Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@07:04:29 GMT

عنبران، با اشتغال 4000 نفر، قطب تولید گلیم در اردبیل

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۵۰۱۱۶

عنبران، با اشتغال 4000 نفر، قطب تولید گلیم در اردبیل

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان نمین گفت: شهر عنبران واقع در این شهرستان با اشتغال چهار هزار نفری، قطب تولید گلیم در اردبیل است.

به گزارش ایسنا، «منوچهر نورزاده» با اعلام این خبر تصریح کرد: اغلب تولیدکنندگان بانوان شهر عنبران هستند و می توان به جرأت گفت اقتصاد این شهر در تارو پود گلیم تنیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او خاطرنشان کرد: در مقایسه با جمعیت شهر عنبران تعداد شاغلان تولید گلیم قابل توجه و کم نظیر در سطح کشور است. 

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان نمین ادامه داد: اغلب تولیدکنندگان به صورت غیر متمرکز و در منازل مسکونی نسبت به تولید اقدام می‌کنند.

نورزاده اضافه کرد: 12 پروانه تولید تعاونی و سه پروانه تولید کارگاهی در این شهر صادر شده و مابقی تولیدکنندگان فعالیت انفرادی دارند. 

وی با تأکید بر این‌که بیشترین میزان تولید گلیم استان اردبیل در این شهر است، ادامه داد: در نمایشگاه‌های مختلف تولیدات به نمایش درآمده و یا به فروش می‌رسد. 

به گفته مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان نمین گلیم عنبران یکی از تولیدات کیفی صنایع‌دستی استان اردبیل است که توانسته نشان ملی جغرافیایی را از آن خود کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام گليم منطقه اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود

به‌گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی مدد زارع در خطبه‌های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان بوانات لازمه تحقق شعار سال رهبر معظم انقلاب را تغییر نگرش نسبت به تولید و دخالت دادن زیست بوم‌ها در امر تولید دانست و بیان کرد: این امر تنها با مشارکت مردم به عنوان پیشران تولید محقق می‌شود.

امام جمعه بوانات افزود: اینکه عده‌ای در تهران بنشینند و بخشنامه‌ای الزام‌آور برای کل کشور بنویسند و ابلاغ کنند این فقط رفع تکلیف است و عملاً دردی از دردهای بی‌نهایت تولید را درمان نکرده و نخواهد کرد.

خطیب جمعه بوانات با بیان اینکه یکی از مهمترین ارکان قدرت در هر کشوری اقتصاد و تولید آن کشور است، عنوان کرد: برای محقق شدن شعار سال رهبری باید بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی امور به مردم واگذار شود، اما بدون توجه به الزامات اصلی این امر و بدون توجه به زیست‌بوم‌ها، تصدی‌گری مرکزی مانع اصلی تولید است و عملاً مردم به عنوان اصلی‌ترین عامل تولید، گرفتار بروکراسی اداری فلج کننده‌ای هستند که انگیزه ورود به امر تولید از آنها سلب شده است.

حجت الاسلام زارع در بخش دیگری از سخنان خود گریزی هم به‌مسائل جاری شهرستان بوانات زد و بیان کرد: یکی از توقعات بحق مردم بوانات از مسؤولان استانی توجه به مطالباتی است که از طریق نمازجمعه به عنوان رابط بین مردم و حاکمیت خواسته‌های آنها را بیان می‌کند و ما منتظر پاسخ مسؤولان استان به مطالبات مردم بوانات هستیم.

وی ادامه داد: وقتی موضوعی دغدغه عامه مردم شد، و خلاء آن در شهرستان محسوس شد برای اینکه این موضوع به عنوان یک نیاز، یک کمبود، یا یک مشکل به اطلاع متولیان امر برسد، تنها راهی که ما به مردم عزیز پیشنهاد می‌کنیم، حفظ آرامش عمومی و بیان آن خواسته از طریق خطبه‌های نمازجمعه است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بوانات اظهار داشت: طرح‌های مهم عمرانی خصوصاً مسئله جاده و راه‌آهن، مشکلات مسکن ملی، موضوع مهم آبخیزداری، معضلات فراوان بهداشت و درمان، برخی مدیریت‌های ناکارآمد، از مهمترین مطالبات مطرح شده چند ماه اخیر شهرستان بوانات است که منتظر پاسخ به این مطالبات هستیم.

کد خبر 6089117

دیگر خبرها

  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • جشنواره کوچ عشایر نشان‌دهنده عظمت و شان جامعه عشایری است
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است
  • بروکراسی فلج‌کننده اداری مانع ورود تولیدکنندگان به اقتصاد می‌شود
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون آغاز شد
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است