Web Analytics Made Easy - Statcounter


مشاور فرهنگي معاونت حمل و نقل و ترافيك، از اجراي مرحله دوم طرح "كاهش" در تهران خبر داد.
علي پيرحسينلو ضمن اعلام اين خبر، كاهش آلودگي شهر تهران را با هدف گيري معاينه فني خودروها، آلايندگي اتوبوس ها و ناوگان حمل بار عنوان كرد و گفت: بر اساس گزارش وزارت بهداشت، سالانه بين 4 تا 5 هزار تن از شهروندان تهراني بر اثر آلودگي هوا جان خود را از دست مي دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوي ديگر بر اساس  گزارش بانك جهاني، شهر تهران سالانه 12 هزار ميليارد تومان از آلودگي هوا خسارت مي بيند كه تبعات آن در همه ابعاد اجتماعي، فرهنگي، سياسي و اقتصادي مشاهده مي شود.
وي در توضيح سياست هاي كاهش آلودگي هوا با تأكيد بر كاهش ذرات معلق افزود: مهم ترين آلاينده شهر تهران ذرات معلق هستند كه عموماً ناشي از وسايل نقليه موتوري به ويژه ناوگان خودروهاي ديزلي، خودروهاي سواري فرسوده دودزا و     موتورسيكلت ها هستند.
پيرحسينلو در تشريح اين طرح گفت: طرح "كاهش" يا همان كنترل آلودگي هواي شهر شامل مناطق كم انتشار آلايندگي ناحيه از شهر است كه دسترسي بخشي از خودروها به دلايل زيست محيطي به آن محدود و ممنوع مي شود. اين طرح به تدريج باعث حذف خودروهاي آلاينده از شهر شده و در دراز مدت به كاهش آلودگي هواي شهر منجر مي شود.
مشاور فرهنگي معاون شهردار تهران به تجربه ساير كشورها در اين زمينه اشاره و تصريح كرد: در حال حاضر حدود 225 منطقه كم انتشار آلودگي هوا در 13 كشور اروپايي كه معضل آلودگي هوا دارند، وجود دارد كه اين شرايط با توجه فرهنگ هاي گوناگون و مشكلات آب و هوايي، متفاوت است. با اجراي اين طرح و با تعيين سطح آلايندگي خودروها، بسياري از وسايل نقليه به اين مناطق ممنوع الورود مي شوند و در صورت عدم رعايت سطح هاي تعيين شده مجاز، براي ورود به محدوده كم انتشار جريمه هاي سنگيني در انتظار رانندگان متخلف خواهد بود.
پيرحسينلو در پايان اذعان نمود: قابليت تغيير قوانين در مورد مناطق كم انتشار با گذشت زمان و در نظر گرفتن شرايط محيطي وجود دارد و قوانين و استانداردهايي كه كيفيت محيط زيست را به سمت بهينه سوق دهد، در دستور كار قرار مي گيرد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: ترافيک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۹۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محبوب علیلو روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران، با تاکید بر اینکه دستگاه قضائی با برهم زنندگان امنیت و آسایش مردم به شدت برخورد می کند، افزود: طرح برخورد با خودروهای شوتی و آلوده کننده صوتی با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، انتظام بخشی و جلوگیری از بروز تخلفات و هنجارشکنی در سطح کلانشهر تبریز به ویژه در مناطقی از جمله شهرک ولی عصر، رشدیه، ائل گلی و مرزداران به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی اظهار کرد: به منظور برخورد با خودروهای هنجارشکن که با دستکاری اگزوز و تولید صداهای ناهنجار و یا نصب انواع کیت های تولید صدا در اگزوز خودرو باعث تولید و ایجاد آلودگی شنیداری و دیداری شده و با انجام حرکات مخاطره آمیز زمینه نارضایتی شهروندان و سلب آسایش عمومی و بی نظمی در معابر را به وجود می آورند، دستورات مقتضی صادر و به مبادی اجرایی ابلاغ شده است.

به گفته محبوب علیلو، با پیگیری های انجام شده در اجرای طرح یاد شده، نتایج مطلوب و رضایت شهروندان حاصل شده است.

وی ادامه داد: در قالب اجرای این طرح از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد ۳۱ دستگاه انواع خودرو که با نصب تجهیزات و دستکاری غیرمتعارف وسیله نقیله خود اقدام به ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت برای شهروندان می کردند، در سطح شهر تبریز به پارکینگ منتقل و با تحویل پلاک تعمیری و اعمال قانون، خودرو به وضعیت استاندارد برگشت داده شده است.

محبوب علیلو افزود: برای صیانت از حقوق عامه تعداد ۴۲۰ فقره اعمال قانون نسبت به تخلفاتی همچون آلودگی صوتی و موارد دستکاری شده در تبریز انجام پذیرفته و اجرای این طرح تا رسیدن به وضعیت مطلوب ادامه خواهد یافت.

وی با اشاره به خودروهایی که در معابر به ویژه بزرگراه ها و اتوبان ها خلاف جهت تردد می کنند، گفت: حرکت خلاف جهت و نیز دنده عقب خودروها در اغلب مواقع حادثه آفرین شده و خسارات جانی و مالی متوجه شهروندان می کند که در این خصوص پلیس راهنمایی و رانندگی باید بدون اغماض این گونه خودروها را توقیف کند و برخورد لازم قانونی با رانندگان مربوطه به عمل آورد.

کد خبر 6092431

دیگر خبرها

  • خودروهای آلاینده صوتی در تبریز توقیف می‌شوند
  • سهمیه سوخت این خودروها قطع می شود
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • نامه بنزینی وزیر اقتصاد به بذرپاش/ سهمیه سوخت این خودروها را قطع کنید
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • واگذاری راهبری پنج مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی
  • دستگیری عاملان شکستن شیشه‌ خودرو و مغازه‌ها در غرب تهران
  • دستگیری ۴ عامل تخریب شیشه‌ مغازه‌ها و خودروها در ملارد
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳