Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@10:33:48 GMT

اقدام جدید هند برای تداوم خرید نفت ایران

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۵۴۲۳۰

اقدام جدید هند برای تداوم خرید نفت ایران

به گزارش جماران؛ خبرگزاری رویترز در گزارشی اختصاصی نوشت که دولت هند در راستای تداوم واردات نفت از ایران، به شرکت های پالایشگاهی خود اجازه می دهد که از نفتکش ها و بیمه های ایرانی برای واردات نفت استفاده کنند.

رویترز در این گزارش به نقل از منابع آگاه خبر داد پس از آنکه «شرکت کشیرانی هند» همکاری خود با ایران را به دلیل ترس از تحریم های آمریکا قطع کرد، دولت هند اجازه استفاده از نفتکش ها و بیمه های ایرانی را به شرکت های نفتی خود می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، این تلاش دهلی نو به دنبال آن روی می دهد که خریداران چینی، انتقال نفت خریداری شده از ایران را به کشتی های متعلق به «شرکت ملی نفتکش ایران» واگذار کردند.

به نوشته رویترز، این اقدام چین و هند که بزرگترین خریداران نفت ایران هستند نشان می دهد که اعمال تحریم های نفتی آمریکا از ماه نوامبر (آبان ماه) در قطع کامل ارتباط ایران با بازار جهانی نفت ناموفق خواهد بود.

یک مقام «شرکت کشتیرانی هند» به رویترز گفت: ما وضعیتی مشابه (اغلب کشتیرانی های غربی) داریم چرا که حمایتی از ما نمی شود؛ لذا نمی توانیم با ایران همکاری کنیم.

رویترز به نقل از دو منبع آگاه که نامی از آن ها نبرد، گزارش داد که شرکت کشتیرانی هند قراردادی تا پایان ماه اوت (10 شهریور) با «شرکت پالایشگاه و پتروشیمی مانگالور» برای انتقال نفت ایران به این شرکت داشت که از تمدید آن منصرف شده است.

همچنین این شرکت پالایشگاهی با نفتکش های اروپایی نیز قراردادی داشت که براساس آن این نفتکش ها باید ماهانه دو محموله نفتی ایران را به این پالایشگاه انتقال می دادند، اما اعلام کرده اند که از ماه سپتامبر (ماه جاری میلادی) محموله های ایرانی را حمل نمی کنند.

یک مقام دولتی هند گفت که وزارت کشتیرانی این کشور اجازه خرید نفت از ایران را به شرکت های پالایشگاهی براساس «قرارداد هزینه، بیمه و کرایه حمل تا مقصد» داده است.

این قراردادها به شرکت های هندی این توانایی را می دهد که در زمانی که شرکت های حمل و نقل و بیمه غربی حاضر به پوشش این شرکت ها نیستند، امکان خرید نفت از ایران را داشته باشند.

شرکت های نفتی دولتی هند که در واردات ماه ژوئیه رکورد خرید روزانه 768 هزار بشکه نفت از ایران را ثبت کردند، برنامه ریزی کرده اند که واردات نفت از ایران را در مابقی سال 2018 و سال 2019 به دو برابر افزایش دهند.

در حالی که شرکت های نفتی دولت هند برای سودرسانی به شرکت های کشتیرانی و بیمه این کشور براساس قانون تنها مجاز به خرید نفت «تحویل روی عرشه» هستند، مقام دولتی هند گفت که دهلی نو این اجازه را به شرکت های خود داده است که از شرکت های کشتیرانی و بیمه ایرانی استفاده کنند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اردیبهشت ماه سالی جاری ضمن اعلام خروج کشورش از برجام، تحریم های رفع شده به مدد این توافق را علیه ایران بازگرداند. دور اول این تحریم های در 15 مرداد ماه اعمال شد و دور بعدی که بیشتر شامل تحریم های نفتی است از 13 آبان اجرا می شود.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت نفت ایران ایران و هند تحریم نفتی ایران تحریم نفت ایران صادرات نفت ایران به هند تحریم های نفت ایران رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۴۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی بیمه سرمد، بهشتی‌نژاد، مدیرعامل شرکت، در اولین شورای مدیران بیمه سرمد در سال جاری، ضمن تأکید بر اهداف راهبردی، مأموریت و چشم‌انداز شرکت ارائۀ خدمات به‌هنگام را مهم‌ترین مأموریت در سال‌ جاری خواند.

در این نشست که با حضور معاونان و مدیران برگزار شد، دکتر بهشتی‌نژاد با اشاره به اهداف راهبردی و استراتژی در سال 1403، مأموریت شرکت را «کاهش آثار مخاطرات و ایجاد اطمینان خاطر از طریق ارائۀ خدمات بیمه‌ای در کوتاه‌ترین زمان ممکن» توصیف کرد.

 وی در ادامه، ضمن تشریح مأموریت شرکت، با تأکید بر سرعت و کیفیت ارائۀ خدمات، گفت بر اساس سند چشم‌اندازی که برای بیمه سرمد تا افق 1405 ترسیم شده است، حضور در جمع برترین شرکت‌های بیمه‌ای از منظر سرعت در ارائۀ خدمات باکیفیت از اولویت‌های مهم شرکت است، و خاطرنشان کرد: یقین دارم با تکیه بر توان کارکنان متخصص و شبکۀ فروش پرتلاش و البته توجه ویژه به اهداف راهبردی شرکت، این امر محقق خواهد شد.

بهشتی‌نژاد، از جمله اهداف راهبردی و استراتژیک شرکت در سال ۱۴۰۳ را «توسعۀ کمی و کیفی شبکۀ فروش، بهبود تجربۀ مشتریان از طریق ارائۀ خدمات به‌هنگام و توانمندسازی کارکنان و توسعۀ فرهنگ سازمانی» عنوان کرد و افزود: درخواست بنده از همۀ معاونان و مدیران این است که در تمامی برنامه‌ریزی‌های خود و راهبری پرسنل، اهداف شرکت و چشم‌انداز تعیین‌شده را مد نظر قرار داده تا شرکت بیمه سرمد سرآمد صنعت بیمه گردد.

مدیرعامل شرکت بیمه سرمد در بخش دیگری از سخنان خود، با تأکید بر واژۀ سرآمد، «سرعت، رفتار حرفه‌ای، آموزنده، مشارکت و دلبستگی» را ارزش‌های سازمانی شرکت بیان کرد که پایبندی به این ارزش‌ها در تمامی سطوح مدیریتی و کارشناسی شرط تحقق اهداف سند چشم‌انداز می‌باشد.

در ابتدای این نشست، کربلایی مدیر برنامه‌ریزی شرکت بیمه سرمد، توضیحاتی در خصوص سند چشم‌انداز و مأموریت‌های تعریف‌شده در آن ارائه نمود. کربلایی تدوین برنامۀ عملیاتی واحدهای مختلف شرکت را متکی به سند چشم‌انداز دانست و گفت: این مهم در حال انجام است و به‌زودی تصویب و ابلاغ خواهد شد.