Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان و مجری برنامه «خندوانه» درباره افراد مشهور و محبوب که ناگهانی به این جایگاه می‌رسند و نامشان سلبریتی است، می‌گوید: در هالیوود روانشناس ستاره‌ها وجود دارد که ما آن را نداریم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از اتفاقاتی که فضای مجازی را تحت‌الشعاع خود قرار داده ایجاد شائبه و موضع‌گیری درباره هر چیزی توسط هرکسی مخصوصاً سلبریتی‌ها است که درباره همه مسائل این روزها صحبت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی کسانی که تازه به دوران رسیده و تازه‌وارد هستند هم نیامده می‌خواهند ره صدساله بروند. صرفاً وقتی جوی در فضای مجازی راه می‌افتد، با آن می‌خواهند همراه شوند و شلوغ کنند. یکی از اقشاری که این روزها گوی سبقت در فضای مجازی را ربوده‌اند کمدین‌های خنداننده‌شو هستند که یک‌شبه سلبریتی شده‌اند. رامبد جوان در این باره به خبرنگار فرهنگی تسنیم، گفت: این میزان از محبوب و مشهور شدن ناگهانی، اتفاق عجیبی بود و طبق تجربه‌ای که از دوره قبل این برنامه داشتیم به بچه‌ها گفته بودیم که استقبالی را که از آنها می‌شود در رؤیای خود هم نمی‌توانند ببینند. در هالیوود روانشناس ستاره‌ها وجود دارد، که ما آن را نداریم. در آنجا هم وقتی فردی یک‌شبه محبوب و ستاره می‌شود، می‌تواند از میزان توجهی که قرار می‌گیرد وضعیت ناهنجاری پیدا کند، منتها چون این شهرت خیلی دوره‌ای بوده و تب آن خیلی زود می‌خوابد برای اینکه فرد دچار افسردگی نشود، بعد از این وضعیت روانشناس او را تحت درمان قرار می‌دهد.

موضوع نداشتن روانشناس ستاره‌ها یا اصطلاحاً نبود مدیریت و کنترل سلبریتی‌ها در جامعه ما لطمات زیادی را در فرهنگ‌سازی و الگوسازی انجام داده است. اما رامبد جوان در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار فرهنگی تسنیم مبنی بر ورود به همه مسائل توسط سلبریتی‌ها، خاطرنشان کرد: من معتقدم هرکسی می‌تواند هرکاری بخواهد انجام دهد و یک آزادی رسانه‌ای دارند. من برای خودم می‌توانم تعریف قائل باشم.

کارگردان و مجری برنامه «خندوانه»، تأکید کرد: معتقدم که جهان آزاد و فکر آزاد فکر و جهانی هستند که به همه افکار احترام می‌گزارد و همه نگاه‌ها را محترم می‌شمارد. احترام دقیقاً به این معنی است که می‌پذیرم در یک چیزی با همدیگر اختلاف نظر داشته باشیم. این‌که آدم‌ها اجازه ورود دارند معلوم است که دارند و الآن فضای مجازی یک رسانه است و هرکس یک صفحه‌ای برای خودش دارد و می‌تواند نظرات خودش را ارائه بدهد.

رامبد جوان با اشاره به اینکه فعالان رسانه‌ای و جامعه خودش درباره موضع‌گیری‌های درست یا نادرست سلبریتی‌ها قضاوت می‌کنند، افزود: چرا یک سلبریتی نباید به همه موضوعات ورود کند؟ حال اینکه ورود می‌کند چقدر از پس این ورود برمی‌آید خودش جای بحث دارد، یعنی چقدر سواد و توانمندی‌اش را دارد و می‌تواند تحلیل درست ارائه بدهد. مخاطب هم همان قدر می‌تواند با آن سلبریتی یا فرد مشهور ارتباط برقرار کند ــ کسی که مطلب او را می‌خواند، ویدئویی را که بارگذاری کرده می‌بیند یا با موضعش مواجه می‌شود ــ اما کار غلطی است که ما آن سلبریتی را تحت فشار قرار دهیم و بگوییم "تو نباید این کار را بکنی، سوادش را نداری" این اظهارنظر را انجام ندهد. چون مردم ناظران حقیقی هستند و سواد آن موضع‌گیری مربوطه را نداشته باشد همه‌چیز معلوم می‌شود.

وی ادامه داد: یک کسی آن‌قدر بلد است که یک کاری را انجام می‌دهد و یک کسی بلد نیست انجام می‌دهد و نمی‌شود. این آزادی را باید بدهیم و همه‌مان این آزادی و حق اظهارنظر را برای همدیگر قائل شویم. و فضای مجازی اتفاقاً همین رویکرد را دارد و از این جهت همین رسانه پرمخاطبی است، چون همه آدم‌ها اجازه اعلام وجود دارند و این اتفاق جذابی است.

جوان در پاسخ به این سؤال که این عالم رها در فضای مجازی باعث شده این‌همه شائبه ایجاد شود و با آبروی بسیاری از افراد هم بازی شود، گفت: این تحلیل را من نمی‌توانم انجام دهم و سواد و توانایی‌اش را هم ندارم. من آن‌قدر که می‌بینم، کار می‌کنم و زندگی می‌کنم در صفحه‌ مجازی‌ام می‌نویسم. معتقدم که من این شکلی می‌توانم و همین کار را می‌کنم. اضافه بر این موجودیت صفحه‌ام، کاری انجام نمی‌دهم به‌خاطر این است که بیشتر از این نمی‌دانم و ترجیح می‌دهم کارهایی انجام بدهم که توانایی آن را دارم و کارهایی را بکنم که دلم می‌خواهد تجربه در آن حرفه و کار کسب کنم و بیشتر یاد بگیرم و بیاموزم.

 

کارگردان برنامه «خندوانه» با بیان اینکه "امروز واقعاً کار دشواری را به‌لحاظ اقتصادی با رسانه ملی داریم"، اضافه کرد: امروز برنامه‌سازی در تلویزیون با این شرایط بغرنج اقتصادی، کار سخت و دشواری است و ما باید رویکردمان به‌گونه‌ای باشد که اسپانسرها را جذب برنامه کنیم. آن‌ها می‌خواهند دیده شوند و به مقاصد اقتصادی‌شان برسند و ما هم اهداف فرهنگی‌ و هنری‌مان را محقق کنیم. این یک ارتباط دوطرفه‌ای است که ما سالم و شفاف رفتار می‌کنیم و هیچ‌گاه هم از مبادی ذی‌ربط جلوتر هیچ ارتباطی با این دوستان حمایتگر برقرار نکرده‌ایم و گذاشته‌ایم همیشه در فرآیند اصولی و منطقی خودش اسپانسر با تلویزیون و برنامه ما ارتباط داشته باشد. اما با همه این تفاسیر لزومی ندارد که ما هر روز فریاد بزنیم که تلویزیون پول ندارد، مشکل دارد و ما بایستی با اسپانسر کارمان را جلو ببریم. این اتفاق یک امر بدیهی است و «خندوانه» و خیلی از برنامه‌های دیگر برای موفقیت و کیفیت بیشتر بایستی در این مسیر حرکت کنند.

 

منبع:تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین خبرها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، غفوری قائم‌مقام سیما که پیش از این به عنوان مدیر شبکه‌های مستند و افق سیما شناخته می‌شود؛ معتقد است سال ۱۴۰۲ تغییر در شیوه سریال‌سازی یعنی دفتر فیلمنامه شکل گرفت و بنابر این شد تا فیلمنامه‌ای تکمیل نشده وارد تولید نشود.

او می‌گوید: این تغییر رویکردی که هم در ساختار و هم در فضای سریال‌سازی ایجاد شد عملاً در سال ۱۴۰۲ به نتیجه رسید و اکنون بیش از ۱۳۰ فیلمنامه در مراحل مختلف وجود دارد. در سیمافیلم تعداد زیادی سریال در مراحل مختلف پیش تولید، تولید و پس تولید قرار دارد و این ها نویدبخش فضای خوبی امسال است.

با سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما درباره ساخت سریال‌های جدید، ادامه نهضت دنباله‌سازی، سرانجام ساخت سریال «موسی(ع)» و فصل جدید «پایتخت» و همچنین دستمزدهای سلبریتی‌ها گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید:

آقای سلیم غفوری! سرمایه‌گذاری روی ساخت سریال‌های طنز و برنامه‌های سرگرم‌کننده جواب داد. آنچه که در میان سریال‌های امسال در ماه رمضان هم دیدیم نه ماورایی انتظار داشتیم ماورایی از آب درآمد و نه معمایی، معمایی شد. برنامه‌تان برای ساخت سریال‌های جدید به چه صورت است و آیا به سمت ساخت سریال‌های طنز متعدد خواهید رفت یا خیر؟

چند کار طنز در دست تولید است. این آثار نمایشی برای آنتن تابستان پیش‌بینی شده که از جمله آن می‌توان به سریال «بدل» علی مسعودی (علی مشهدی) اشاره کرد و به تدریج نام‌ سریال‌های بعدی را اطلاع‌رسانی خواهند کرد. «پایتخت» در حال گفت‌وگو هستند طبعاً به طرح و فیلمنامه خوب و جذابی برسند حتماً امسال در دستور کار قرار می‌گیرد. این روزها دفتر فیلمنامه کارهای جدید در حوزه طنز طراحی می‌کند.

تلویزیون باید بین همه ژانرهای نمایشی تعادل ایجاد کند

آیا اولویتی برای پرداختن به ژانرهای نمایشی دارید؛ مثلاً طنز یا درام و معمایی؟

حتماً اولویت بر آن است در گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد. تلویزیون هم به کار طنز نیاز دارد و هم کار اجتماعی، هم به کار تاریخی، معمایی، پلیسی و به همه اینها نیاز دارد. اگر هر شب تلویزیون، طنز پخش کند در همه شبکه‌ها دلزدگی ایجاد می‌شود. باید بین گونه‌های مختلف تعادل وجود داشته باشد.

کما اینکه همان قدر کارهای طنز پرمخاطب است که کارهای تاریخی هم این‌طور است. مصداق بارز آن سریال «سرزمین مادری» که در زمستان کار پرمخاطبی شد. مخاطب آن را پسندید و دنبال کرد؛ بنابراین کار تاریخی هم جذاب است. تلویزیون حتماً بین گونه‌های نمایشی تعادل ایجاد می‌کند و این نکته در دستور کار است.

نکته‌ای درباره نهضت دنباله‌سازی مطرح شد. از نون‌خ، زیرخاکی و پایتخت صحبت شد که نون‌خ و زیرخاکی به آنتن رسیدند و شما به پیگیری «پایتخت» جدید اشاره کردید. آیا قرار است دنباله‌هایی همچون «بچه مهندس» و دیگر چند فصله‌های تلویزیون هم در دستور کار قرار بگیرد؟

باید به ایده رسید و مثلاً باید دید «بچه مهندس» که اشاره کردید چقدر قابلیت ادامه دادن و ساخت فصل جدید را دارد. حتماً کاری قابلیت داشت در نهضت فصل بعدی‌سازی که در دستور کار ما است، مورد توجه قرار می‌گیرد منتها با طرح و ایده جدید. اگر یک دنباله‌ای طرح و ایده جدید نداشته باشد نه تنها موفق نخواهد بود بلکه عقبه آن برند را هم از بین می‌برد.

صحبت‌ها بر سرِ شروع تولید سریال «موسی(ع)» است. آیا امسال جلوی دوربین می‌رود؟

الان سریال «موسی(ع)» در مرحله پیش‌تولید است. تست‌ها را از عوامل و بازیگران و دست‌اندرکاران می‌گیرند. سریال «حضرت موسی(ع)» با یک سیستم نوآوری جدید تولید می‌شود باید تجهیزات آن تأمین و وارد کشور شود. شاید امسال به تولید اصلی نرسد اما فرآیند آن دنبال می‌شود.

خبرهایی در فضای‌مجازی پخش می‌شود که بابک حمیدیان بازیگر نقش «موسی(ع)» خواهد بود و حتی نام‌های دیگری هم مطرح می‌شوند؛ صحت دارند؟

هنوز هیچ‌چیز راجع به هنرپیشه‌ها قطعی نیست و به نظرمن اجازه بدهید کارگردان و تهیه‌کننده در فضای آرامی با عوامل و بازیگران گفت‌وگو کنند تا به نتیجه برسند.

همان‌طور که می‌دانید آقای جبلی درباره ماجرای دستمزد سلبریتی‌ها در تحویل سال توضیحاتی دادند. آیا فرآیند بازنگری و اصلاح فرآیند دستمزدها به چهره‌ها که گفته شد در حال انجام است. دستمزد چهره‌هایی که میهمان برنامه‌های تلویزیونی می‌شوند یا در سریال‌ها و برنامه‌ها حضور دارند اصلاح می‌شود یا خیر؟

فرآیند آن در حال انجام است. طبعاً چهره‌ها برای حضور در سریال، میهمان شدن در تلویزیون، اجرا و به انحاء و گونه‌های دیگر دستمزدهایی را طلب می‌کنند. البته این اتفاق فقط مختص به تلویزیون نیست بلکه در فضاهای رسانه‌ای دیگر هم اتفاق می‌افتد. متأسفانه در خلال صحبت‌هایم به آن اشاره کردم که پلتفرم‌ها فضای دستمزدی را به شدت تغییر دادند. به هر حال اگر قرار باشد این یک بام و دو هوایی‌ها و دستمزدهای عجیب و غریب کاملاً اصلاح شوند نیازمند همگرایی بین تلویزیون، سینما و پلتفرم‌هاست. اگر این همگرایی کامل شکل نگیرد کنترل شرایط حتماً پیچیده و سخت خواهد بود و این فرآیند حتماً دنبال خواهد شد.

بالاخره پایتخت ۷ وجود دارد یا نه ؟ | آخرین خبرها از ساخت سری جدید این سریال | ببینید

کد خبر 845084 منبع: تسنیم برچسب‌ها خبر مهم بازیگران سینما و تلویزیون ایران محسن تنابنده فیلم و سریال ایرانی چهره‌های مشهور

دیگر خبرها

  • شوآف ممنوع، خودتان باشید
  • نقش سلبریتی‌ها و فضای مجازی در موج گرایش به جراحی‌ها و خدمات زیبایی
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • آخرین خبر‌ها از ساخت «پایتخت ۷»؛ دستمزد نجومی سلبریتی‌ها
  • آخرین خبر‌ها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • آخرین خبرها از ساخت پایتخت ۷ | دستمزد نجومی سلبریتی‌ها اصلاح می‌شود
  • فضای‌مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ملی
  • گفت‌وگو با جوان‌ترین قاضی زن/ آقای قاضی خطابم می‌کنند!
  • سوژه‌های «محفل» که به سلبریتی قرآنی تبدیل شدند/ ماجرای دعوت عربستان از قاری نوجوان چه بود؟
  • ماجرای باردار شدن مجری جنجالی تلویزیون | پروسه سختی را طی می‌کردم، ولی...