Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، علی باقرزاده (رئیس نهضت سواد آموزی و معاون وزیر آموزش و پرورش) در واکنش به تجمع روز گذشته آموزش‌دهندگان نهضت سوادآموزی در مقابل وزارت آموزش و پرورش  گفت: آموزش‌دهندگان مدعی هستند که قانون اصلاح تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین‌تکلیف باید در مورد آنها اجرا شود، شهرستانها و مناطق آموزش و پرورش طبق قانون باید در تامین نیروی انسانی‌ و در رشته‌هایی که مورد نیاز است، این افراد به عنوان معلم حق‌التدریس تبدیل وضعیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراجعاتشان به مجلس،  سازمان و به وزارت آموزش و پرورش در طول دو سال گذشته به خاطر این موضوع است.

وی ادامه داد: از طرفی آموزش و پرورش به دلیل تعریف نشدن عبارت" تجمیعی" و مشخص نبودن شرایط آموزش‌دهندگان مشمول، این بخش از قانون را قابل اجرا نمی‌دانند، هر چند که اقدام خاصی هم برای رفع ابهام نکرده‌اند.

باقرزاده تصریح کرد: من فکر می‌کنم عبارت آموزش‌دهنده تجمیعی در مقابل  آموزش‌دهنده فرد به فرد مطرح شده و هر کسی که بیش از دو نفر سوادآموز دارد مشمول عبارت آموزش‌دهنده تجمیعی می‌شود. به هر حال اختلاف‌نظر حقوقی در این زمینه بین بخش‌های مختلف وزارتخانه وجود دارد و تا الان قانون در مورد این آموزش‌دهندگان اجرا نشده است که البته مراجعات این افراد نیز طبیعی است. به هر حال بحث اشتغال در آموزش و پرورش و رسیدن به امنیت شغلی برای این افراد یک ضرورت است، زیرا در شرایط سختی در نهضت سواد آموزی کار می کنند.

وی ادامه داد: درصد با سوادی در بسیاری از استان‌ها بالا رفته و پیدا کردن بی‌سواد جهت تشکیل کلاس‌ها فوق العاده سخت شده است. همچنین در قبال کار سخت و طاقت فرسایی که انجام می‌دهند حق الزحمه کمی هم به آنها پرداخت می‌شود، لذا مراجعه آنها به وزارتخانه و سازمان حق آنها است و این وظیفه ما است که به این افراد پاسخ قانع‌کننده بدهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که در نهایت برای رسیدگی به وضعیت این افراد برنامه‌ای در دستور کار قرار دارد؟ گفت: به هر حال اگر این قانون  ابهام دارد، برای رفع ابهام، قانونگذار مسیری را مشخص کرده و هرکسی که نسبت به عبارت تجمیعی ابهاماتی دارد، باید از مجلس استفسار کند و بگوید که منظور شما از آموزش تجمیعی چه بوده است؟ تا آنها توضیح بدهند. از طرفی آموزش و پرورش کسری نیرو دارد و این کسری نیرو را باید از بین افرادی که سال‌ها برای آموزش و پرورش کار کردند، تامین کند.

رئیس نهضت سواد آموزی با ارائه راهکار برای حل این مساله گفت:  مجلس باید به خواسته‌های موکلان خود توجه و اظهارنظر صریح و شفاف در مورد قالب این قانون ارائه کند و از فرصت الحاق یا ماده به قانون تعیین‌تکلیف استفاده کرده و رفع مشکل کند. باید ترتیبی داده شود تا افرادی که برای آموزش و پرورش کار کرده‌اند و تجربه مفید و صلاحیت معلمی دارند تعیین‌تکلیف شوند.

باقرزاده رئیس نهضت سواد آموزی در پایان بیان داشت: ۸۰ درصد از آموزش دهندگان ما دارای مدرک لیسانس هستند و سال‌ها هم در این حوزه کار کرده‌اند، بنابراین تجربه و صلاحیت تدریس در مدارس را دارند و از مربیان پیش دبستانی کم‌سوادتر یا کم‌تجربه‌تر نیستند، چون امروزه آنها می‌توانند به کلاس بروند و تدریس کنند، ولی آموزش دهندگان نهضت سواد آموزی این حق را ندارند. اگر مساله صلاحیت‌‎های حرفه‌ای است آنها هم بدون تجربه و سابقه کار در کلاس‌های پیش دبستانی تدریس می کنند. آموزش دهندگان شهروندان این کشورند، نباید با آنها مثل شهروندان درجه دو برخورد کرد.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت آموزش و پرورش قانون وزارت آموزش و پرورش وزارتخانه وزیر آموزش و پرورش رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۰۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه نرخ حق التدریس جذابیت کافی ندارد، گفت:هم اکنون از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس را می‌پذیرند. - اخبار اجتماعی -

علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره جزئیات افزایش رقم ساعات حق‌التدریس معلمان اظهار کرد: یکی از بهترین راه های کمبود معلم در آموزش و پرورش استفاده از نیروهای توانمند است و باید انگیزه لازم را ایجاد کنیم تا از ظرفیت معلمان موجود که گزینش شده و دارای سابقه کار و هستند، استفاده کنیم.

وی افزود: استفاده از نیروهای موجود باعث جبران کمبود معلم با استفاده از معلمان با تجربه می‌شود و دیگر معلمان بدون تجربه به کلاس‌های درس نمی‌روند.

فرهادی ادامه داد: کمبود معلم مقطعی بوده و همیشگی نیست بنابراین به دلیل نیاز کوتاه مدت به دنبال استخدام نیروهای جدید نباشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه برای تحقق این موضوع باید دو اتفاق بیفتد، گفت: نخست آنکه دستمزد ساعات حق‌التدریس معلمان به موقع پرداخت شود، وزارت آموزش و پرورش دستگاه درآمدزا نیست و منابع مالی را از سازمان برنامه و بودجه دریافت می‌کند و این سازمان قول همراهی برای پرداخت به موقع حق‌التدریس‌ها را داده است.

پرداخت حق‌التدریس فصل زمستان معلمان تا پایان اردیبهشت

وی بیان کرد: معلمان با تجربه باید انگیزه کافی برای تدریس اضافه را داشته باشند با همین رویکرد آیین نامه‌ای را تدوین و سه پیشنهاد ارائه کردیم، این آیین‌نامه به شورای حقوق و دستمزد ارائه شده است.

فرهادی با اشاره به اینکه نظر سازمان  اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه برای افزایش مبلغ حق‌التدریس  معلمان مثبت است، افزود: این کار به نفع دولت، معلمان و دانش آموزان است، وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داده است که مبلغ حق‌التدریس حدود دو برابر شود.

وی بیان کرد: هم‌اکنون ضریب اشتغال مثبت معلمان کمتر از 1.2 است یعنی از ده معلم کمتر از دو معلم اضافه تدریس دارند، اگر این رقم به 1.4 برسد، کل نیاز آموزش و پرورش مرتفع می‌شود و بخشی از اقتصاد معلمان تأمین خواهد شد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مبلغ حق‌التدریس معلمان از مهر امسال اجرا می‌شود؟ گفت: در تلاش هستیم تا از مهر امسال اجرا شود.

فرهادی اضافه کرد: با توجه به شرایط موجود نرخ حق‌التدریس جذابیت کافی ندارد بنابراین در شورای حقوق و دستمزد افزایش نرخ حق‌التدریس تا دو برابر را پیگیری کردیم که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش صحرایی به گزارش مهر/ ۱۰ امتیاز در رتبه بندی دانشجو معملمان
  • امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی
  • تفاهم نامه میان معاونت قرآن و عترت و نهضت سواد آموزی منعقد شد
  • حقوق کدام معلمان دو برابر می‌شود؟
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • وزیر ضعیف را استاندار نکنید!
  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود