Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابهامات زیادی در نحوه اعزام افراد غیرورزشی به جاکارتا وجود دارد.

طرفداری- بازی های آسیایی جاکارتا 2018 با عنوان ششمی ایران پایان یافت اما هنوز این سوال مطرح است که دلیل اعزام های غیرضروری افراد همراه کاروان به اندونزی چه بود و آن ها چه کار مفیدی انجام دادند؟

هجدهمین دوره بازی های آسیایی برای کاروان بزرگ ایران به جهت چگونگی عملکرد در رشته های مختلف و حواشی آنها، به اندازه کافی پرونده برای بررسی دارد اما این تجزیه تحلیل های مثبت و منفیِ فنی، نادیده گرفتن دیگر اتفاقات سوال برانگیز پیرامون کاروان اعزامی را موجب نخواهد شد که از آن جمله می توان به «عدم سفر وزیر به اندونزی» و «اعزام غیرتخصصی و نامربوط معاونان و مشاوران وی» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوال بزرگ در مورد غیبت وزیر در اندونزی

به نقل از مهر، طی حدود سه هفته برگزاری بازی های آسیایی، رفت و آمدهای زیادی از ایران به جاکارتا و پالمبانگ به بهانه های مختلف و عناوین متفاوت انجام شد اما وزیر ورزش برخلاف برنامه ریزی های صورت گرفته سفری به اندونزی نداشت.

این در حالی است که مسعود سلطانی فر دو ماه پیش و در جریان برگزاری جام جهانی ٢٠١٨، دو بار به بهانه همراهی تیم ملی و حمایت حضوری به روسیه سفر کرد و چند روزی را در مسکو گذراند اما وی چنین حمایتی را برای هیچ یک از ٣٧٨ ورزشکار ایرانی رشته های مختلف که در اندونزی رقابت داشتند، خرج نکرد!

چرایی غیبت وزیر؛ شرایط کاروان یا میزبان؟!

چرا وزیر ورزش در محل برگزاری بازیهای آسیایی حاضر نشد؟ شاید پاسخ این پرسش بیش از هر چیز به چگونگی عملکرد کاروان ایران و سورپرایزهایی که از طرف رقیبانی مانند اندونزی و ازبکستان داشت، مربوط شود.

به هر حال بعد از اینکه اندونزی جایگاه چهارمی را از ایران گرفت، شرایط مدال آوری ورزشکاران کشورمان و دیگر کشورهایی که در تعقیب ما بودند به گونه ای بود که واگذاری جایگاه پنجمی به ازبکستان هم پیش بینی می شد. چه بسا وزیر ورزش به همین دلیل از سفر برنامه ریزی شده اش به محل برگزاری بازی های آسیایی صرفنظر کرد و موضوع اصلا هم به جذاب نبودن شرایط کشور میزبان نسبت به کشوری اروپایی مانند روسیه مربوط نمی شود.

اعزام های غیر ضروری

وزیر ورزش به هر دلیلی به اندونزی نرفت اما برگزاری بازی های آسیایی بهانه خوبی بود برای اینکه برخی همراهان وی در ساختمان وزارت ورزش، اندونزی‌گردی خوبی داشته باشند.

در این بین حضور محمدرضا داورزنی در اندونزی به عنوان معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه ای و البته پاسخگو به تمام مسائل مرتبط به فدراسیون ها و ورزشکاران‌شان جای توجیه دارد اما سفر سیدمحمد شروین اسبقیان مدیر دفتر امور مشترک فدراسیون ها و برخی افراد دیگر با چه ضرورتی انجام شد؟ این افراد در اندونزی غیر از تماشای مسابقات، چه مسئولیتی داشتند و در روند کار کاروان چقدر تاثیرگذار بودند؟

ماموریت شیرینِ خانم معاون

دیگر اینکه با وجود حضور قابل توجه بانوان ورزشکار در ترکیب کاروان ایران، فریبا محمدیان معاون امور بانوان به اندونزی نرفت اما ژاله فرامرزیان روزهای ابتدایی بازی های آسیایی را در این کشور گذراند؛ چرا و به چه دلیل؟!

فرامرزیان در دولت جدید با انتقال دو معاون پیشین مالی وزارت ورزش به زیرمجموعه های وزارت کشور (مناف هاشمی استاندار گلستان و علی آقازاده استاندار مرکزی شدند) از این وزارتخانه به ورزش آمد و بدون تخصص و پیشینه ورزشی، معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارتخانه را عهده دار شد. وی همراه با صالحی امیری به جاکارتا رفت و علاوه بر مراسم افتتاحیه، رویدادهای دیگری را هم از نزدیک تماشا کرد و بعد از حدود یک هفته به تهران بازگشت.

برای کسی که مسئولیتش در وزارت ورزش پیگیری مسائل اداری و مالی مرتبط با وزارتخانه است و به همین دلیل کمتر پاسخگوی رسانه هاست، اینکه لزوم این سفر چه بوده و دستاوردش چیست، مشخص نیست! بهتر نبود به جای بریز و بپاش و هزینه برای اعزام وی که هیچ ضرورتی هم نداشت، افرادی اعزام می شدند که حداقل حضورشان برای ورزشکاران تاثیرگذار بود و می توانستند مانع از برخی فاجعه ها شوند.

چه بسا اگر به جای چنین اعزام بی‌ربط و فاقد تخصصی، فردی اعزام می‌شد که می‌توانست برنامه مسابقات ورزشکاران را مدیریت کند، فاجعه تیروکمان و زهرا نعمتی اتفاق نمی‌افتاد.

سوءمدیریت های کاروان ایران در حضور مدیران

در مجموع اینکه تعداد افرادی که در جایگاه مدیر و مسئول کاروان ایران را در بازی های آسیایی همراهی کردند، کم نبودند. برای این بازی ها کادر سرپرستی کاروان ایران متشکل از نصرالله سجادی به عنوان سرپرست و پنج همراش به اندونزی رفتند. برای اسکان اعضای کاروان در داخل و خارج از دهکده افرادی مسئول شده بودند. تیم های حاضر در پالمبانگ سرپرست جداگانه ای داشتند و مسئول تشریفات در مالزی و اندونزی هم مشخص بودند. ضمن اینکه روسای زیادی از فدراسیون ها هم در جریان بازی های آسیایی به اندونزی رفتند و البته در هتلی خارج از دهکده مستقر بودند.

در حضور همه این مدیران اما کاروان ایران نتوانست در حد دوره قبل بازی های آسیایی مدال طلا بگیرد و در نهایت هم به یک پله پائین تر بسنده کرد. این نتیجه بی ربط با برخی سوءمدیریت ها در ورزش نیست. به هرحال جاماندن زهرا نعمتی از مسابقه، پاره شدن زنجیر چرخ و ترکیدن لاستیک دوچرخه سواران، نتایج ضعیف تیم امید و باخت مصلحتی مقابل میانمار به خاطر همین سوءمدیریت ها بوده است.

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۵۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۵۶ بوشهری به حج تمتع اعزام می‌شوند

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، عبدالرسول رنجبر در همایش مناسک حج که با حضور زائران بوشهری برگزار شد، بیان کرد: حداقل مدت انتظار زائران حج تمتع ۱۷ سال است و آخرین ثبت‌نام کنندگانی که به حج امسال اعزام می‌شوند مربوط به سال ۱۳۸۶ هستند.

وی اضافه کرد: امسال ۹۵۶ بوشهری به حج اعزام می‌شوند که ۲۸ نفر از آنها از عوامل حج هستند.

مدیرحج و زیارت استان بوشهر ادامه داد: این افراد با ۷ کاروان به حج تمتع اعزام می‌شوند که یکی از کاروان‌ها از اهل سنت هستند.

به گفته وی اعزام زائران بوشهری ۴ و ۵ خرداد با چهار پرواز انجام خواهد شد و زائران مدینه بعد هستند.

رنجبر اضافه کرد: ۴۸۶ نفر از زائران آقا و ۴۴۲ نفر بانوان هستند که کم سن‌ترین زائر ۱۴ سال سن و مسن‌ترین ۹۲ ساله است.

وی بیان داشت: شعار حج امسال «قرآن محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه ایران و اندونزی در بانجول
  • ۹۵۶ بوشهری به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • عکس| ایرانی‌ها در اولین فینال آسیایی بعد از فغانی
  • همایش کاروان‌های حج تمتع در قم برگزار شد
  • همایش کاروان‌های حج تمتع در قم 
  • ۳۱۳۰ نفر از یزد به حج تمتع اعزام می‌شوند
  • ریاض و جاکارتا از اتحادیه اروپا می‌خواهند دارایی‌های روسیه را مصادره نکند
  • اندونزی و عربستان سعودی با مصادره دارایی‌های روسیه مخالفت کردند
  • ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه
  • شمارش معکوس برای آغاز حج تمتع / نخستین کاروان عمره‌گزاران امروز بازمی‌گردد