Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: ما در اغلب دانشگاه‌ها دیوار‌هایی داریم که دانشگاه را از جامعه دور می‌کند. ما برای دانشگاه بسترسازی نکرده‌ایم که مشکلات جامعه را حل کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت دانشگاه بوعلی سینا، یعقوب محمدی‌فر، رئیس دانشگاه بوعلی سینا در افتتاحیه پنجاه و یکمین اجلاس معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌های سراسر کشور گفت: شناخت شناسی از جایگاه خودمان باعث می‌شود بهتر قدم در راه بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدی‌فر تصریح کرد: وقتی از تاریخ صحبت می‌کنیم در واقع از خط صحبت می‌کنیم که ۵۰۰ هزار سال پیش از این الواح گلی بودا که در فلات ایران کشف شده و در شوش به عنوان کهن‌ترین پایتخت ایران، محلی پیدا شده که محل ایجاد الواح گلی بوده و محلی دیگری نیز کشف شده که محل آموزش بوده است.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا خاطرنشان کرد: در دوره ساسانیان نخستین دانشگاه‌های منسجم را داشتیم که موفق شده اند، دانشمندان زیادی را به خود جذب کنند؛ در دوره عباسیان نیز نخستین مامونی‌ها را داریم که باعث سیر تحول در ترجمه می‌شوند و دانشمندان را گردهم می‌آورند؛ در دوره سلجوقی‌ها دانشگاه‌های نظامی ایجاد می‌شوند و در دوره اسلامی مدارس اسلامی را داریم که نفش دانشگاه‌ها را ایفا می‌کردند.

وی یادآور شد: در دوره مغول توانستیم آن‌ها را در خود حل کنیم و شهر‌های دانشگاهی را ایجاد کنیم که این افتخار نیز نصیب همدان شده و توسط خواجه رشید اتفاق افتاده است.

محمدی‌فر اضافه کرد: در دوران امروزی دانشگاه‌های مختلف در سراسر ایران مثلا دانشگاه تهران به عنوان سرآغاز دانشگاه مدرن در ایران می‌باشد.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا در ادامه افزود: آنچه که نظام دانشگاهی به دنبال آن بوده، هم بحث آگاهی است و هم بحث علم؛ در تاریخ تفکر بشر این مسله مهم است که ما به خود آگاهی منتقدانه برسیم، که به نظر می‌رسد ما به این آگاهی منتقدانه رسیده ایم.

وی بیان داشت: ما مشکلاتی در اعزام دانشجویانمان داشته‌ایم و به نوعی کپی برداری از نظام آموزشی فرانسه داشته ایم که یکی از نتایج این موضوع این است که بسیاری از فارغ التحصیلان ما با آن نظام آموزش دیده بودند و زمینه خروج آن‌ها و رفتن به غرب را فراهم کرد.

محمدی‌فر در ادامه تصریح کرد: عدم تطابق آموزش با نیاز‌های بومی و پیوند ناصحیح و رشد ناصحیح آموزش عالی نیرو‌هایی را پرورش داده که با بازار کار تطابق ندارند. ما در اغلب دانشگاه‌ها دیوار‌هایی داریم که دانشگاه را از جامعه دور می‌کند. ما برای دانشگاه بستر سازی نکرده ایم که مشکلات جامعه را حل کند.

رئیس دانشگاه بوعلی سینا ادامه داد: دولت، جامعه و دانشگاه در سه ضلع مثلث هستند، که باید در ارتباط باهم باشند. امیدواریم در نهایت این سمینار به این نتیجه برسد.

وی در پایان گفت: ما نیازمند ساختار‌های لازم برای ارتباط دانشگاه با جامعه، ایجاد اکوسیستم آموزشی و پژوهشی و اشتغال و ارتباط با صنعت و جامعه، استقلال بخشی به دانشگاه و سپردن تدریجی امور به دانشگاه، ایجاد نگاه مهارت افزایی در دانشگاه در سطحی که شایسته دانشگاه باشد و مراقبت از این موضوع به جهت جلو گیری از تنزل سطح مهارت، توجه به موضوع ترویج به عنوان حلقه واسطه بین علوم تخصصی وجامعه هدف و توجه به ظرفیت‌های داخلی بومی و منطقه ای، ایجاد بانک ملی ایده و رصد نمودن حوزه‌های مختلف جهت سپردن به پژوهشگران هستیم و امیدواریم این برنامه‌ها در مدت زمان ممکن اتفاق بیافتد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: استان همدان دانشگاه بوعلی بوعلی سینا جامعه معاون آموزشی تحصیلات تکمیلی اجلاس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۱۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند

ایسنا/کردستان مدیر مخابرات منطقه کردستان گفت: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

آزاد حکمت، امروز دوشنبه 17 اردیبهشت در گفت‌وگو با رسانه های استان با عنوان این مطلب که سرویس تلفن ثابت به عنوان یکی از سرویس‌های مخابراتی مورد استقبال مشتریان قرار گرفته است، اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان در خصوص ثبت‌نام و واگذاری سرویس تلفن ثابت، پروژه‌های ایجاد و توسعه زیرساخت‌های تلفن ثابت در استان صورت گرفته است.

وی افزود: در حال حاضر ۶۰۵ هزار و ۱۳۶ شماره تلفن ثابت منصوبه در استان وجود دارد که ۵۲۵ هزار و ۶۶ شماره آن در نقاط شهری و روستایی واگذار شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان، با اشاره به آمار مشتریان فعال تلفن ثابت در استان بیان کرد: میزان ضریب نفوذ این شاخص در استان می‌تواند بیانگر سطح کیفی خدمات قابل ارائه این سرویس به مشتریان باشد.

حکمت ادامه داد: با ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مخابراتی در استان، شرایط بهره‌مندی مشتریان ساکن در یک هزار و ۶۰۱ روستای استان از ارتباطی پایدار و با کیفیت فراهم شده است.

مدیر مخابرات منطقه کردستان در ادامه با اشاره به اینکه در راستای تحقق اهداف و شاخص‌های راهبردی در حوزه تلفن ثابت استراتژی‌های قابل توجهی تدوین و برنامه‌ریزی شده است، گفت: قطعا با حرکت در این مسیر شاهد ارتقاء شاخص‌های کمی و کیفی سرویس تلفن ثابت در استان بیش از گذشته خواهیم بود.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجاییکه تلفن ثابت یک محصول زیرساختی برای استفاده از دیگر محصولات مبتنی بر این سرویس بشمار می‌رود اضافه کرد: اینترنت خانگی ADSL ،VDSL و FTTH از دیگر محصولات و خدمات قابل ارائه به مشتریان است که تلفن ثابت زیرساخت‌های آن را فراهم آورده است.

حکمت یادآور شد: با تامین تجهیزات و اختصاص سرمایه‌های لازم، پروژه‌های قابل توجهی در استان برای سال جاری در دست اقدام است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • رئیس‌جمهور: دشمن به‌دنبال ایجاد ناامنی و موج‌سواری است / ان‌شاءالله شاهد انتخابات میان‌دوره‌ای با شکوه باشیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است