Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@00:34:33 GMT

خواص شربت شيرين بيان+طرز تهيه

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۳۸۲۴۳

خواص شربت شيرين بيان+طرز تهيه

خبرگزاري آريا -
شربت شيرين بيان تاثيري چشمگيري در کاهش اسيد معده دارد
خواص شربت شيرين بيان
شربت شيرين‌بيان حاوي انواع ويتامين‌هاي A ،C ،E، گروه ويتامين‌هاي B مانند B1، B2، B3، B5، B6 ، پروتئين، کلسيم، فسفر، آهن، سديم، پتاسيم، سلنيوم، منيزيم، روي، سيليکون، فلاونوئيد، کولين، اسيد گليسريزيک، تيمول، پلي‌فنول و کومارين است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اين مطلب به بررسي خواص شربت شيرين‌بيان و اينکه مصرف اين شربت براي چه افرادي مفيد است مي پردازيم.
مهم‌ترين خواص شربت شيرين‌بيان
اين شربت تاثيري چشمگير در کاهش اسيد معده، رفع زخم معده و اثني‌عشر (دوازدهه)، ورم روده‌ها، نفخ شکم، التهاب و سرطان معده دارد و به علت داشتن اسيد گليسريزيک به ترميم زخم معده و روده‌ها کمک مي‌کند.
همچنين شربت شيرين بيان نقشي موثر در بهبود رفلاکس معده (برگشت غذا از معده به مري) و ناراحتي‌هاي تنفسي مانند عفونت ريه، آسم و سرفه دارد، همچنين عفونت معده (هليکوباکترپيلوري)، سوزش و احساس سنگيني معده، گرفتگي عضلات و روماتيسم مفصلي (آرتريت روماتوئيد) را رفع مي‌کند.
مصرف شربت شيرين بيان به ترک سيگار و درمان هپاتيت کمکي شايان مي‌کند؛ اين شربت نقشي موثر در تقويت بينايي، معده، روده‌ها و سيستم ايمني بدن، افزايش طول عمر و رفع يبوست، بواسير (هموروئيد)، ورم پروستات و تصلب شرايين (سفتي و گرفتگي عروق) دارد؛ همچنين براي افرادي که دچار فشار خون پايين هستند، مفيد است.
مبتلايان به فشار خون بالا، زنان باردار و افرادي که دچار اختلالات کبدي، کليوي و تيروئيدي هستند بايد در مصرف شربت شيرين‌بيان احتياط کنند.
مصرف شربت شيرين بيان به ترک سيگار و درمان هپاتيت کمکي شايان مي‌کند
مواد لازم براي تهيه سه ليتر شربت شيرين‌بيان
ريشه شيرين‌بيان= 800 گرم
عسل= 400 گرم
آب معمولي يا آب مقطر= يک و نيم ليتر
طرز تهيه شربت شيرين‌بيان
- ريشه شيرين‌بيان خشک را به خوبي بشوييد و پوست آن را جدا کنيد.
- ماده زرد رنگ وسط ريشه شيرين‌بيان را خُرد و آسياب کنيد.
- پودر شيرين‌بيان را با يک و نيم ليتر آب معمولي يا آب مقطر در ظرفي بريزيد و بگذاريد 12 ساعت بماند.
- محلول ريشه شيرين‌بيان و آب را در حرارت غير مستقيم بجوشانيد تا مقداري از آب آن تبخير شود.
- ظرف را از روي اجاق گاز برداريد؛ پس از اينکه دماي محلول ريشه شيرين‌بيان و آب، متعادل (50 درجه سانتي‌گراد) شد عسل را به مواد درون ظرف اضافه کنيد.
- محلول ريشه شيرين‌بيان، آب و عسل را به خوبي هم بزنيد تا شربت قوام بيايد.
- شربت شيرين بيان را روزانه سه استکان 15 دقيقه قبل از هر وعده غذايي مصرف کنيد.
- براي تهيه يک استکان از شربت ريشه شيرين‌بيان، 2 قاشق مرباخوري از اين شربت غليظ را با يک استکان آب جوشيده شده ولرم مخلوط و ميل کنيد.
منبع: behdasht.news


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۸۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی

مینا کاویانی، با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، گفت: شلغم در دسته سبزی‌های بسیار کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۸ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود ۸/۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است.

به گزارش سرگرمی روز، مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. این ویتامین ضمن کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

به گفته کاویانی، هر ۱۰۰ گرم شلغم حدود ۲۱ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند تقریباً یک سوم نیاز روزانه بدن فرد را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامین‌های گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.

کاویانی با اشاره به مواد معدنی موجود در این سبزی گفت: شلغم حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم و منیزیوم است. در هر ۱۰۰ گرم از این سبزی ریشه‌ای ۳۰ میلی‌گرم کلسیم و ۱۹۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد که می‌تواند بخشی از نیازهای روزانه افراد را تأمین کند.

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه همچنین شلغم را دارای ترکیبات شیمیایی عنوان کرد که دارای خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند و به همین دلیل است که از دیرباز در فصل زمستان و ماه‌های سرد سال از شلغم پخته به منظور تسکین علائم عفونت‌های تنفسی، سرماخوردگی، سینوزیت (التهاب در حفره‌های سینوسی اطراف بینی)، بهبود سرفه و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: برگ‌های سبز شلغم نیز از ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند. به این معنی که برگ‌های سبز شلغم سرشار از ویتامین‌های K،C، اسید فولیک و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند.

به گفته وی، ریشه و برگ‌های سبز شلغم حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک هستند (۲۱/۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم) که این ماده طبیعی در بعضی سبزی‌های متعلق به خانواده براسیکا (کلمیان) یافت می‌شود.

کاویانی با اشاره به اینکه اسیداگزالیک قابلیت تبدیل‌شدن به بلور و ایجاد سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری را دارد، تاکید کرد: افراد دارای کلیه سنگ‌ساز باید با احتیاط بیشتری شلغم را مصرف کنند. به این افراد توصیه می‌شود همراه با مصرف این سبزی‌ها مقدار کافی آب سالم بنوشند تا با افزایش حجم طبیعی ادرار سبب کاهش خطر ابتلاء به سنگ کلیه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • این غذاها را با هم نخورید!
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • گیاهی که برای جلوگیری از ریزش مو معجزه می‌کند
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • شاید باور نکنید اما نوشیدن جوش شیرین این خواص را دارد!
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟