Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-08@04:26:32 GMT

چگونگی مدیریت منابع مالی در سازمان بیمه سلامت

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۴۹۲۹۱

به گزارش وانانیوز، 

مهدی قنادی درباره مدیریت منابع مالی با بیان این مطلب، افزود: البته در این روند اختلالی برای مردم و بیمه‌شدگان در مراجعه به مرکز دولتی اتفاقی نمی‌افتد و سعی می‌کنیم از هدر رفتن منابع نیز جلوگیری کنیم.

وی با اشاره به اقدامات سازمان بیمه سلامت در جهت حذف هم‌پوشانی‌های بیمه‌ای نیز افزود: سازمان بیمه سلامت موظف است بانک اطلاعاتی جامع بیمه‌شدگان را تهیه کند و از طرفی اطلاعات در زمینه هم‌پوشانی بیمه‌ای نیز کامل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان به دنبال تنظیم این بانک اطلاعاتی است که البته این امر نیازمند حمایت سایر بیمه‌ها و عزم دولت دارد؛ زیرا سال‌هاست که همه معترف به وجود هم‌پوشانی بیمه‌ای هستند و اجماع هم وجود دارد که تعداد افراد بیمه شده بیش از جمعیت کشور است، اما تا زمانی که بانک اطلاعاتی متمرکزی برای این هم‌پوشانی وجود نداشته باشد، رفع هم‌پوشانی‌های بیمه‌ای ایده‌آل  نخواهد بود.

قنادی ادامه داد: البته هم‌پوشانی با یک بار انجام، کامل برطرف نمی‌شود و به صفر نمی‌رسد؛ زیرا هر لحظه ممکن است فرد از صندوقی به صندوق دیگری برود. برای مثال خانمی که تحت پوشش بیمه همسر خود است، بعد از اشتغال علاوه بر بیمه همسر، برای خود نیز پوشش بیمه‌ای دریافت می‌کند. بنابراین می‌تواند هم‌زمان دو بیمه داشته باشد که هر دو نیز قانونی است. به همین دلیل است که نیاز به بانک اطلاعاتی مشخصی داریم.

مدیرکل نظارت بر خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت با بیان این‌ که ارقام متنوعی درباره حجم هم‌پوشانی‌ها اعلام می‌شود، اظهار کرد: این رقم از پنج تا شش میلیون نفر اعلام شده، اما آمار ثابت و دقیقی نیست. امیدواریم امسال و بر اساس قانون برنامه ششم توسعه، این بانک راه‌اندازی و مشکل هم‌پوشانی‌ها برطرف شود. البته هرچه حجم افراد بیمه شده بیشتر باشد، امکان هم‌پوشانی نیز بیشتر است، به خصوص در استان تهران که نوع فعالیت افراد متنوع است. برای مثال جمعیت روستایی می‌تواند هم پوشش بیمه‌ای تامین اجتماعی و هم دفترچه بیمه روستایی بگیرد.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان بیمه سلامت، وی در پایان تاکید کرد: در مجموع از این به بعد با کنترلی که در زمان صدور دفترچه انجام می‌شود، اگر افراد پوشش بیمه‌ای تامین اجتماعی داشته باشند، جلوی صدور دفترچه دیگر برای آن‌ها گرفته می‌شود.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۹۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج

مدیرکل بیمه سلامت کردستان از اختصاص ۹هزار میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در استان خبر داد. - اخبار استانها -

انور اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سنندج در پاسخ به این سؤال که آیا از بیماران خاص در استان حمایت می‌شود؟ اظهار داشت: در دو سال گذشته با همکاری دانشگاه علوم پزشکی صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج راه‌اندازی شد که از 107 بیماری حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه قبل از راه‌اندازی این صندوق تنها 5 نوع بیماری مشمول حمایت می‌شدند که اکنون 107 بیماری تحت پوشش قرار گرفته است، گفت: در سال نخست 5 هزار میلیارد تومان، سال دوم 7 هزار میلیارد تومان و اکنون برای سال سوم 9هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان درباره نحوه حمایت از بیماران افزود: این بیماران به دو صورت که نخست سامانه‌ای و خودکار در سیستم نشان‌دار می‌شوند که اکنون 80 هزار بیمار خاص و صعب‌العلاج در کردستان شناسایی و مشمول حمایت این صندوق هستند. 

وی بیان کرد: از این 80 هزار نفر 40 درصد مربوط به بیمه تأمین اجتماعی هستند یعنی چتر حمایتی تنها محدود به بیمه سلامت نیست بلکه تمام ایرانیان می‌توانند از این مزایا بهره‌مند شوند.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: در سال گذشته  بار مراجعه بیماران خاص به مراکز درمانی در کشور 5 میلیون نفر و در کردستان 150هزار بار بوده است. 

وی اظهار کرد: از ابتدای طرح تاکنون بالغ بر 450میلیارد تومان بابت حمایت از بیماران خاص توسط بیمه سلامت پرداخت شده که از این میزان 40 میلیارد تومان آن در این اداره‌کل پرونده‌ها به صورت دستی از بیماران تحویل گرفته شده و بازپرداخت شده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان اذعان داشت: بیماران خاص و صعب‌العلاج برای بهره‌مندی از این خدمات باید حتماً عضو یکی از بیمه‌های پایه (بیمه سلامت، تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و نیروهای مسلح) باشند.

انتها یپیام/481/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • بیمه رایگان دهک‌های یک تا پنج ادامه دارد