Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:06:04 GMT

اتاق فرار و واقعیت مجازی، کسب و کاری نو در حوزه سرگرمی

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۵۳۴۷۹

اتاق فرار و واقعیت مجازی، کسب و کاری نو در حوزه سرگرمی

قزوین - ایرنا - به تازگی و برای نخستین بار در قزوین کسب و کاری نو در حوزه بازی و سرگرمی به نام اتاق فرار و فضای واقعیت مجازی شکل گرفته است که البته با حمایت و گسترش آن می توان از فرصت های ایجاد شده در عرصه های پزشکی و آموزشی نیز بهره گرفت.

به گزارش ایرنا، فضای واقعیت مجازی نوعی بازی است که در آن با گذاشتن عینکی مخصوص بر روی چشم و قرار دادن دو سنسور در دستان، فرد را در فضایی شبیه سازی شده در دنیای مجازی قرار می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر این کسب و کار که با نام آیمکس کلوب (Imax club) فعالیت خود را در قزوین آغاز کرده در نشستی خبری که به منظور معرفی این استارت آپ برگزار شده بود، گفت: در این بازی مهیج که مخصوص افراد 16 تا 60 سال است فرد با گذاشتن عینک به روی چشم و در دست گرفتن سنسورها می تواند خود را در فضایی واقعی شبیه آکواریوم و اسکی مشاهده کند.
امیرحسین وطن خواه با اشاره به تهیه 70 نوع بازی در فضای واقعیت مجازی، تاکید کرد: در این بازی ها موقعیت بدنی فرد متاثر از فضایی که به صورت مجازی در آن قرار می گیرد به حالت های مختلف مانند سنگر گرفتن، زمین خوردن و پریدن تغییر کرده و واکنش نشان می دهد.
وی با اشاره به قدرت بالای فضای واقعیت مجازی و کاربرد آن در بسیاری از عرصه ها از جمله پزشکی و آموزشی، اظهار داشت: به طور مثال با استفاده از این فضا می توان پزشکان جراح را قبل از عمل جراحی بر روی بیمار در موقعیتی شبیه سازی شده قرار داد تا جراحی را تمرین کنند.
وطن خواه اضافه کرد: در حوزه آموزش هم به طور مثال می توان برای درس تاریخ به جای آموزش گفتاری، دوره های تاریخی را برای دانش آموزان شبیه سازی کرد و از این طریق تاثیر آموزش ها را تا 300 درصد نیز افزایش داد.
وی با بیان اینکه برای راه اندازی این مجموعه حدود 2 میلیارد ریال هزینه شده،افزود: در این مرکز سه دستگاه به صورت هم زمان فعال بوده و در عرض یک ساعت 20 نفر با آنها بازی می کنند.
مدیر مجموعه آیمکس کلوب در ادامه مدت زمان بازی در این فضا را آزاد برشمرد و گفت: هزینه رزرو این بازی برای 15 دقیقه بالغ بر 200 هزار ریال، برای 30 دقیقه 300 هزار و برای یک ساعت نیز 500 هزار ریال در نظر گرفته شده است.
وطن خواه با معرفی یکی دیگر از بازی های این مجموعه به نام اتاق فرار، یادآور شد: این بازی یک بازی گروهی است که در آن چهار تا هفت نفر در یک اتاق باید در مدت یک ساعت 8 معما را با همکاری یکدیگر برای خروج از زندان حل کنند.
به گفته وی، برخلاف بازی فضای واقعیت مجازی که در موقعیتی مهیج انجام می شود، اتاق فکر بیشتر با هدف درگیر کردن ذهن در محیطی آرام و مشارکت گروهی با تلاش برای کشف و رمزگشایی از معماها انجام می شود.
مدیر این مجموعه در پایان افزود: هزینه ورودی برای این بازی برای هر نفر 200 هزار ریال است و سناریوی آن در یک محیط متفاوت می باشد.

**استارت آپ های حوزه سرگرمی موثر در کاهش بزه اجتماعی
مدیر مرکز دیجیتال قزوین نیز در این نشست خبری اظهار داشت: تشکیل کسب و کارهای نو در حوزه بازی و سرگرمی همچون بازی واقعیت مجازی و یا اتاق فکر می تواند با هیجان و تازگی که در خود دارند به کاهش بزه اجتماعی در بین جوانان کمک کند.
سعید پورایمانی با اشاره به حمایت دولت تدبیر و امید از کسب و کارهای نو، گفت: باید بسترهای لازم برای توسعه و گسترش این گونه کسب و کارها در عرصه های مختلف از جمله بازی و سرگرمی، گردشگری، خشکشویی و مرکز خرید اینترنتی فراهم شود.
وی، نقش رسانه ها را در معرفی آنها به مردم بسیار موثر دانست و یادآور شد: استارت آپ ها در حال حاضر تنگناهایی برای معرفی بیشتر و کسب بازار برای خود دارند که معرفی آنها از سوی رسانه ها هم به رونق اقتصادی این کسب و کارها و هم به افزایش سواد رسانه ای مردم کمک می کنند.
پورایمانی با اشاره به رشد چشمگیر کسب و کارهای نو در سال های اخیر، تصریح کرد: به جرات می توان گفت تا چهار سال آینده بسیاری از مشاغل از بین رفته و کسب و کارهای نو جایگزین آنها خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه سال های گذشته به جز یک مورد خاص از کسب و کارهای نو، تشکیل استارت آپ ها در قزوین در حد صفر بود و متخصصان ما به واسطه عدم راهنمایی های مناسب به تهران مراجعه می کردند، گفت: در شرایط کنونی شاهد رشد چشمگیر این کسب و کارها در حوزه های مختلف و متنوع هستیم که برای معرفی شدن به مردم به کمک رسانه ها نیاز دارند.
وی سال 98 را سالی روشن در حوزه کسب و کارهای نو دانست و ادامه داد: باید به منظور حمایت از گسترش و تقویت این نوع کسب و کارها، کار گروهی خاصی در استان تشکیل شود و دستگاه های دولتی نیز به فراخور موضوع آن حمایت های لازم را از آنها داشته و بانک های عامل نیز با مدیران چنین مجموعه هایی همکاری کنند.
پورایمانی، داشتن برنامه ریزی مالی را شرطی مهم برای موفقیت استارت آپ ها برشمرد و اظهار داشت: بسیاری از این کسب و کارها به خاطر نداشتن برنامه ریزی، عدم دریافت مشاوره و نبود تجربه شکست خورده اند.
مدیر مرکز دیجیتال قزوین در پایان تاکید کرد: البته داشتن یک تیم کاری قدرتمند هم برای موفقیت استارت آپ ها لازم است و گردش مالی این کسب و کارها می تواند به پویا کردن هرچه بیشتر اقتصاد جامعه نیز کمک کند.
مجموعه (IMAX CLUB) در طبقه سوم مجتمع تجاری البرز واقع شده و همه روزه از ساعت 10 تا 23 پذیرای علاقه مندان است.
7388*3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعی سرگرمی کسب و کار نو اتاق فکر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است

دریافت 10 MB کد خبر 6097310

دیگر خبرها

  • نیاز به سرگرمی سالم برای مخاطب/ سعید ابوطالب «سناتور» را می‌سازد
  • تارتار لباس فرار بزرگ را پوشید! (عکس)
  • ساعات دیوانه‌وار: فرار از در پشتی پارک‌دوپرنس!
  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد
  • فرار از سقوط: یونیون دست به دامن مربی زن!
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • سرگرمی جدید خودرویی
  • تصویب قانون رفع تحریم‌های ظالمانه از کارهای مهم مجلس است
  • عکس| اعتراض عجیب‌وغریب چینی‌ها به شرایط کاری
  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی