Web Analytics Made Easy - Statcounter

شماری از کارگران شاغل در کارخانه «پارس میلنگ» واقع در کیلومتر ۵ جاده تاکستان –قزوین، در تماس با خبرنگار ایلنا گفتند: حدود ۱۸۲ کارگر شاغل در کارخانه پارس میلنگ هستیم که روز شنبه (۱۰ شهریورماه) تعطیلات تابستان ده روزه ما به اتمام رسیده است اما روز پنجشنبه هفته گذشته از جانب کارفرما اطلاعیه‌ای مبنی بر افزایش تعداد روزهای تعطیل کارخانه به بهانه تعطیلات تابستانی نصب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کارگران پارس میلنگ در این‌باره گفت: تعطیلات تابستانی فرصت مناسبی است تا ما کارگران بخش‌های مختلف تولیدی و خدماتی در جهت تجدید قوا و با توان مضاعف دوباره به کار سابق خود بازگردیم اما این نگرانی و اضطراب در بین کارگرانی که قرارداد‌های کاری‌شان با کارفرما ۱۰ روزه و در نهایت یک ماه تنظیم شده، وجود دارد که مبادا با افزایش تعداد روزهای تعطیلات، امنیت شغلی خود را از دست بدهند.

وی در ادامه با بیان اینکه کارگران شاغل در این واحد تولید‌ی تا چهار ماه مطالبات مزدی عقب افتاده دارند، تصریح کرد: باتوجه به وضعیت کارگران قراردادی این واحد که با ۴ماه طلب مزدی فاقد امنیت شغلی هستند، استفاده از تعطیلات تابستانی برای آنها نوعی خانه‌نشینی محسوب می‌شود.

به گفته این کارگر پارس میلنگ، کارگران این کارخانه حقوق کامل اردیبهشت، خرداد، تیر و مرداد ماه خود را از کارفرما طلب دارند این درحالی‌ست که اخیرا دستمزد فروردین ماه خود را دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه سوابق کاری هریک از کارگران به‌صورت میانگین به ۱۰ تا ۲۰ سال می‌رسد، در عین حال گفت: مشکلات این واحد قطعه‌سازی ناشی از وصول نشدن به موقع طلب‌های مالی  آن از کارخانه‌های بزرگ خودروسازی است  با این حال امیدواریم در دولت  تمهیداتی اندیشیده کند تا امنیت شغلی کارگران در واحد‌های تولیدی و صنعتی ضمانت داشته باشد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۴۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد


به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، کارخانه ذوب آهن اسدآباد در کیلومتر ۴۵ جاده همدان - سنندج واقع شده است و کاهش محرومیت و صنعتی شدن استان، ایجاد تحول اقتصادی و اجتماعی در همدان و استان‌های مجاور، امکان ایجاد و توسعه صنایع آهن در منطقه و صرفه‌جویی ارزی، از جمله اهداف احداث این کارخانه است. 
طرح این واحد راکد در سال ۹۰ با تولید شمش چدن افتتاح و به بهره برداری رسید که بعد از  گذشت سه ماه به علت عدم صرفه اقتصادی  شمش چدن برای تغییر خط تولید طرح از شمش چدن به فرومنگنز و دیگر مشکلات تعطیل و راکد شد و در سال ۱۴۰۰ با واگذاری طرح به بخش خصوصی پس از ۱۰ سال غیر فعال بودن طرح فوق، قرار شد که احیاء و به چرخه تولید باز گردد، اما به گفته شهروند خبرنگار ما مردم منطقه همچنان منتظر بهره برداری این طرح برای اشتغال جوانان منطقه هستند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
سلام، اگه میشه یه پیگیری از ذوب آهن اسدآباد بکنید، که سه سال پیش هشت ونیم میلیون یورو پول گرفتن که شرکت راه اندازی کنن، ولی الان بعد سه سال ۲۵۰ نفر بیکار کردن، شرکت تعطیل است.

دیگر خبرها

  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • اشتغال ۷۰۰ نفر در کارخانه‌های سیمان خراسان جنوبی
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه
  • تحقق مطالبه کارگران شرکت کاغذپارس با حذف پیمانکار و افزایش مدت قرارداد کار
  • انتقاد رضا درویش از امید عالیشاه؛ بازیکن باتجربه نباید این چنین کند!
  • درویش: پرسپولیس خواهش و تمنا نمی‌کند؛ دلال‌ها فضا را آلوده می‌کنند
  • درویش: عالیشاه نباید کاری می‌کرد که اخراج شود
  • دو هزار،‌۶ هزار، هشت هزار....فهرست کارخانه‌های احیا شده را منتشر کنید/ هر بار هزار تا زیادتر می‌شود!
  • نگرانی اهالی گالیکش از آلودگی طبیعت کوه نیلکوه به لطف کارخانه سیمان