Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجله فارس پلاس؛ امین رحیمی: نقاشی را از کودکی دوست داشت اما سال‌ها باید می‌گذشت تا برای اولین بار قلم به دست بگیرد. یک اتفاق ساده باعث شد به دنیای رنگ‌ها و نقش‌ها قدم بگذارد و حالا در ۳۲ سالگی هنرش به‌جایی رسیده که از آثارش نمایشگاه‌هایی نیز برپاشده است. نقاشی را با یک شیوه بدیع تجربه می‌کند و خودش می‌گوید قصد دارد نقاشی نابینایان را به‌عنوان یک هنر در یونسکو به ثبت جهانی برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حس خوب بودن در طبیعت

آشنایی هاتف با دنیای شگفت‌انگیز رنگ‌ها از سال ۸۲ آغاز شد. خودش این‌گونه تعریف می‌کند: «یکی از اساتید نقاشی به نام سعد الله احمدی مدتی با جانبازان نابینا، نقاشی واقع‌گرا و نقاشی از طبیعت کار کرده بود و می‌خواست این کار را درباره نابینایان مادرزاد نیز امتحان کند. در این کلاس‌ها شرکت کردم ولی کار را ادامه ندادم. سال‌ها گذشت و دوست داشتم دوباره نقاشی را امتحان کنم. علاقه دوران کودکی‌ام دوباره ظهور کرد و علاوه بر آن حس خوبی که از بودن در طبیعت به من دست می‌دهد تشویقم می‌کرد تا از عناصر طبیعت نقاشی کنم. دست‌به‌کار شدم و این بار شیوه جدیدی را امتحان کردم. شیوه‌ای که جواب داد و توانستم آثاری خلق کنم که با استقبال مواجه شد.»

 

تکنیک بافت برجسته

شیوه جدیدی که هاتف برای نقاشی در پیش گرفت به او کمک کرد تا بتواند به محدودیت‌هایش غلبه کند. شیوه‌ای که مناسب او بود و ابتکاراتی هم داشت. می‌گوید: «با کمک برادرم که هنرمند نقاشیخط است دوباره اصول طراحی و رنگ‌شناسی را مرور کردم. چون رنگ و روغن دیر خشک می‌شود و کار با آن برایم دردسر داشت و مثلاً ناخواسته دستم به گوشه‌ای از تابلو می‌خورد و رنگش به هم می‌ریخت برای نقاشی روی بوم از رنگ آکریلیک استفاده می‌کنم که زود خشک می‌شود. دیگر اینکه از تکنیک جدیدی برای ایجاد بافت برجسته روی بوم استفاده می‌کنم و سپس روی آن را رنگ می‌زنم. این‌طوری می‌توانم آنچه را می‌کشم با انگشتانم احساس کنم.»

 

نمایشگاه‌های انفرادی

شیوه جدید هاتف برای نقاشی به شکل‌گیری آثار متفاوتی منجر شد که به همراه باقی نقاشی‌های آکریلیک وی در نمایشگاهی انفرادی استقبال و تحسین اهل هنر را در پی داشت. موزه دکتر حسابی میزبان این نمایشگاه بود که طی مردادماه امسال برپا شد. نمایشگاه دیگری از آثار هاتف از ۱۰ شهریور به مدت یک هفته در خانه هنرمندان اصفهان برپا می‌شود و به نمایش ۱۱ اثر نقاشی وی اختصاص دارد. حالا هاتف برای ادامه کار دلگرم شده و قصد دارم به عرصه‌های دیگری قدم بگذارد؛ اولین علاقه‌مندی‌اش هم نقاشی به سبک انتزاعی است.

 

باید کار کرد و پیش رفت

نقاشی برای هاتف یک علاقه‌مندی است و با موفقیتی همراه شد که استعدادهایش را به رخ کشید؛ اما کار اصلی هاتف که از طریق آن امرارمعاش می‌کند موسیقی است. تابه‌حال ۲ آلبوم موسیقی نیز منتشر کرده است تا صوت خوش و قدرت حنجره‌اش همگان را به شگفتی وا‌‌‌‌دارد. از تجربه‌های جدید ابا ندارد و از سختی‌ها و محدودیت‌ها نمی‌هراسد. یک شعار همیشگی هم در زندگی‌اش دارد که خودش این‌گونه بیان می‌کند: «آدم باید کار کند و کار کند و کار کند. نباید آرام بگیریم، نباید متوقف شویم. باید تجربه کرد و پیش رفت و پیش رفت.»

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید (فیلم)

عصر ایران ؛ سیمین سقفی _ پانزدهم اپریل، درست یکصدو دوازده سال از غرق شدن لوکس‌ترین و بزرگ‌ترین کشتی زمان خودش که یکی از هول‌ناک ترین حادثه‌های دریایی را با مرگ بیش از 1500 مسافر رقم زد، می گذرد.

گزارش را اینجا ببینید

 


تایتانیک، در سال 2012، صدسال پس از غرق شدنش، به عنوان  میراث فرهنگی محافظت شده زیر آب در فهرست جهانی یونسکو ثبت شد. 
هرچند حالا پژوهشگران تخمین می زنند با باکتریهایی که به جان بدنه کشتی افتاده تا سال ۲۰۳۰ بیشتر ماندگار نباشد. 
با این وجود سالهاست؛ حتی از زمان ساختن کشتی، که رازها و داستانهای تایتانیک و مسافرانش همچنان از جذابترین قصه های شنیدنی دنیای سفر دریایی است. 
و البته سوژه ای برای خلق آثار سینمایی، نوشتاری، مستند و ایجاد جاذبه های گردشگری گوناگون و طراحی و برگزاری تورهای مختلف از ماجراجویی تا عاشقانه! 
حالا تایتانیک حتی در آستانه نابودی، همچنان از پس چهره نمادین خود در بیان اختلاف طبقاتی جاودانه تاریخ بشریت، رازهایی برای شنیدن دارد.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ۱۰ مهندس برجسته تاریخ که زندگی انسان را دگرگون ساختند؛ از ارشمیدس تا فضل الرحمان (+عکس) پشت صحنه یکی از معروف ترین بخش های فیلم تایتانیک (عکس)

دیگر خبرها

  • حماسه پورحمیدی با چشمان گریان (عکس)
  • وصیت هوادار استقلال و واکنش نکونام؛ با پرچم دو ستاره دفنم کنید! + عکس
  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان توسط مرد نقاش
  • قتل تکان‌دهنده مادر و پسر جوان با آتش‌سوزی عمدی مرد نقاش
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • بیرون کشیدن پیکرهای 342 شهید از بیمارستان ناصر در غزه
  • رازهای جالبی از تایتانیک که شاید هرگز درباره‌اش نشنیده باشید (فیلم)
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • فواید و مضرات سشوار برای مو
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد