Web Analytics Made Easy - Statcounter

انجمن رباتیک دانشگاه یزد از سال ۸۳، به صورت خودجوش تشکیل شد و تا کنون توانسته است در مسابقاتی مختلفی از جمله مقام اول ربوکاپ ۲۰۱۷ لیگ امدادگر واقعی کشور ژاپن را کسب کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومه شمسینی؛ در حالی که رکود اقتصادی را در کشور پشت سر می‌گذاریم، انجمن‌های علمی دانشگاه‌ها نیز تجربه تلخی را از این اوضاع و شرایط اقتصادی تجربه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
تیم روباتیک دانشگاه آزاد یزد در حالی که تا کنون توانسته است در کشور‌های مختلف، مقام‌های متعددی را در عرصه مختلف رباتیک کسب کند؛ اما از حضور در مسابقات بین‌الملی باز ماند.    مقام دوم ایران اوپن ۲۰۱۸ لیگ امدادگر واقعی، مقام دوم ایران اوپن ۲۰۱۷ لیگ مین یاب، مقام سوم روبوکاپ ۲۰۱۵ لیگ امدادگر واقعی کشور چنین از جمله افتخارت این تیم علمی است و تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تا کنون در زمینه ربات امداد گر، مین یاب دستی، ربات‌های پرنده، واقعیت ترکیبی، فوتبالیست‌ها در مسابقه‌های داخلی و خارجی موفقیت‌هایی را کسب کرده است.   اعضای تیم ربوکاپ دانشگاه آزاد یزد با حضور هادی صادق‌پور، آرشام بلیوانی، سیدعلی‌محمد منصوری، رضا ابراهیمی، میلاد محمدی، علی سالاری، سید سعید نقوی، حکمت بوذرجمهری و محمد مهدی تقوی به سرپرسیتی محمدرضا جناب زاده مقام اول ربوکاپ ۲۰۱۷ لیگ امدادگر واقعی کشور ژاپن را کسب کردند؛ اما مشکلات اقتصادی مانع حضور این تیم علمی موفق در مسابقات بین‌المللی شده است.   با توجه به اینکه به تازگی از ژاپن دعوت نامه‌ای برای حضور در مسابقات ربوکاب داشته اند، به همین دلیل گفتگویی با محمدرضا جناب زاده، سرپرست این تیم، علی سالاری و سید محمدعلی منصوری دو نفر از اعضای تیم داشتیم که با هم می‌خوانیم.
دانشجو: تیم رباتیک دانشگاه آزاد یزد از چه زمانی تشکیل شد و از چه زمانی سرپرست این تیم هستید؟
جناب زاده: انجمن رباتیک دانشگاه یزد از سال ۸۳ به صورت خود جوش تشکیل شد و در سال ۸۴ به ثبت رسید و از آن زمان تاکنون در خدمت این انجمن علمی هستم.     اعضای این انجمن از دانشجویان رشته برق، مکانیک و کامپیوتر در مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد تشکیل شده که به طور جدی در این حوزه مشغول فعالیت هستند.
دانشجو: چه مشکلاتی پیش روی انجمن علمی رباتیک دانشگاه آزاد یزد قرار دارد؟
جناب زاده: با توجه به مشکلات اقتصادی اخیر، این تیم تا کنون حضور درخشانی در عرصه بین الملل داشته است و به دلیل نبود حامی مالی یا اسپانسر از اعزام به مسابقات رباتیک کانادا باز ماند؛ در حالی که اعضای این گروه در مسابقات جهانی موفقیت‌های بسیاری کسب کرده اند که نباید نادیده گرفته شود.     با وجود حمایت‌های دانشگاه آزاد یزد، برای اعزام اعضای این تیم نیاز به اسپانسر را داشتیم که با توجه به شرایط موجود اقتصادی تا کنون اسپانسری پیدا نکردیم و برای همین مسابقات رباتیک کانادا را از دست دایم و ادامه حضور ما در سایر مسابقات نیز مشخص نیست.   دانشجو: این ربات‌ها در چه زمینه‌های کاربرد دارد؟ جناب زاده: ربات امدادگر که در مسابقه ربوکاپ چین مقام سوم را کسب کرده، در سازمان‌هایی مثل آتش‌نشانی و هلال‌احمر کارآمد است و می‌تواند در شرایطی که امکان حضور انسان برای امداد‌رسانی وجود ندارد، مورد استفاده قرار بگیرد.   دانشجو:  شما چطور وارد تیم انجمن رباتیک دانشگاه یزد شدید؟
سالاری: در سال ۲۰۱۴ بود که عضو انجمن رباتیک دانشگاه یزد شدم و در ابتدا در لیگ تیم مین یاب دستی فعالیت داشتم، در سال ۲۰۱۵ بود که در تیم مین یاب ایران اوپن در مسابقات فینال حضور داشتم؛ اما به دلیل مشکل تیم ما از ادامه مسابقات کنار رفت. سال ۲۰۱۶ عضور تیم مین یاب دستی و امدادگر بودم و این تیم در آن سال در هر دوتیم مقام اول را کسب کرد. همان سال در مسابقات آلمان سفارت آلمان همکاری لازم را با ما انجام نداد؛ اما در سال ۲۰۱۷ در مسابقات ژاپن شرکت کردیم که مقام اول را از بین ۱۱ کشور کسب کردیم. سال ۲۰۱۸ نیز در ایران مقام دوم را کسب کردیم؛ با این وجود برای حضور در مسابقات کاندا به دلیل نبود اسپانسر از این مسابقات بازماندیم .     دانشجو: تا کنون به مسئولان برای حل این مشکل مراجعه کرده اید؟
سالاری: سعی کردیم روش‌های مختلفی مراجعه به مسئولان، ورزشکارن و هنرمندان حامی برای این تیم پیدا کنیم ما از مسابقات باز ماندیم؛ تنها تیم ایرانی هستیم که مجوز مسابقات ژاپن را داریم ما هنوز اسپانسری برای حمایت از این تیم نداریم؛ در حالی که تیم‌های از دانشگاه‌های دیگر حامیانی دارند، اما تا این لحظه هیچ جا صدای ما را نشنیده اند؛ در حالی که این همه کارخانه و نهاد مختلف از جمله فرمانداری، شهرداری در استان وجود دارد که می‌تواند از تیم ما حمایت کنند؛ همان طور که انجمن‌های علمی دانشگاه‌های دیگر مورد حمایت قرار گرفتند و در مسابقات حضور یافتند؛ اما مشکلات اقتصادی مانع پذیرش هزینه‌های تیم ما از سوی اسپانسرها شده است.   دانشجو: شما  به عنوان یکی از اعضای تیم انجمن علمی رباتیک چه صحبتی دارید؟
منصوری: انجمن علمی ما با اینکه توانسته مقامات قابل توجه‌ای را کسب کند و سال گذشته همین موقع مقام اول مسابقات را در ژاپن کسب کردیم؛ اما هیچ اقدامی در جهت حمایت از ما انجام نشده است.  
در حال حاضر به عنوان تنها تیم ایرانی هستیم که به مسابقات ژاپن دعوت شده ایم؛ اما به علت اینکه توانایی پرداخت هزینه بلیط هواپیما و رزرو هتل را نداریم، نمی‌توانیم در مسابقات حضور یابیم؛ در حالی که انجمن‌های علمی دیگر مورد حمایت قرار دارند، از ما تا کنون حمایتی نشده است. حضور تیم علمی ما تنها محدود در مسابقات است و بعد از آنها به حال خود رها می‌شود؛ این در حالی است که در خارج کشور به تیم‌های علمی دانشجویان توجه بیشتری می‌شود و از استعداد آنها در بخش صنعت کشورشان استفاده می‌شوند.
دانشجو: تا کنون این مشکل را با مسئولان مطرح کرده اید؟
منصوری: زیاد صحبت کردیم و خواسته خودمان را به مسئولان گفتیم؛ اما وعده‌های آنها در حد صحبت باقی ماند و فراموش کردند، تلاش‌های ما تا امروز هیچ خروجی نداشته است و صحبت‌های مسئولان تنها در حد بَه بَه گفتن بوده است.    

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد تیم رباتیک دانشگاه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ضمن گرامیداشت هفته مقام معلم اظهار کرد: اسلام دین علم است و معلم عالی‌ترین منزلت را دارد و این مقام با خودش مسئولیت می‌آورد و قرآن کریم «حیات» را هدایت می‌داند.

وی با بیان اینکه احیاء به معنای حیات بخشیدن به کسی که حی نبوده، افزود: حیات بخشیدن به انسان بسیار ارزشمند است و بر همین اساس خداوند متعال در قرآن کریم حیات را هدایت می‌داند، بنابراین هدایت انسان به اندازه کل بشریت ارزش دارد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها افزود: در جامعه تحت سیطره طاغوت ندای متفاوتی بلند شده و اکثریت جوانان اروپایی و آمریکایی معتقدند باید آتش‌بس در غزه اتفاق بیفتد.

عملیات بسیار شگرف «وعده صادق»

رستمی با اشاره به عملیات «وعده صادق» گفت: برکاتی که این عملیات داشت از نظر تحلیل نظامی بسیار شگرف و اثرات این عملیات از اثرات تخریب مکانی بسیار زیاد‌تر بوده است.

وی گفت: فرمایش مقام معظم رهبری و تأکیدات ایشان بر تولید دانش، تولید دانشمند و جهت دادن به علم بسیار حائز اهمیت است، بنابراین رسالت ما دانشگاهیان در اجرای منویات مقام معظم رهبری باید تبیین شود.

دانشگاه آزاد دارای جایگاه و اعتبار است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، صداقت، صمیمیت و تواضع را از ویژگی‌های شخصیتی حجت‌الاسلام مستشاری دانست و به حجت‌الاسلام ابراهیم‌نژاد به‌دلیل حضور در یک دانشگاه خوب و ارزشمند و دارای جایگاه و اعتبار تبریک گفت.

ما امروز نسل سپاسگزاریم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم با اشاره به ویژگی‌های نسل سپاسگزار اظهار کرد: ما امروز نسل سپاسگزاریم و باید قدردان استادان باشیم و از همه استادان و کسانی که امانت الهی را پاس داشته‌اند، ممنون باشیم.

حجت‌الاسلام حسن خیری با اشاره به اینکه شاهد تجلی قرآن کریم و نصرت الهی در عملیات وعده صادق بوده‌ایم و باید شاکر خداوند باشیم، افزود: امروز در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا همان حرفی را می‌زنند که ما می‌زنیم و ماهیت رژیم کودک‌کُش صهیونیست برای همگان آشکار شده است.

دانشگاه آزاد اسلامی قم؛ دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم ضمن قدردانی از تلاش‌های  حجت‌الاسلام علیرضا مستشاری در زمان تصدی ایشان در دفتر نهاد مقام معظم رهبری و خیر مقدم به حجت‌الاسلام ابراهیم‌نژاد به عنوان مسئول جدید نهاد مقام معظم رهبری واحد قم افزود: حضور ارزشمند حجت‌الاسلام رستمی در مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم نشان می‌دهد مسئولان برای استان قم حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند و بر همین اساس تلاش می‌کنیم دانشگاهی در تراز انقلاب اسلامی داشته باشیم.

حجت‌الاسلام علیرضا مستشاری مسئول سابق نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم هم با اشاره به اینکه همیشه برای ما جوانان برکت داشته‌اند و اثری که جوانان دانشگاهی در انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) داشتند از اثرات حوزویان کمتر نبوده است.

نقش پررنگ دانشگاه در عرصه انقلاب اسلامی

وی با بیان اینکه دانشگاه با تسخیر لانه جاسوسی ترسیم کرد که مبارزه با استکبار وجود دارد، افزود: نقش دانشگاه در عرصه انقلاب اسلامی بسیار پررنگ است، بنابراین حرکت دانشجویی در نهایت به صلاح کشور است.

مستشاری با اشاره به اینکه استادان دانشگاه آزاد اسلامی قم جزء بهترین اساتید هستند، افزود: دانشگاه در شکل‌گیری شخصیت من از حوزه کمتر نقش نداشته است.

مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی قم هم با بیان اینکه این نسل و مملکت و مردم انتخاب شده الهی بوده و نشانه‌های الهی بودن این مردم بسیار است، گفت: نسبت به این نسل و رسالتی که خدا برای ما مقدر کرده است مسئولیم و همه ما مسئولیت سنگینی داریم.

وی با اشاره به سه هویت حکمت‌مداری، کرامت‌مداری و حق‌مداری گفت: در آستانه قرن ۲۱ می‌توان با این سه هویت دنیا را تحت تأثیر قرار دهیم.

آیین تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با حضور جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان و مجموعه از مسئولان دفاتر مقام معظم رهبری دانشگاه‌های استان و روسای مراکز آموزش عالی استان قم برگزار و حجت‌الاسلام حجت‌الاسلام ابراهیم‌نژاد به‌عنوان مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم معرفی و از تلاش‌های حجت‌الاسلام علیرضا مستشاری تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • حرمت‌گزاری به مقام والای استاد، باید بیش و پیش از هر آیینی مدنظر باشد
  • پدر ام باپه همسو با رئال مادرید: حضور کیلیان در المپیک اولویت نیست
  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی
  • برای رسیدن به طلای آسیا برنامه داشتم/ اسپانسر دارم اما کافی نیست
  • ۵۰۰ برنامه فرهنگی در هفته گرامیداشت مقام معلم در آذربایجان غربی برگزار می‌شود
  • مقام نخست دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ آزاد کشور
  • بابل قهرمان مسابقات بدمینتون منطقه ۳ دانشگاه آزاد شد