Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@08:56:35 GMT

طرح‌های تفصیلی ضمانت اجرایی ندارد

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۲۷۰۱

طرح‌های تفصیلی ضمانت اجرایی ندارد

یک کارشناس شهرسازی و معماری گفت: مشکل اصلی طرح‌های تفصیلی عدم ضمانت اجرایی آن است، باید یک دستگاه نظارت کننده وجود داشته باشد تا بر اجرای طرح‌هایی که مشاوران طرح تفصیلی تهیه و شورای عالی شهرسازی و معماری ایران آن را تصویب کرده است، به دقت نظارت و کنترل داشته باشد.

مسعود نورانی در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهارکرد: به هنگام نبودن طرح‌های تفصیلی با اجرا موضوع مهمی است که برای شهرها ایجاد چالش کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به طور معمول طراح زمانی که طرح تفصیلی را مطالعه و بررسی می‌کند در جریان طرح های بالادست و پایین دست همچنین تراکم نیست و بر اساس برخی داده‌های خام و اطلاعات غیر واقعی، غیر اجرایی تصمیم می گیرد و به همین دلیل طرح‌های تفصیلی با نابهنگام بودن و به روز نبودن دست و پنجه نرم می‌کند.

این کارشناس شهرسازی و معماری گفت: شهرداری‌ها معمولا در صدد تراکم فروشی هستند تا از محل فروش تراکم و عوارض به اهداف خودشان که تامین منابع درآمدی است، دست پیدا کنند.

نورانی افزود: مسئولان طرح تفصیلی فراموش کردند که باید زیرساخت‌های طرح‌های توسعه شهری آماده باشد، از این رو امروزه مشکل کمبود زیرساخت شامل برق، فاضلاب، گاز، مخابرات و ... در کلانشهرهایی همچون تهران ملموس است.

وی ادامه داد: نکته دیگر این است که در زمان تهیه طرح تفصیلی تهران ظرفیت‌سنجی در شهرها انجام نشده است، به هر حال هر شهر یک ظرفیت پذیرش و بارگیری دارد، اما مدیران شهری بدون در نظر گرفتن این مسایل تراکم را ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصد بدون ضابطه افزایش دادند.

نورانی مشکل اصلی طرح‌های تفصیلی را عدم ضمانت اجرایی آن عنوان کرد و گفت: باید یک دستگاه نظارت کننده‌ای وجود داشته باشد تا بر اجرای طرح‌هایی که مشاوران طرح تفصیلی تهیه و شورای عالی شهرسازی و معماری ایران آن را تصویب کرده است، به دقت نظارت و کنترل داشته باشد.

وی افزود: نکته بعدی بی‌توجهی به ساخت و ساز خدمات تجاری در شهرها است به گونه‌ای که خدمات تجاری در اکثر شهرهای کشور اشباع شده و امروزه تعداد فروشندگان بیش از خریداران است، این موضوع تبدیل به فاجعه و باعث رفت و آمدهای غیر ضروری، اتلاف وقت و هزینه و هدر رفتن ثروت‌های ملی شده است.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر اصفهان طرح تفصیلی شهر طرح جامع شهری اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۲۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.
توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • پانوپتیکون و کاربرد آن در شهرسازی مدرن چیست؟
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • ریسک‌های سیاسی بازرگانان پوشش داده می‌شود
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • نظارت مستمر بر پروژه‌های مهم مسکونی و عمرانی در استان بوشهر