Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@02:09:11 GMT

رفتار سیاسی نمایندگان برای شورای نگهبان مهم است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۵۵۸۳۴

مرتضی صفاری‌نطنزی، در خصوص طرحی که موجب شفافیت در رای نمایندگان مجلس می‌شود، گفت: شفاف شدن فعالیت و اقدامات هر نماینده موجب می شود فرد زیر سوال نرود که این مهم وجه مثبت موضوع مذکور تلقی می شود.

نماینده مردم نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: همچنین  نظم و انضباط قوه مقننه نیز ساماندهی می شود لذا در مواجه با مسائلی مانند حضور و غیاب و غیره وجه مثبت محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش فشارهای بیرونی بر نمایندگان وجه منفی شفافیت آراء است

وی ادامه داد: در این بین نباید فراموش کرد که مشخص شدن نتیجه آراء نمایندگان نیز می تواند فشار بیرونی بر نمایندگان را رقم بزند که وجه منفی است.

این نماینده مردم در مجلس دهم اظهار کرد: به عنوان مثال شفافیت موجب می شود که دستگاه های مختلف با نمایندگان تعامل مناسب نداشته باشند یا فشار برای رای دادن به موضوعی را مطرح کنند.

رای آوردن در حوزه های انتخابیه برای برخی افراد مهم است نه فعالیت تشکیلاتی

صفاری‌نطنزی در رابطه با اینکه آیا شفافیت آراء می تواند به فعالیت تشکیلاتی نمایندگان کمک کند یا خیر، افزود: به نظر می رسد تشکیلات احزاب باید زمینه فعالیت نمایندگان را پیش از رسیدن به قوه مقننه فراهم کند و راهکار این نیست که نمایندگان پس از ورود به مجلس شورای اسلامی عملکرد حزبی را در قالب فراکسیون یا غیره تجربه کنند.

نماینده مردم نطنز و بخش قمصر در مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین نباید فراموش کرد که افراد در شهرستان ها و حوزه های انتخابیه بر اساس حزبی رای نمی آورد بلکه قومیت ها و سایر مولفه ها موثر هستند لذا مسئله رای آوردن نیز مهم محسوب می شود.

رفتار سیاسی نمایندگان برای شورای نگهبان مهم است نه آراء آنها

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در خصوص دغدغه برخی از نمایندگان مبنی بر اینکه اگر آراء شفاف شود شاید در تایید صلاحیت دوره بعدی نیز اثرگذار باشد، خاطرنشان کرد: برآیند شفاف سازی تاثیری در نظر شورای نگهبان برای تایید صلاحیت نمایندگان نخواهد داشت بلکه به نظر می رسد رفتار سیاسی نمایندگان برای شورا مهم تلقی شود.

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: نمایندگان مجلس مجلس شورای نماینده مردم در مجلس مجلس شورای اسلامی شورای اسلامی شورای نگهبان کمیسیون امنیت ملی شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس نماینده مردم در مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۵۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد