Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، محمدرضا مسیب‌زاده، مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش، صبح امروز، 12 شهریورماه در آیین تجلیل از دانش‌آموزان برگزیده استانی سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز بیان کرد: قریب به 50 فعالیت‌ مختلف در حوزه قرآن، عترت و نماز در وزارت آموزش و پرورش برنامه‌ریزی، پیش‌بینی و اجرا می‌شود که مسابقات قرآنی، اردوهای قرآنی، طرح‌های مختلف الگوی تلاوت، طرح‌های گفت و گو قرآنی، بحث مجامع، پاسخ‌گویی به شبهات و سوالات دانش‌آموزان از جمله این فعالیت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: طی سه سال گذشته 11 عنوان کتاب همراه با ترجمه و همچنین بخشی با عنوان ایستگاه اندیشه به منظور حفظ موضوعی قرآن تهیه شد.

اجرای طرح امام‌شناسی متناسب با سنین دانش‌آموزان
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح امام‌شناسی و برش‌هایی از مقاطع زندگی ائمه اطهار متناسب با سنین دانش‌آموزان به عنوان بهترین الگو، در حوزه عترت انتخاب شده و در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته و در هر استان دبیرخانه‌ای به منظور انتخاب و معرفی یک امام برای استان مربوطه و آشنایی دانش‌آموزان با سیره ائمه در نظر گرفته شده است.
وی از اجرایی شدن سند جامع توسعه و تامین فرهنگ نماز در مراکز آموزش و پرورش خبر داد و بیان کرد: نخستین گام در این حوزه، راه‌اندازی طرح مبین(مدیریت برنامه یاوران نماز) با آموزش عملی مدیران مدارس به منظور برپایی نماز جماعت و انس با قرآن در دستور کار قرار گرفته است.

فعالیت 750 مرکز دارالقران 
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: 750 مرکز دارالقران به عنوان جایگاهی برای آموزش تخصصی قرآن علاوه بر کتب و آموز‌های درسی در حال فعالیت هستند.
مسیب‌زاده گفت: میزان اعتبار تخصیص داده شده به حوزه قرآن، عترت و نماز در سال گذشته، 58 میلیارد بوده که این میزان در سال جاری با اعتباراتی که از سوی شورای توسعه فرهنگ تزریق می‌شود به 68 میلیارد رسید.
وی بیان کرد: فعالیت‌های فراگیر قرآنی تنها مختص به حافظان و دانش‌موزان قرآنی نبوده بلکه در حال حاضر این فعالیت‌ها برای 13.5 میلیون دانش‌آموز در کشور انجام می‌شود اما لازم است که فعالیت‌های فراگیر اثربخش و تاثیرگذار باشد.

تنها مسابقات قرآنی در وازرت مدنظر نیست
مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تنها مسابقات قرآنی در وازرت مدنظر نیست، یادآوری کرد: مسابقات قرآنی هدف نیست و تنها یکی از فعالیت‌های این وزارتخانه است و مسابقات به عنوان یک ابزار سعی بر شناسایی و ارتقا سطح علمی دانش‌آموزان دارد.
وی با انتقاد از عدم حضور مسئولان در این آیین، گفت: انتظار می‌رود مسئولان قرآنی توجه ویژه‌ای به این‌گونه برنامه‌ها داشته باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری مسیب زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۱۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد

رضامراد صحرایی روز چهارشنبه در شصت و یکمین کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار داشت: جذب نخبگان در دانشگاه فرهنگیان صورت می‌گیرد که این افراد استخدام رسمی هم هستند. وی با تاکید بر اینکه باید از ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شد، بر تعامل میان دستگاه‌ها برای شناسایی و استفاده از این ظرفیت‌ها تاکید کرد.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی یادآور شد: معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی ادامه داد:  پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود،  همواره قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود. 

وی تاکید کرد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

صحرایی درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه بندی معلمان مرتبط کنید و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با آن مانوس نبودند،  فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی افزود: موسسات نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در پلدشت
  • این افراد معلم می‌شوند
  • مازندران/ تنبیه بدنی یکی از دانش آموزان دوره متوسطه اول از سوی معلم
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • شرکت ۴۵۰ هزار معلم در طرح مسطورا/ ثبت نام ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تربیت معلم 
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • ۲ میلیون دانش آموز حافظ قرآن هستند
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد