Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-03@04:56:56 GMT

مواجهه‌یمن باتروریسم دولتی‌عربستان

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۶۰۶۶

به گزارش خبرگزاری بسیج، بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور) سازمانی مردم‌نهاد است که در سال 1384 به‌منظور تبیین پرونده تروریسم در ایران تأسیس شده است. پرونده حوادث تروریستی در ایران، نام 17000 قربانی بی‌گناه را در خود ثبت کرده است که گواهی روشن برخشونت گروه‌های تروریستی و سند تاریخی و انکارناپذیری است در اثبات این واقعیت که کشور ما بزرگترین قربانی تروریسم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید محمدجواد هاشمی‌نژاد فرزند شهید ترور، حجت‌الاسلام سید عبدالکریم هاشمی‌نژاد و دبیر کل بنیاد هابیلیان(خانواده شهدای ترور کشور) در گفتگو با خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به آخرین فعالیت‌های بنیاد می‌گوید: موضوع دشمنان جمهوری اسلامی ایران و دشمنی‌هایشان اولا پایانی ندارد و درثانی هر بخش از دشمنی‌هایشان چه مربوط به سیاست و چه امنیت و چه اقتصاد، توطئه‌ها رنگارنگ و سیال هستند. فعالیت ما نیز طبیعتا در حوزه بازشناسی جنایات تروریستی کشور و گروهک‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند به خصوص منافقین که از روسیاه‌ترین مزدورانی هستند که همواره درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران بودند، تعریف می‌شود.

او ادامه می‌دهد: چون نوع فعالیت‌ها باید متناسب با دشمنی این تروریست‌ها باشد، ما هم طبعا فعالیت‌هایمان در این راستا انجام می‌شود. ما قصد داریم مثل سابق چه در حوزه داخل کشور و چه در حوزه خارج، جنایات را به هر صورت که امکان پذیر باشد رسوا کرده و در مورد این تروریست‌ها در میان مردم آگاهی‌سازی کنیم. از هر فرصتی برای اینکه بتوانیم مظلومیت ملتمان را نشان دهیم، استفاده خواهیم کرد.

ارائه طومار 12 هزار نفری علیه جنایات منافقین به دادگاه‌های بین‌الملل

هاشمی نژاد با اشاره به جدیدترین فعالیت بنیاد هابیلیان می‌گوید: از جدیدترین فعالیت‌های بنیاد هابیلیان در این راستا جمع‌آوری طومار امضاست. برای اینکه بتوانیم مجامع بین‌المللی و به خصوص دادگاه‌های اروپایی را وادار کنیم که قاتلین ملت ایران را به محاکمه بکشند، طوماری را به امضای 12 هزار نفر از شهروندان کشورمان رسانده‌ایم. 12 هزار نفر از 17 هزار شهید ترور کشورمان به دست منافقین ترور شده‌اند. از آنجایی که مبحث اصلی ما در حوزه تروریسم، گروهک منافقین هست، به میزان این شهدا امضا با تمام مشخصات جمع کرده‌ایم. این‌ها را به تمام دادگاه‌های بین‌المللی ارائه می‌دهیم. کار پیشرفت بسیار خوبی داشته و انشاالله آن را به مجامع خاص بین‌المللی ارائه خواهیم کرد.

تا کنون اصالت هیچ کدام از اسناد هابیلیان مورد خدشه واقع نشده است

او در ادامه از اتقان اسناد بنیاد هابیلیان چنین می‌گوید: هر چه بیشتر تلاش داریم اسنادمان را در حوزه مطالعه تروریسم غنا بخشیده و به روز کنیم. چون تاکید ما بر این است که اسنادی که داریم متقن باشد. بخش مهمی از فعالیت‌هایی که بنیاد هابیلیان تا کنون داشته، چه در بخش بین‌الملل و چه در بخش داخلی با توجه به اتقان آن بوده که مورد اقبال وارد شده و اصالت و سندی تا کنون مورد خدشه واقع نشده است. حتی مجامع و رسانه‌های بین‌المللی به اصل کار و اصالتش نتوانسته‌اند ایرادی وارد کنند.

دبیر کل بنیاد هابیلیان از محاکمه منافقین گفته و ادامه می‌دهد: تلاش داریم تصدیق بیشتری در مورد اسنادمان جمع‌آوری کنیم و بتوانیم آن ساز و کارهایی که بشود تا به وسیله آن منافقین را پای میز محاکمه کشاند را غنا ببخشیم. تلاش داریم در سطح رسانه و اجتماع فعالیت‌هایمان به نحوی باشد که ترفندهای نفاق و ابزاری که استکبار همواره علیه ملت ایران سعی کرده از آن استفاده کند، به آگاهی نسل جوانمان رسانده و معرفی کنیم. درصدد تهیه بسیاری از مکتوبات دیگر نیز هستیم.

یکی از ترفندهای اصلی دشمن در منطقه، اسلام هراسی است

او با اشاره به توسعه فعالیت‌های مطالعه تروریسم در سطح بین‌الملل و کشورهای منطقه می‌گوید: طبیعتا وقتی حوزه جنایات منطقه‌ای می‌شود علاوه بر کشور ما مناطق مختلف پیرامونی ما را هم در بر می‌گیرد. آن زمان است که دیگر موضوع می‌شود یک موضوع واحد. در میان کشورهای دیگر منطقه نیز در حوزه مطالعات تروریسم باید فعالیت بیشتری انجام گیرد. ما در بنیاد هابیلیان در این بخش نیز اقداماتی انجام داده‌ایم اما هنوز فعالیت‌ها به میزان مورد نظر ما نرسیده است. قطعا در این زمینه باید اقدامات جدی‌تری انجام شود.

هاشمی نژاد ادامه می‌دهد: به هر حال یکی از ترفندهای اصلی دشمن، اسلام هراسی است که در حوزه‌های مشخصی این کار را انجام می‌دهد و وقتی آن را انجام می‌دهد، اتهامات و جابه‌جایی عناوین را هم در مورد همان کشور انجام می‌دهد. نیاز است که کار در این حوزه را با این نگاه پیش برد و مبارزه با تروریسم را در کشورهای دیگر هم مد نظر داشته باشیم.

مواجهه یمن با نهایت خصومت و دشمنی‌های تروریسم/ملت یمن با تروریسم دولتی عربستان و امریکا مواجه است

او درباره دست و پنجه نرم کردن مردم یمن با تروریسم می‌گوید: آنچه که امروز ملت یمن با آن مواجه هستند، نهایت خصومت و دشمنی‌های تروریسم است. تروریسم معمولا عامل دست قدرت‌های دیگر است. امروز در یمن همان قدرت‌ها آمده‌اند در میدان. امروز هر کودکی می‌داند که این پول‌ها، قدرت‌ها، امکانات و تفکرات اصلی‌شان از کجا می‌آید. وقتی آن کشور خودش اسلحه در دست می‌گیرد و کشورهایی مانند انگلیس و اسرائیل و امریکا او را به لحاظ سلاح تامین می‌کنند، طبیعتا بنظرم مبارزه با تروریسم به گونه دیگر شکل می‌گیرد.

دبیر کل بنیاد هابیلیان از حضور بی پرده حامیان تروریسم در منطقه می‌گوید: وقتی خود آلت دست در منطقه شکست می‌خورد، حامیان مجبور می‌شوند عریان و بدون سرپوش به میدان بیاند و چهره واقعی خود را نشان دهند. آنچه ملت یمن با آن مواجه هست چنین وضعیتی است. ملت یمن با تروریسم دولتی عربستان و امریکا و هم پیمانانش مواجه است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم

ایسنا/فارس نماینده ولی فقیه در استان فارس با اشاره به در پیش‌رو بودن دهه کرامت تأکید کرد: باید ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم و حرف‌های تازه در این زمینه داشته باشیم.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام امروز، ۱۲ اردیبهشت در جلسه هماهنگی و برنامه‌ریزی مراسم دهه کرامت در شیراز با اشاره به اهمیت جایگاه حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) گفت: تاکنون دو مرتبه این حرم مطهر مورد هجمه حملات تروریست‌ها قرار گرفته است و این نشان‌دهنده دشمنی علنی دشمنان اسلام با این حرم مطهر است.

وی افزود: این حرم مطهر با مخالفت جدی جریان‌های به‌هم پیوسته داعش، صهیونیست‌ها و بهاییت مواجه و معلوم است با اینجا مخالفت جدی است و اینان نمی‌خواستند حرم جلوه کند اما هر تلاشی آن‌ها کنند باز حرم نگین سوم ایران اسلامی شده است و این سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران است که شکل گرفته و جلو می‌رود.

آیت‌الله دژکام تأکید کرد: مهم این است که ما این مسیر را با کارهای خودمان تقویت کنیم و ادای وظیفه خودمان را نسبت به حضرت شاهچراغ(ع) کرده باشیم. در این راستا باید نکاتی را مدنظر داشته باشیم.

امام جمعه شیراز ادامه داد: اولین مسئله این است که بر مردم شیراز روحیات خاصی حاکم است و اگر می‌خواهیم کاری را انجام دهیم باید این روحیات مدنظر باشد. در همین مورد است که تعامل کردن با خود مجاورین ظرافت پیدا می‌کند، یک عده زائر هستند و می‌آیند و می‌روند اما مجاورین حرم مطهر روحیات خاص خود را دارند.

وی برخی از منویات رهبر معظم انقلاب در سفر به شیراز را یادآور شد و گفت: ایشان در سخنرانی خود فرمودند اینکه می‌گویند شیرازی.ها اهل حال هستند به این معنا نیست که کار نمی‌کنند بلکه به این معناست که اهل قال و مقال و هیاهو نیستند و این یک ویژگی است. حال با مردمی که اهل قال و داد نیستند وقتی بخواهیم کار کنیم تا نمایش و جلوه حرم بیشتر شود، نوع برنامه‌هایی که طراحی می‌کنیم باید با این ویژگی مردم سازگار باشد.

آیت‌الله دژکام تصریح کرد: برخی این ذهنیت را دارند که مثل هر سال و مطابق سنوات جلسات و مراسم دهه کرامت برگزار می‌شود اما باید کاری کنیم که متفاوت باشد زیرا اگر مردم احساس کنند کار تازه‌ای هست به میدان می‌آیند برای باید این حالت را برنامه‌ریزی کنیم تا حس تازه بودن به مخاطبانی که می‌خواهیم پای کار بیایند، منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در استان فارس با تأکید بر اینکه باید ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم، گفت: گاهی می‌توانیم افراد و چهره‌هایی که متین، متدین و علاقه‌مند هستند را برای قضیه دهه کرامت به کار گیریم.

وی بیان کرد: اگر حس دیگری ایجاد کنیم در ادامه که این کار جا افتاد، قضیه خود به خود ادامه پیدا می‌کند اما اکنون با یک دوره طولانی مواجه هستیم که خود رهبری فرمودند نزدیک به یک قرن بر علیه این قضیه کار شده است و طبیعی است که باید حس جدید ایجاد کرد و حرف‌های تازه‌ای زد.

وی بر ضرورت توجه به تازه بودن حرف‌ها و کارها برای حضرت شاهچراغ(ع) علاوه بر دهه کرامت در مناسبت سالروز شهادت حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) شد و گفت: از همان نقطه شروع قوی آغاز کنیم تا یک حرکت ایجاد کند.

آیت‌الله دژکام در ادامه سخنان خود گفت: در جلسات این ادبیات متداول کشور شده است که می‌گوییم انجام دهند نه اینکه انجام دهیم و این خیلی متفاوت است. وقتی می‌گوییم انجام دهند حالت دستوری می‌شود اما اگر بحث انجام دهیم باشد خود ما نیز در قضیه همراه هستیم. لذا باید این ادبیات تغییر کند و این ویژگی شیراز است که ادبیات صادر می‌کند. 

عضو مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت مشارکت همه دستگاه‌ها و نهادها در این قضیه تأکید کرد و گفت: وقتی حرکت شروع می‌شود نباید کنار بنشینیم تا بقیه کار کنند و این درست نیست و در این صورت حرکت شروع نمی‌شود. باید مشارکت ایجاد کنیم و این مشارکت در ادبیات، گفتار و رفتار باید شکل گیرد و باید مخاطب را در راستای مشارکت درگیر کرد.

آیت‌الله دژکام بیان کرد: نکته بعدی که باید به جدیت دنبال کنیم، این است که روی جریان‌های مردمی بیشتر سرمایه‌گذاری کنیم. این بد است که همه نگاه‌ها به دستگاه‌ها و نهادها برای انجام کار است. به محض اینکه بخواهیم یک رویدادی را در شهر سامان دهیم می‌گویند دستگاه‌ها بیایند و بسیاری از نهادها حاضر به همکاری هستند و هزینه می‌کنند و امکانات در اختیار می.گذارند و قضیه را مدیریت می‌کنند اما مشارکت مردم دیگر دخیل نیست و باید از خود مردم شروع شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • ۱۴ شبکه تخصصی در حوزه سمن‌های جوانان در زنجان شکل گرفت
  • ادبیات مواجهه با دهه کرامت را متفاوت کنیم
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • ترور برای بقا