Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا ؛ محمد اسلامی در مورد حذف منطقه آزاد مازندران از لایحه دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت : مخالفت نمایندگان به تصویب منطقه آزاد در مازندران برای ما قابل پیش بینی بود و برای پیشبرد اهداف توسعه استانی این مطالبات بار دیگر از نقطه صفر از سوی دولت پیگیری می شود.

وی اضافه کرد: براساس این پیش بینی شورای برنامه ریزی استان پس از چندین ماه کار کارشناسی منطقه امیرآباد را به دلیل داشتن زیرساخت ها و شرایط مناسب از لحاظ مکانی و زمین قابل دسترسی به عنوان منطقه آزاد مصوب و مسیر جدید را پیگیری می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در مازندران اظهار داشت: پس از تصویب تشکیل منطقه آزاد در امیرآباد از سوی شورای برنامه ریزی استان، این مصوبه به دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد کشور برای طرح در هیات دولت ارسال شد.

اسلامی خاطرنشان کرد: پس از تصویب پیشنهاد شورای عالی مناطق آزاد کشور در هیات دولت، این مصوبه در قالب لایحه ای به مجلس برای تصویب ارسال می شود.

وی اضافه کرد: پس از ارایه لایحه تشکیل منطقه آزاد امیرآباد به مجلس شورای اسلامی، نمایندگان نسبت به تشکیل یا عدم تشکیل منطقه آزاد در مازندران تصمیم گیری خواهند کرد.

استاندار مازندران گفت: در شرایط فعلی مازندران در تشکیل منطقه آزاد با وجود داشتن ظرفیت های مناسب نسبت به اکثر استان های کشور، به دلیل مخالفت برخی نمایندگان مردم این استان در مجلس شورای اسلامی در نقطه صفر قرار گرفت.

استاندار مازندران گفت: درحالی برخی نمایندگان مازنی در مجلس با ارتقاء امیرآباد به عنوان منطقه آزاد اقتصادی مخالفت کردند که کارشناسان مورد تایید آنها پس از بررسی همه جانبه از بین چند گزینه مطرح، با اکثریت آراء امیرآباد را برای تشکیل منطقه آزاد محق دانستند.

پس از حذف منطقه آزاد امیرآباد از لایحه دولت در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، نمایندگان مجلس روز جاری با تشکیل هفت منطقه آزاد در استان های کشور از جمله سیستان و بلوچستان موافقت کردند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان های کشور دولت زمین مجلس شورای اسلامی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۹۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب ۲ مصوبه برای مقابله با تخریب سیل در «رضوان کالپوش»

محمد حمیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه علل و عوامل سیل جدید در شهر رضوان و تکرار این حادثه در ماه‌های اخیر در نشست مدیریت بحران مورد ارزیابی قرار گرفته است، تاکید کرد: دستگاه‌های اجرایی عضو در این نشست طرح‌های خود را ارتباط ارائه کردند.

وی افزود: این نشست دارای ابعاد و مصوباتی بود که یکی از آنها تهیه طرح و نقشه‌های آب‌های زیرزمینی شهر رضوان است تا با احداث و طراحی خیابان جدید در خط القعر مسیر روان آب‌ها بتوانیم شاهد کاهش خسارات به این منطقه باشیم این موضوع در طرح هادی نیز گنجانده شده و طراحی آن به تصویب رسیده است.

معاون عمرانی استاندار سمنان همچنین بیان کرد: طرح هدایت آب‌های سطحی شهر رضوان دیگر موضوعی است که مطالعه آن در دو ماه آتی به تصویب رسید تا بتوانیم مسیر روان آب‌ها را در شهر رضوان اصلاح کنیم.

حمیدی افزود: متأسفانه خیابان اصلی شهر رضوان در خط القعر مسیر مسیل قرار دارد و در نتیجه بارندگی‌ها در این منطقه سبب بروز سیلاب می‌شود لذا باید تصمیمی برای این منطقه گرفته شود تا شاهد تکرار این حوادث نباشیم.

وی با بیان اینکه آب منطقه‌ای استان سمنان همچنین در این نشست موظف شد که مطالعات جریانات سطحی و حوزه آبخیز مسیر گیو شهریار که از مطالبات جدی مردم منطقه نیز محسوب می‌شود را انجام دهد، بیان کرد: در نهایت تصمیم بر آن شد که در دو مسیر مذکور یعنی احداث خیابان جدید و آبخیز گیو شهریار، پروژه‌هایی انجام شود تا بسیاری از مشکلات منطقه گرفته شود و بتوانیم جلوی سیلاب‌های مشابه را بگیریم.

معاون استاندار سمنان در ادامه بیان کرد: یکی از مشکلاتی که رضوان دارد این است که ارتفاعات شرق و غرب این شهر سابقاً دارای پوشش گیاهی بود که متأسفانه این پوشش گیاهی به دلیل تخریب اراضی و شخم زدن بابت بهره برداری کشاورزی از بین رفت و در نتیجه روان آب‌ها دیگر جذب نمی‌شود از سوی دیگر شیب زیاد این اراضی هم سبب می‌شود تا سیلاب‌ها سرعت گرفته و قدرت تخریب بیشتری در شهر رضوان داشته باشد.

حمیدی در خاتمه خواستار همراهی بیشتر مردم با مسئولان شد و گفت: در کنار این موضوعات ما شاهد تغییر اقلیم و افزایش کمی میزان بارندگی‌ها هستیم که سبب بروز سیلاب‌ها می‌شود و لذا تثبیت پوشش گیاهی دیگر موضوعی است که باید در رضوان صورت گیرد و در این ارتباط نیاز است که همراهی مردم را نیز داشته باشیم.

کد خبر 6063653

دیگر خبرها

  • ترافیک در آزاد راه تهران شمال سنگین است
  • ضرورت همدلی ۱۲ نماینده مازندران با استاندار به منظور رفع موانع استان
  • تصویب ۲ مصوبه برای مقابله با تخریب سیل در «رضوان کالپوش»
  • ثبت نام ۱۹۰ داوطلب انتخابات مجلس مازندران در سایت شورای ائتلاف
  • کارگروهی برای پیگیری شعار سال در وزارت کار تشکیل شد
  • مروری بر مهم‌ترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • مروری بر مهمترین تحولات سیاسی «آبان ماه» سال گذشته
  • دستاوردهای تعامل سازنده دولت سیزدهم با مجلس
  • مجلس یازدهم در تصویب قوانین مسئولانه عمل کرده است
  • نشست تشکل‌های کشاورزی با منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی