Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه فناوران رایانه‌ای گفت:شکی نیست که ترخیص کالا از گمرک باعث کاهش قیمت و سامان دهی بازار می شود. سید مهدی میرمهدی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، در خصوص شرایط بازار رایانه و وسایل جانبی آن گفت: در شرایط فعلی با بازار مناسبی روبرو نیستیم و متاسفانه به دلیل افزایش قیمت‌هایی که برای کالا‌ها به وجود آمده، شاهد کاهش تقاضا برای خرید هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  رئیس اتحادیه فناوران رایانه‌ای عنوان کرد: در لوازم جانبی کامپیوتر افزایش قیمت ۶۰ الی ۷۰ درصدی داشته‌اند و علاوه بر این کمبود کالا در بازار حس می‌شود که بخش عمده آن در گمرکات جمهوری اسلامی است.   میرمهدی در خصوص افزایش قیمت‌ها، اظهار کرد: در برخی از کالا‌ها شاهد افزایش ۲۰۰ درصدی هستیم که از نمونه آن می‌توان به لوازم جانبی و اکسسوری اشاره کرد، در لوازم سرمایه‌ای و قطعات هم بین ۶۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت متغیر است.   وی تصریح کرد: باید به این نکته توجه کنیم که این افزایش قیمت‌ها با دلار ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی محاسبه شده و با ورود کالا‌های جدید با ارز بیشتر مجددا شاهد افزایش قیمت خواهیم بود.   وی تصریح کرد: برای ترخیص کالا از گمرک بار‌ها با دولت مذاکره کرده‌ایم که صحبت‌های ما از طرف کارشناسان دولتی تایید شده، اما تا به امروز شاهد ترتیب اثر آن نبوده ایم.   میرمهدی با اشاره به اینکه شکی نیست که ترخیص کالا از گمرک باعث کاهش قیمت در بازار شده عنوان کرد: فروشندگانی که کالای خود را با ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی وارد بازار کرده‌اند، بخش اعظمی از کالای خود را فروخته‌ و هم‌اکنون کالایی برای عرضه به بازار ندارند.   میرمهدی عنوان کرد: هم‌ اکنون نیز در بازار کالا وجود دارد، اما متاسفانه در دست افراد محدودی است که این افراد کالا‌ها را با قیمت غیر واقعی در بازار به فروش می‌رسانند، این در شرایطی است که اگر واردکنندگان متعددی باشند بازار به صورت رقابتی در آمده و افراد کالا‌های خود را با قیمت معقولی به مصرف‌کنندگان عرضه می‌کنند.   وی در خصوص کالا‌های موجود در گمرک گفت: در ابتدای سال جدید کالا‌های وارداتی از سال گذشته، در گمرک موجود بوده از زمانی هم که نرخ دلار تک نرخی اعلام شد بسیاری از سرمایه‌گذاران اقدام به واردات کالا کرده‌اند که هر دوی این‌ها هم‌اکنون در گمرک موجود است و در این میان افرادی توانسته‌اند کالای خود را از گمرک ترخیص کنند.   میرمهدی در ادامه به ارائه پیشنهاداتی برای بهبود شرایط پرداخت و گفت: اگر مسائل و مشکلات پیش پای واردکنندگان را بردارند و اجازه ترخیص کالا از گمرک را بدهند،با ورودی این کالا‌ها به بازار از بیکاری و تعطیلی واحد‌های صنفی جلوگیری می‌شود که این امر خود مزایایی را به دنبال خواهد داشت.   رئیس اتحادیه فناوران رایانه‌ای اظهار کرد: کالا‌های موجود در گمرک توسط واردکنندگان همین صنف با ارز این کشور و به صورت قانونی وارد شده‌اند و امکان عودت کالا و یا بازپس‌گیری ارز‌ها وجود ندارد، به همین خاطر بهترین راهکارهای برای این کالاها ترخیص آنها است.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رایانه اتحادیه فناوران گمرک ترخیص کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۹۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت کالاها بدون مجوز قانونی نیست

به گزارش قدس خراسان، حسین فرهیدزاده اظهار کرد: یک سری تغییرات در قیمت نهاده‌های تولید ممکن است، قیمت تمام شده کالاها را افزایش دهد، که از جمله آن‌ها افزایش نرخ دستمزد کارگران است که اخیرا رشد ۳۵ درصدی داشته یا نرخ حمل و نقل و مسائل ارزی که بر قیمت نهایی کالا تاثیر می‌گذارد.

وی بیان کرد: در صورت تغییر قیمت نهاده‌های تولید، موضوع افزایش قیمت کالا بررسی و مجوز آن صادر خواهد شد، در غیر این صورت هیچ افزایش قیمتی در کالاها پذیرفتنی نیست و بازرسان حوزه‌های مختلف نظارتی، این موضوع را با جدیت بررسی و با متخلفان برخورد می‌کنند.

رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان گفت: با توجه به تفاهم نامه‌ای که بین این سازمان و اتاق اصناف ایران بسته شد، از سال گذشته ماموریت نظارت بر سطح عرضه برعهده اتاق های اصناف گذاشته شده، نظارت بر تولیدکنندگان صنعتی نیز برعهده سازمان‌های صمت استانی و نظارت بر واحدهای تولیدی حوزه کشاورزی و دام و طیور نیز برعهده جهاد کشاورزی است.

فرهیدزاده با بیان اینکه تلاطم بازار عید نوروز و رمضان در سال جاری نسبت به قبل با وجود کمبود نیروی بازرس کمتر بود، اظهار کرد: نظارت ویژه بر بازار عید نوروز و ماه مبارک رمضان از ابتدای اسفندماه سال گذشته در سراسر کشور از جمله خراسان رضوی آغاز شد و تا پایان ماه رمضان ادامه داشت که این طرح در خراسان رضوی به دلیل سیاحتی و زیارتی بودن با شدت و جدیت بیشتری اجرا شد.

وی اضافه کرد: در این مدت دستگاه‌های اجرایی مسئول نظارت بر بازار از تامین تا عرضه، همپوشانی مطلوبی در خراسان رضوی داشتند و تقسیم کار مناسبی هم بین آن‌ها انجام گرفته بود به طوری که منجر به انجام ۱۴ هزار و ۵۰۰ مورد بازرسی و تشکیل ۲ هزار و ۷۰۰ پرونده به ارزش ۲۰ هزار میلیارد ریال شد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: نسبت بازرسی‌ها به پرونده‌های تشکیل شده در خراسان رضوی نشان می‌دهد که نظارت‌های مربوط به طرح ویژه عید نوروز و ماه رمضان در همه حوزه‌ها کیفی بوده و اهداف مورد نظر تامین شده است.

معاون وزیر صمت در جریان سفر به استان خراسان رضوی از چند واحد تولیدی بازدید و مشکلات این واحدها را بررسی کرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تشدید برخورد با افزایش دهندگان خودسرانه قیمت کالا و خدمات در اردبیل
  • برخورد با افزایش خودسرانه قیمت کالا و خدمات در اردبیل
  • افزایش قیمت کالاهای اساسی وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تخلف است
  • گران شدن این کالاها تخلف است!
  • افزایش قیمت کالا‌های اساسی وارداتی با ارز ۲۸۵۰۰ تومانی تخلف است
  • حقوق و عوارض گمرکی کالا‌های اساسی و ارزش افزوده یک درصد شد
  • افزایش قیمت کالاها بدون مجوز قانونی نیست
  • ارائه مجوزهای ترخیص کالا از طریق سامانه یکپارچه
  • نامه مجمع کارآفرینان به رئیس‌جمهوری؛ چالش‌های گمرکی را برطرف کنید
  • سایه جنگ در بازار خریدار ندارد | توزیع کالاهای اساسی بدون مشکل ادامه دارد