸ پروژه در بخش کشاورزی بود.

شاهرخی، تصریح کرد: توسعه گلخانه‌ها، توسعه کشت قراردادی، تسهیلات و امهال بخشودگی ۱۰ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی و توسعه اجرای سیستم‌های نوین آبیاری تحت‌فشار و کسب رتبه هفتم در کشور از دیگر اقدامات مهمی بود که توسط جهاد کشاورزی لرستان محقق شد.

وی با اشاره به طرح جهش تولید، گفت: یکی از برنامه‌های مهم و ملی دولت طرح توسعه جهش تولید در دیمزارها است که لرستان در سال گذشته در این طرح ملی رتبه سوم کشوری را کسب کرد و این نشان از ظرفیت و مشارکت کشاورزان و حمایت جهاد کشاورزی از این طرح است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان همچنین به راه‌اندازی ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره کرد.

کد خبر 6062815

دیگر خبرها

  • خیز بلند سازمان جهاد کشاورزی اردبیل برای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • تلاش برای دستیابی به خودکفایی در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • بهره برداری از 147 طرح کشاورزی در سال جهش تولید
  • تشریح برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برای تحقق شعار سال
  • برنامه‌های جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان برای تحقق شعار سال
  • راه‌اندازی ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی حوزه کشاورزی در لرستان
  • تعریف ۵ رویکرد جهاد کشاورزی مازندران برای تحقق شعار سال
  • احیا ۲۳۹ واحد غیر فعال و نیمه فعال لرستان
  • تنها با شعار دادن مشکلات حل نمی‌شود