Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@21:45:21 GMT

روحانی از مشتریان قدیمی توچال است

تاریخ انتشار: ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۴۵۷۸۷۷

روحانی از مشتریان قدیمی توچال است

در پنج ماه نخست امسال حدود یک میلیون نفر به توچال رفتند و ۱۹۱ هزار نفر از تله‌کابین آن استفاده کردند که در مجموع درآمدی بالغ بر ۱۱۲ میلیارد و ۶۵۸ میلیون ریال تولید کرد. آن‌طور که مدیرعامل شرکت تله کابین توچال می‌گوید، رییس‌جمهور نیز یکی از مشتریان قدیمی توچال است.

خبرگزاری ایسنا: در پنج ماه نخست امسال حدود یک میلیون نفر به توچال رفتند و ۱۹۱ هزار نفر از تله‌کابین آن استفاده کردند که در مجموع درآمدی بالغ بر ۱۱۲ میلیارد و ۶۵۸ میلیون ریال تولید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌طور که مدیرعامل شرکت تله کابین توچال می‌گوید، رییس‌جمهور نیز یکی از مشتریان قدیمی توچال است.

ازجمله این حضورها، حسن روحانی، رییس‌جمهور کشورمان پنجشنبه ۳۱ خردادماه با همراهی برخی همراهان از مجموعه دولت و ریاست جمهوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از این مجموعه بازدید کرد؛ همان کوهنوردی که در شبکه‌های مجازی هم بازتاب بسیاری داشت. مدیرعامل شرکت تله کابین توچال درباره آن دیدار به ایسنا می‌گوید: ریاست محترم جمهور در ساعت ۵:۱۵ بامداد روز پنجشنبه ۳۱ خردادماه بدون هیچگونه تشریفاتی و همانند یک شهروند عادی، با هدف استفاده از خدمات مجموعه توچال برای پیاده‌روی و کوهنوردی وارد مجموعه شدند و در ساعت ۷:۴۵ صبح از این مجموعه خارج شدند. ایشان در گذشته و قبل از ریاست جمهوری هم از مشتریان توچال بوده‌اند و هیچ‌گونه بازدیدی در برنامه ایشان نبوده است. ضمن این‌که حضور مسوؤلان در توچال اغلب در روز‌های تعطیل بوده که قبل از شروع ساعت اداری از مجموعه خارج می‌شوند.

او سپس با اعلام این‌که در پنج ماه نخست امسال حدود یک میلیون نفر از این مجموعه بازدید کردند و میزان استفاده‌کنندگان از تله‌کابین توچال با رشد ۵ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته به حدود ۱۹۱ هزار نفر رسیده است، گفت: درآمد کل مجمومه توچال در پنج ماه نخست امسال به میزان ۱۱۲ میلیارد و ۶۵۸ میلیون ریال بوده است که نسبت به دوره مشابه، رشد ۳ درصدی داشته است و ۸۷ درصد بودجه مصوب ۵ ماه تحقیق یافته است.

پرهیزکار درباره سهم اختصاص یافته از درآمد این مجموعه به مستمندان با توجه به فرمان امام خمینی (ره) درباره اموال بنیاد مستضعفان، توضیح داد: از سود حاصل از ارایه خدمات در واحد‌های تابعه بنیاد مستضعفان ۵۰ درصد به بنیاد علوی اختصاص می‌یابد که براساس سیاست‌های محرومیت زدایی در مناطق محروم و حمایت از مستمندان هزینه می‌شود و ۳۰ درصد دیگر صرف هزینه‌های توسعه‌ای و زیرساختی مجموعه می‌شود و ۲۰ درصد دیگر مربوط به سایر هزینه‌های اداری است.

وی همچنین درباره افزایش هزینه‌های خدمات در این مجموعه گردشگری اظهار کرد: تاکید ریاست بنیاد مستضعفان بر خانواده‌محور بودن خدمات در توچال است، بنابراین در طول سال‌های ۹۳ تا ۹۶ هیچگونه افزایشی در نرخ خدمات تله کابین نداشته‌ایم و امسال هم بعد از ۳ سال حدود ۱۲ درصد افزایش در نرخ خدمات داشته‌ایم، ضمن این‌که تعرفه‌های حمایتی و تشویقی ویژه‌ای برای تکریم خانواده‌های ارزشی شهدا و جانبازان در نظر گرفته شده است.

پرهیزکار با اشاره به خروج یک‌جانبه آمریکا از برجام که سرمایه‌گذاری خارجی را در این منطقه گردشگری نیز تحت تاثیر قرار داده است، گفت: پس از آن اتفاق کشور‌های اروپایی تمایلی همچون گذشته برای سرمایه‌گذاری در اجرای پروژه‌های توسعه از خود نشان نداده‌اند، در همین راستا با تاکید ریاست بنیاد مستضعفان و مدیریت هلدینیگ سیاحتی و مراکز تفریحی پارسیان مبنی بر تکیه بر ظرفیت و توان صنایع داخلی، اقدامات مطالعاتی و عملیاتی برای تولید تجهیزات مربوط به کابلراه‌ها انجام شده است که با توجه به موفقیت در ساخت تله کابین انشاالله به‌زودی شاهد ساخت قطعات دیگری خواهیم بود.

منبع: فردا

کلیدواژه: توچال کوهنوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۵۷۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی

به گزارش قدس خراسان به نقل از آستان نیوز، مهدی قربانی اظهار کرد: CRM (Customer Relationship Management) مخفف مدیریت ارتباط با مشتری و هدف آن ارتباط با مشتریان و نحوه پاسخ به نیازها و در خواست‌های آن‌ها به بهترین شکل است.

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی ادامه داد: شرکت صنایع معادن و عمران رضوی با تجمیع فرآیندهای ارتباط با مشتری در یک واحد با ساختاری نظام‌مند و نیز با رویکرد تکریم مشتریان و شناسایی نیازها و انتظارات آن‌ها در خصوص هر یک از محصولات تولیدی اعم از بلوک هبلکس، پنل مسلح AAC، بتن و قطعات پیش‌ساخته بتنی، شن و ماسه، سنگ پلاک و...، این واحد را ایجاد کرده است.

شناسایی نقاط قوت و ضعف در تولید و فروش

وی درباره برنامه‌های تعریف شده در این واحد خاطرنشان کرد: در گام نخست، یک نرم‌افزار جامع سیستم ارتباط با مشتری خریداری خواهد شد تا با استفاده از آن مشتریان شرکت بتوانند با بهره‌گیری از پنل اختصاصی خود به صورت مستقیم با کارشناسان فروش ارتباط برقرار کرده و نیازها و شکایات خود را به صورت نظام‌مند مطرح کنند.

قربانی ادامه داد: وجود این نرم‌افرار جامع موجب پیگیری و ثبت درخواست‌های مشتریان تا حصول نتیجه به صورت نظام‌مند خواهد شد. ضمن این‌که تحلیل نتایج آماری حاصل از آن شناسایی نقاط قوت و قابل بهبود در خصوص تولید و فروش هریک از محصولات شرکت را به دنبال خواهد داشت.

پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی درباره دیگر مزیت‌های واحد CRM خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این واحد، ارتباط با مشتریان به صورت یکپارچه تجمیع می‌شود که این مهم باعث پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها و نیازهای مشتریان خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین فرآیندهای ارائه خدمت به مشتریان مانند فرآیندهای بازاریابی، فروش و ارائه خدمات پس از فروش در این واحد مدیریت می‌شود. ضمن این‌که استفاده از نرم‌افزار CRM موجب مدیریت حجم زیاد اطلاعات مشتریان، فایل‌های مرتبط با آن‌ها و... خواهد شد.

قربانی افزود: داده‌های عملیاتی که از بازاریابی و ارتباط با مشتری جمع‌آوری شده، در این واحد به اطلاعاتی تبدیل می‌شود که علاوه‌بر ارتقاء محصولات و خدمات، در تصمیم‌گیری‌های فرآیندی و استراتژیک به شرکت کمک می‌کند. برای مثال نتایج حاصل از فروش محصولات گوناگون به شرکت، باعث افزایش تمرکز و تعیین استراتژی بازاریابی برای هر یک از آن‌ها می‌شود.

چشم‌اندازی دو ساله

مدیرعامل شرکت صنایع معادن و عمران رضوی در پاسخ به این سوال که چه چشم‌اندازی را برای این واحد متصور هستید؟ گفت: با راه‌اندازی واحد CRM انتظار می‌رود در برنامه زمانی دو ساله با تحلیل نظر مشتریان، اصلاح ساختار و فرآیندهای تولید و فروش، علاوه‌بر ارتقاء رضایت آن‌ها، فروش محصولات نیز افزایش یابد.

وی ادامه داد: این امر همچنین موجب معرفی محصولات جدید به بازار در راستای برآورده‌سازی انتظارات مشتریان خواهد شد. بدین ترتیب رضایت مشتریان به صورت چشمگیر افزایش می‌یابد و میزان شکایات وارده طی دو سال به کمتر از یک درصد می‌رسد.

منبع: آستان نیوز

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • بمب اسپانیایی از همین حالا در لیست نکونام
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • پاسخگویی به ۳۵۷ هزار تماس مشترکین آب و فاضلاب قم
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • وظیفه قالیشویی چیست؟
  • عکسی قدیمی از همنشینی روحانی تندرو با خاتمی
  • عکسی قدیمی از همنشینی روحانی تندرو با سیدمحمد خاتمی