Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اصغر نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص مدیریت پسماندهای عفونی مراکز درمانی سطح شهر کرج، گفت: بی‌خطر سازی یا تعیین تکلیف این قبیل زباله‌ها با تولیدکننده آن است و مسئولیت نظارت بر نحوه این اقدامات در مراکز بخش دولتی با دانشگاه علوم پزشکی البرز است.

وی بیان کرد: لزوم کار در خصوص زباله‌های عفونی این است که ابتدا در مراکز درمانی بی‌خطر شده و سپس تحویل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج بابیان اینکه مراکز درمانی برای بی‌خطر سازی زباله‌ها، دستگاه زباله‌سوز دارند، افزود: حدود ۳۲۰ مرکز درمانی و پزشکی سطح کرج مشتمل بر پلی کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و دیگر موارد این‌چنینی طرف قرارداد سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج هستند که زباله‌های عفونی را بعد از بی‌خطرسازی تحویل عوامل شهرداری می‌دهند.

مسئولیت حمل و دفن زباله‌های عفونی با شهرداری کرج است

نصیری با توضیح اینکه زباله‌های عفونی بی‌خطر شده پس از تحویل با شرایط خاص به محل دفن حلقه دره منتقل می‌شود، گفت: این زباله‌ها در مکان ویژه‌ای از حلقه دره که برای دفن آن آماده‌سازی شده با استفاده از آهک و سایر موادی که در تجزیه این زباله‌ها مفید است دفن و معدوم می‌شود.

وی بیان کرد: مطابق ماده ۱۳ قانون مدیریت پسماند مخلوط کردن زباله‌های عفونی و خانگی جرم محسوب می‌شود و مراقبت‌های لازم بهداشتی و محیط زیستی از سوی متولیان این امر در شهر صورت می‌گیرد و شهرداری کرج تنها به‌عنوان پیمانکار پروژه مسئولیت حمل و دفن زباله‌های عفونی را دارد.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه به‌هیچ‌عنوان از اراضی اطراف حلقه دره به‌عنوان مکان چرای دام استفاده نمی‌شود، بیان کرد: در یکسری زمین‌هایی که از این محل فاصله‌ای زیاد قرار دارند گاهی دام‌ها را برای چرا می‌آورند اما در محدوده اطراف حلقه دره به‌هیچ‌عنوان چنین اقدامی صورت نمی‌گیرد و کنترل‌های نظارتی بر این امر وجود دارد.

مدیریت پناهگاه سگ‌های بلاصاحب را به سمن‌ها می‌سپاریم

نصیری در ادامه توضیح داد: با توجه به بحث مسافربری شدن فرودگاه پیام و افزایش ترددها در آن محدوده، تمهیدات نظارتی و کنترلی بر دفن زباله‌ها و پوشاندن سطح آن در حلقه دره بیشتر از قبل خواهد شد.

وی به شرایط نگهداری سگ‌های بدون صاحب یا خیابانی سطح شهر کرج نیز اشاره کرد و گفت: سمن‌هایی که حامی حیوانات هستند به‌خوبی در این حوزه ورود کرده‌اند و با کمک آن اقدامات مؤثری انجام‌شده و قرار است اقداماتی انجام دهیم تا در صورت امکان در آینده مدیریت پناهگاه این حیوانات را به سمن‌ها بسپاریم.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج عنوان کرد: یکسری دستورالعمل‌ها در مورد غربالگری، شرایط قرنطینه و نگهداری، عقیم‌سازی و در پایان رهاسازی سگ‌های بدون صاحب برای شهرداری وجود داشت که نمی‌دانستیم بر اساس آن تا چه بازه زمانی می‌توانیم این کار را دنبال کنیم؛ درنتیجه درخواستی مطرح کردیم که شیوه‌نامه جدیدی در این رابطه تنظیم شود که بعد از عملی شدن این خواسته، راه ما در این مسیر کمی هموارتر شده است.

جمع‌آوری روزانه ۲۰ تا ۲۵ قلاده سگ در کرج

نصیری در رابطه با نگهداری سگ‌هایی که دارای بیماری خاص هستند، گفت :با حضور دامپزشک‌ها پذیرش این سگ‌ها در پناهگاه انجام می‌شود و در کل قرار است یک منطقه حفاظتی جدیدی بر اساس پرامترهای محیط زیستی تعریف و مشخص کنیم که اقداماتی ازجمله معاینات و واکسیناسیون سگ‌ها در آن محل به‌خوبی انجام شود و حامیان حیوانات هم می‌توانند در بحث تأمین غذای این سگ‌ها مشارکت کنند.

وی بیان کرد: نمی‌توانیم سگ‌ها را به‌طور کامل از زندگی خود حذف کنیم اما درزمینهٔ بهداشت، ایمنی و محیط‌زیست بایستی تمامی مراقبت‌های لازم در این خصوص اعمال شود و اگر قرار باشد سگ‌ها در محل‌هایی خاص رها شوند بهترین روش برای کنترل این حیوانات عقیم‌سازی است که در چند ماه گذشته حدود ۱۹۰ قلاده سگ عقیم‌سازی شده‌اند.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج توضیح داد: اکیپ‌هایی در سطح مناطق شهر کرج و بر اساس تماس‌های مردمی و یا پیگیری‌های رسانه‌ای اقدام به جمع‌آوری سگ‌های بدون صاحب می‌کنند که در این راستا روزانه حدود ۲۰ تا ۲۵ قلاده سگ جمع‌آوری می‌شود اما به مردم هم باید آموزش و فرهنگ‌سازی شود که کمی ترس خود از سگ‌ها را کم کنند.

کد خبر 4392499

منبع: مهر

کلیدواژه: زباله شهرداری کرج مدیریت پسماند مردم علیه احتکار هفته دولت بوشهر کرمانشاه گرگان خبرگزاری مهر مشهد شیراز استانداری سمنان شهرکرد عید غدیر خم سانحه تصادف احتکار خطبه های نماز جمعه لیگ برتر فوتبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۱۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • اولین پرواز مسافربری خودروی پرنده در جهان
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • نخستین نشست کارگروه مدیریت پسماند استان همدان در سال جدید