Web Analytics Made Easy - Statcounter

تعداد سرعت‌گیرها در وستای زید و اسلام‌آباد که متصل به هم هستند حداقل 8 سرعت‌گیر است اما آنچه این سرعت‌گیرها را جالب توجه کرده است تپه‌ای شکل بودن بعضی از آنها و نداشتن رنگ آمیزی مناسب است. به گزارش بلاغ، شهرستان میاندورود دارای دو جاده اصلی و مهم است یکی جاده ترانزیتی استان که از این شهرستان می‌گذرد و دیگری جاده دسترسی به بخش گهرباران و ساحل دریا است و هر ساله به‌دلیل نامطلوب بودن وضعیت جاده تصادفات زیادی را به خود دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



طول جاده گهرباران از شهر سورک حدود 25 کیلومتر است و این بین از داخل روستاهای اسلام‌آباد و زید می‌گذرد به همین دلیل مسئولان این روستاها برای کاهش سرعت ماشین‌ها و کاهش تصادفات اقدام به ایجاد سرعت گیرهایی در روستاهای خود کردند.

عبور تعداد زیادی کامیون که به بندر امیرآباد یا نیروگاه شهید سلیمی رفت و آمد می‌کنند خطر این جاده را برای ساکنان منطقه بیشتر کرده است و می‌توان ایجاد این سرعت گیرها را توجیه کرد اما مشخص کردن سرعت گیرها در هر حالتی باید انجام شود تا رانندگان در حین رانندگی بتوانند آن را ببینند تا از ایجاد خسارت به خودروها و مسافران جلوگیری کرد.

تعداد سرعت‌گیرها در روستای زید و اسلام‌آباد که متصل به هم هستند حداقل هشت سرعت‌گیر است اما آنچه این سرعت‌گیرها را جالب توجه کرده است تپه‌ای شکل بودن بعضی از آنها و نداشتن رنگ آمیزی مناسب است.

این جاده که فاقد روشنایی است به‌دلیل نداشتن دید مناسب در شب از سوی راننده‌ها، این سرعت‌گیرها مانند یک سکوی پرتاب عمل کرده و ماشین‌ها را به سمت آسمان پرتاب می‌کنند.

امیدواریم مسئولانی که در مسیر جاده گهرباران روشنایی ایجاد نمی‌کنند حداقل این سرعت‌گیرها را رنگ‌آمیزی کنند تا رانندگان به خصوص مسافران ورودی به شهرستان گرفتار این سرعت‌گیرها نشوند.

انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۳۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو

بیژن شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص طرح تحقیقاتی با عنوان تأثیر ارائه ویدئو کلیپ در روش(RET) بر بهبود طول و محتوای گفته‌ها در بیماران زبان پریشی ناروان اظهار کرد: ۲۱ مبتلا به ضایعه مغزی که دچار لکنت زبان و فراموشی واژگان شده اند در بیمارستان کاشانی تحت درمان با استفاده از ویدئو کلیپ‌های آموزشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این تحقیق به مدت ۱۲ جلسه برای این دست از بیماران ویدئو کلیپ پخش شد که پس از این دوره به بهبود مشکل ایجاد شده در آنها منجر شد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این روش تحقیقی روی مبتلایان ۴۰ سال به بالا انجام گرفت. باید دانست هرچه سن ابتلاء به ضایعه مغزی و فراموشی واژگان کمتر از ۴۰ سال باشد بهبودی کامل بیشتر مشاهده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این تحقیق یادآوری کلمات به روش تداعی ذهنی در بافت تصویری (ویدئو کلیپ) صورت گرفت که این روش در کشورهای دیگر نیز آزمایش شده و در حوزه درمان مورد استفاده بوده است.

شفیعی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج این تحقیق در بهبود بیماران آلزایمر نیز مؤثر خواهد بود، گفت: بررسی در این زمینه صورت نگرفته است و پژوهش حاضر صرفاً برای بیمارانی است که علت اختلال گفتاری آنها ضایعات مغزی بوده است.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مبتلایان به ضایعه مغزی فراموشی واژگان کلمات، به دلیل فراموشی بسیاری از کلمات مورد نیاز گفتگوهای روزمره، به مرور از روابط اجتماعی خود دست کشیده و خود را در حاشیه قرار می‌دهند

کد خبر 6100441

دیگر خبرها

  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • افشای سوءرفتارهای جنسی گسترده در یک نهاد فدرال آمریکایی
  • چرا وجود نور فراوان در خانه الزامی است؟
  • پایگاه های امداد و نجات متنوع در تنگستان ایجاد شود
  • برداشت کلزا در مزارع میاندورود
  • قهرمانان ورزشی پیشتازان ایجاد امید و غرور ملی هستند
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • واژگونی تریلی در جاده آذرشهر- عجب شیر یک کشته بر جا گذاشت
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد