Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه‌های معتبر موسیقی در آلمان عصر روز گذشته در شهر کمنیتس کنسرتی بزرگ و رایگان را با حضور هزاران تماشاچی برگزار کرده و با این اقدام مخالفت خود را با بیگانه ستیزی اعلام کردند. ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۴ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "دویچه وله" آلمان، گروه‌های معتبر موسیقی در آلمان عصر روز دوشنبه در شهر کمنیتس کنسرتی بزرگ و رایگان را برگزار کرده‌ و مخالفت خود را با خارجی‌ستیزی و خشونت علیه خارجیان در این کشور به نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرات علیه این کنسرت ممنوع اعلام شده بود.  

این کنسرت پس از کشته شدن یک مرد آلمانی 35 ساله در جریان دعوای گروهی از ملیت‌های گوناگون در جشنی خیابانی در شامگاه روز شنبه سوم شهریور برگزار شد.

دادستانی آلمان دو مرد سوری و عراقی را متهم شناخته و علیه این دو حکم بازداشت صادر کرده است. بعد از این حادثه شهر کمنیتس هنوز روی آرامش به خود ندیده و درگیری ها و آشوب های گسترده‌ای بر آن حاکم شده است.

واقعه کمنیتس و کشته شدن مرد آلمانی سبب شد که گروه‌های افراطی راستگرا به خارجی‌های این شهر حمله و دست خود را به نشان سلام هیتلری بلند کنند. بعدازظهر روز شنبه گروه راستگرای "طرفداران کمنیتس" هواداران خود را به خیابان‌ها کشاند. در پایان روز حزب راستگرای "جایگزینی برای آلمان" و جنبش ضد خارجی "پگیدا" به طور مشترک در کمنیتس تظاهرات کردند.

شرکت‌کنندگان در کنسرت از شهرهای دور و نزدیک به کمنیتس آمده بودند تا به خارجی‌ستیزی راستگرایان افراطی "نه" بگویند

فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهوری آلمان، چند روز پیش برگزاری کنسرت را از طریق صفحه فیسبوک خود به اطلاع عموم رساند. همین امر سبب شده که بعضی به او انتقاد کنند که با چپ‌گراها علیه راست‌های افراطی متحد شده است.

انتهای پیام/

R31356/P36446/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۲۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام پورثانی با حضور در برنامه ثریا با اشاره به اینکه متأسفانه در سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ و نیروی دم دستی نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسأله را داریم و معتقدیم که درب مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

کد خبر 6097727 علی قدمی

دیگر خبرها

  • نخستین اجرای کنسرت بندری آوای موج در سال جدید
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • پیشنهادهای بزرگ به بایرن مونیخ؛ پپ گواردیولا را برگردانید!
  • اوکراین ناتوان در پرداخت بدهی خارجی
  • «نجوای عشق» در تالار وحدت می‌پیچد
  • ابراهیم پشت‌کوهی با «مکبث زار» به آلمان می‌رود
  • کنسرت‌های اردیبهشتی کدامند؟
  • بزرگ‌ترین عملیات تبیین با ۵۰ هزار گروه جهادی
  • تاثیر مهاجرت‌ اتباع خارجی غیرمجاز بر صنف‌های شغلی
  • آمریکا هشدار سفر به آلمان را تشدید کرد