Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: 95 هزار نفر از جامعه ایثارگران شامل جانبازان، خانواده معظم شهدا و ایثارگران در دولت یازدهم در دستگاههای دولتی و بخش خصوصی مشغول بکار شدند. به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی روز یکشنبه در شورای اداری سیستان و بلوچستان که در محل استانداری این استان برگزار شد اظهار داشت: پرونده 67 هزار نفر از جامعه ایثارگران کشور که نیازمند شغل هستند در بنیاد شهید موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با توجه به اینکه نرخ بیکاری در کشور 12.2 درصد است اما در جامعه ایثارگران نرخ بیکاری چهار درصد است.
معاون رئیس جمهوری گفت: ایجاد اشتغال و بحث درمان جامعه ایثارگران از مهمترین رویکردهای بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور است تا بتواند در این 2 مبحث برای این عزیزان اقدامات ارزنده ای انجام دهد.
وی بیان کرد: 800 نفر از فرزندان ایثارگران، جانبازان و خانواده معظم شهدا در سیستان و بلوچستان بیکار هستند که تلاش می شود این عزیزان چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی در این استان مشغول بکار شوند.
حجت الاسلام شهیدی اظهار داشت: از تمامی دستگاههای دولتی و بخش خصوصی سیستان و بلوچستان تقاضا می شود برای اشتغال جامعه ایثارگران این استان اقدامات موثری انجام دهند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: تنها بنیاد شهید در قبال جامعه ایثارگران مسئول نیست بلکه باید همگان نسبت به این عزیزان که با فداکاری ها و رشادت های خودشان امنیت و آرامش را برای ما به ارمغان آورده اند احساس مسئولیت کنیم.
وی تصریح کرد: امروز اگر می توانیم در مقابل زیاده خواهی آمریکا و کشورهای استکباری ایستادگی کنیم مرهون رشادت ها و فداکاری های جامعه ایثارگران هستیم.
معاون رئیس جمهوری با انتقاد از برخی افراد که می گویند بیشتر سهمیه آزمون ها متعلق به جامعه ایثارگران است گفت: این صحبت ها در واقع جفا در حق کسانی است که با تمام وجود برای امنیت ما فداکاری و از خود گذشتگی کردند.
وی بیان کرد: امسال فرزند جانبازی در آزمون سراسری داشتیم که بدون سهمیه رتبه یک کنکور را کسب کرده بود.

** سیستان و بلوچستان ها مردمانی خونگرم و مهمان نواز هستند
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مردم سیستان و بلوچستان چه بلوچ و چه سیستانی، مردمی مهمان نواز و خونگرم هستند.
حجت الاسلام شهیدی اظهار داشت: سیستان و بلوچستان مردمانی مومن، متدین، دوستدار انقلاب و نظام اسلامی دارد.
وی با اشاره به تاسیس بنیاد شهید در 22 اسفند سال 58 به فرمان امام خمینی(ره) افزود: هدف امام راحل از تاسیس این نهاد انقلابی رسیدگی به وضعیت 2 هزار و 600 شهید قبل از پیروزی انقلاب اسلامی بود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: برخی از خانواده ها در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از ترس حکومت طاغوت شهدای خودشان را بی نام و نشان دفن می کردند به همین دلیل تعداد دقیق شهدای قبل از انقلاب اسلامی به طور کامل مشخص نیست.
معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: حدود 230 هزار پرونده از شهدا در بنیاد شهید و امور ایثارگران وجود دارد که 188 هزار پرونده متعلق به شهدای دوران دفاع مقدس است.
وی ادامه داد: 562 هزار جانباز و 43 هزار آزاده در سطح کشور داریم که در بنیاد شهید و امور ایثارگران دارای پرونده هستند.
حجت الاسلام شهیدی اظهار داشت: جامعه ایثارگران کشور هم اینک سه میلیون و 300 هزار خانواده هستند.
وی ادامه داد: هشت هزار و 233 خانواده 2 شهید، 639 خانواده سه شهید، 106 خانواده چهار شهید و 41 خانواده پنج شهید در کشور داریم.
معاون رئیس جمهوری در ادامه گفت: فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه بویژه برای نسل های جوان نهاینه شود.
حجت الاسلام شهیدی اظهار داشت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می تواند جامعه را در برابر تمام حوادث بیمه کند.
وی ادامه داد: امنیت امروز کشور را مرهون رشادت ها و ایثارگری های جانبازان، شهدا و ایثارگران هستیم.
سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تاکید کرد و گفت: با ترویج این فرهنگ می توان بسیاری از مشکلات را برطرف کرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: 915 پروژه با اعتباری بیش از 365 میلیارد تومان در نقاط مختلف این استان همزمان با هفته دولت به بهره برداری رسید.
علیرضا نورا ادامه داد: همچنین 125 طرح با اعتبار هزار و 492 میلیارد تومان در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان کلنگ زنی شد.
وی بیان کرد: هفت پروژه بخش خصوصی با اعتبار هزار و 400 میلیارد تومان حدود پنج برابر اعتبار کل طرح های آماده افتتاح هفته دولت در این استان کلنگ زنی شد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: دولت دوازدهم توجه خاصی به ایجاد زیرساخت ها برای توسعه سرمایه گذاری بخش خصوصی در این استان دارد و به همین دلیل در هفته دولت امسال شاهد این حجم از سرمایه گذاری بودیم.
به گزارش ایرنا حجت الاسلام والمسلمین شهیدی معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران روز/شنبه/ وارد کنارک شد و مورد استقبال سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان، فرماندار چابهار، مسئولان محلی و قشرهای مختلف مردم قرار گرفت.
وی پس از ورود به چابهار به مقام والای شهدای گمنام در مسجد امام حسین (ع) این شهر ادای احترام کرد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از نزدیک با خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان شهرستان های چابهار، کنارک و نیکشهر دیدار و از آنان تجلیل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی در ادامه سفر به استان سیستان و بلوچستان ظهر امروز یکشنبه به همراه سید دانیال محبی استاندار این استان و هیات همراه وارد شهر زاهدان شد.
معاون رئیس جمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران پس از ورود به زاهدان به اتفاق استاندار سیستان و بلوچستان در گلزار شهدا «بهشت مصطفی» این شهر حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.
استان سیستان و بلوچستان مفتخر به اهدای از 2 هزار و 55 شهید شامل 934 شهید دوران دفاع مقدس، 206 شهید توسط ضد انقلاب، 749شهید توسط اشرار، 9 شهید مدافع حرم و 157 شهید در حوادث متفرقه است.
این استان مفتخر است که جوان ترین شهید هشت سال دفاع مقدس کشور به نام شهید «سبیل اخلاقی» با 11.5 سال سن از برادران اهل سنت را تقدیم نظام و میهن کرده است.
معاون رئیس جمهوری در ادامه سفرش به سیستان و بلوچستان عازم شهرستان زابل خواهد شد.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۷۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، جلال محمودزاده که به واسطه ردصلاحیت از حضور در مجلس دوازدهم بازمانده می‌گوید: «مجلس یازدهم چشم خود را بر روی اشتباهات دولت بسته بود و به دلیل نبودن نظارت فساد در دولت رسوخ کرده است.»

این نماینده مجلس شورای اسلامی در قسمتی در دیگر از گفتگوی خود به نامه اخیر سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیسی به قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید؛«دولت اگر برنامه‌ای برای حل مشکلات فعلی اقتصاد داشت برنامه‌ای ۳ مرحله‌ای به مجلس ارائه می‌کرد و به جای سر هم کردن آمارها در پاسخ به ضرب‌الاجل قالیباف برنامه جامعی می‌داد.»

در ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با جلال محمودزاده، رئیس فراکسیون اهل سنت مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید:

*آقای محمودزاده! به نظر شما دولت با علنی کردن اختلافات با مجلس چه هدفی را دنبال می‌کند؟

در حال حاضر اقتصاد کشور در وضعیت بسیار نامطلوبی بعد از انقلاب قرار دارد، فشار اقتصادی به مردم، گرانی کالاهای اساسی و کوچک شدن سفره مردم، همگی از جمله مواردی هستند که مشاهده می‌کنیم. مردم کاملاً تحت فشار اقتصادی هستند، در این دو سال طیف خانواده‌هایی که زیر خط فقر قرار گرفتند، بسیار افزایش پیدا کرده، تا جایی که خانواده‌های حاضر در قشر متوسط حذف شدند و به سمت خط فقر رفتند.

مجلس باید به دولت اخطار دهد

شرایط به نحوی است که یک خانواده برای تامین نیازهای خود نیاز به حداقل ۳۰ میلیون تومان درآمد ماهیانه دارد، یعنی درآمد زیر ۳۰ میلیون زیر خط فقر است. در صورتی که خانواده‌هایی در جامعه حضور دارند که با ۸ و ۱۰ میلیون تومان حقوق زندگی خود را مدیریت می‌کنند، این شرایط باعث شده که فشار اقتصادی به شدت به مردم وارد شود.

از آن طرف هم مجلس وظیفه نظارتی دارد و باید اخطارهای لازم را به دولت بدهد و اگر دولت از مسیر اصلی در اداره کشور خارج شود، مجلس باید از طریق ابزارهای نظارتی که در اختیار دارد، دولت را به ریل اصلی برگرداند. وظیفه رئیس مجلس هم همین است که نظارت کند اما در حال حاضر دولت گفتار درمانی می‌کند و آمارهایی می‌دهد که کارشناسی شده نیستند و واقعیت ندارند و با واقعیت جامعه در تضاد است.

تیم اقتصادی دولت بسیار ضعیف است و توانایی مدیریت وضعیت فعلی را ندارد

بنابراین وظیفه مجلس این است که از بعد نظارتی ورود پیدا کند و از دولت بخواهد که برنامه‌های خود برای حل این مشکل در بازه زمانی کوتاه مدت، متوسط و بلند مدت، ارائه کند. اما دولت حاضر نیست این اقدام را انجام دهد چراکه تیم اقتصادی دولت برنامه‌ای برای ارائه به مجلس ندارد چراکه اگر برنامه‌ای داشت وضعیت کشور به این ترتیب نمی‌شد، بنابراین تیم اقتصادی دولت تیم بسیار ضعیفی است، توانمندی مدیریت وضعیت موجود را ندارد لذا برنامه‌ای برای اصلاح وضعیت ندارد.

در مجموع دولت به این دلیل که برنامه ندارد خطاب به رئیس مجلس نامه نوشته و حرف‌های معمولی خود را در آن نوشته و برای انتشار به رسانه‌ها داده است.

رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند

*با توجه به اینکه حدود ۳ هفته به پایان عمر مجلس یازدهم باقی مانده، هدف دولت از علنی کردن اختلافاتش با مجلس چیست؟

دولت احساس می‌کند برای ریاست مجلس رقبایی وجود دارند و مانند مجلس قبل نیست. در حال حاضر ۵ نفر از منتخبین به صورت مستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند، بنابراین شرایط مجلس دوازدهم مانند مجلس قبل نیست که قالیباف تنها کاندیدای ریاست مجلس باشد.

لذا دولت این نکته را دریافت کرده کما اینکه از میان داوطلبین ریاست مجلس چهره‌هایی حضور دارند که از قالیباف بیشتر به دولت نزدیک هستند. لذا یکی از دلایل علنی کردن اختلافات دولت و مجلس همین نکته است. دلیل عمده هم این است که دولت برنامه اقتصادی برای ارائه ندارد.

حتی رئیسی هم نمی‌تواند مانع فعالیت‌های مجلس یازدهم شود

*بنابراین دولت احساس بی‌نیازی به مجلس کرده و آن را جدی نمی‌گیرد....

حدود ۱۱۰ نفر از نمایندگان مجلس تغییر کردند و اکثریت منتخین از جناح دولت هستند یا تجربه چندانی برای شروع حرکت جدی در مجلس ندارند. اینها مواردی است که دولت مشاهده می‌کند. لذا خود را موظف نمی‌داند که در فاصله آمدن افراد دیگر به جای قالیباف، برنامه‌ای ارائه دهد.

در صورتی که مجلس تا روز آخر یعنی تا روز ۶ خردادماه مجلس مسئولیت دارد و باید وظیفه نظارتی خود را پیگیری کند و هیچ‌کس حتی شخص رئیس جمهور، معاون‌های او و وزرایش نمی‌تواند مانع اجرای مسئولیت مجلس یازدهم تا روز آخر شوند.

دولت به رئیس مجلس آینده نیم‌نگاهی دارد

*منظور شما این است که مثلا دولت به ریاست رسایی بر مجلس بیشتر روی خوش نشان می‌دهد تا ریاست قالیباف؟

اسامی که برای ریاست مجلس مطرح هستند نسبت به قالیباف، به دولت نزدیک‌تر هستند و این واقعیت است که دولت نیم‌نگاهی به این موضوع دارد اما اینکه دولت تا چه اندازه موفق شود به نظر نمایندگان مجلس دوازدهم بستگی دارد.

*برای شما که عضوی از مجلس یازدهم هستید، این نکته عجیب نیست، رئیسی که همین نمایندگان از او دعوت کردند که وارد عرصه رقابت ریاست جمهوری شود، حالا با این ادبیات پاسخ نمایندگان را می‌دهد و رئیس همین مجلس را تخریب می‌کند؟

مجلس یازدهم در برخی از زمینه‌های نظارتی کوتاه آمد و رعایت حال دولت را کرد، در صورتی که اقدام اشتباهی بود. به عبارت دیگر مجلس یازدهم با هدف همکاری، از اشتباهات دولت گذشت و پیگیری نکرد، که اقدام مناسبی نبود.

برای مثال در قضیه چای دبش مجلس می‌توانست خیلی بهتر وارد شود اما متاسفانه وارد نشد و یا در مورد واگذاری پتروشیمی باختر به بخش خصوصی که تحقیق و تفحص آن انجام شده، اما هیئت رئیسه مجلس اجازه طرح موضوع در صحن علنی را ندادند، یا درباره خرید میوه شب عید وزارت جهاد و کشاورزی و شرکت آریو تجارت سهیل که تخلفات بسیار گسترده‌ای انجام داد، مجلس کوتاهی کرد، از موضوع هم گذشت و همین باعث شد مجلس در برخی مقاطع بازوی نظارتی خود را از دولت بردارد و تخلفاتی در بدنه دولت صورت بگیرد که به دلیل همین ضعف نظارتی مجلس بود.

دیگر خبرها

  • پایان ۳۸ سال چشم‌انتظاری خانواده شهید چابکسری
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • نماینده مجلس: احساس عدم امنیت مردم سیستان و بلوچستان را زجر می‌دهد