Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، پویایی، تلاش، جهادگری برای ارتقا کشور در زمینه های دفاعی، امنیتی و سازندگی از نمادهای انقلاب اسلامی است.

امام (ره) بسیج را تاسیس کرد تا بستری آرام را برای مردم فراهم کند، زمانیکه ریشه کنی فلج اطفال مطرح بود شعار از چکاندن ماشه تا چکاندن قطره بسیج را پای کار آورد. 

از تخریب در خاک دشمن تا سازندگی در خاک میهن شعاری بود که پس از جنگ در راستای توسعه و آبادانی مطرح شد تا رشادت بسیجیان را در کسوت جهادگر برای خدمت رسانی بار دیگر به نمایش بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نگاه بسیج باید امروز به کار فرهنگی و سازندگی باشد و در واقع بسیجی را می توان به کسی خطاب کرد که اگر عارضه ای در یک منطقه مشاهده کند آن را بردارد، کسی که دست پیرزن و پیرمردی را برای عبور از خیابان گرفت بسیجی است.

بسیجی المان تعریف شده ای ندارد و صرفا باید خدمت کند، به واسطه خدمت رسانی بود که امام (ره) فرمود از تمام دنیا افتخارم این است که بسیجی هستم. 

اینها را کسی می گوید که در قرارگاه بازسازی خاتم به مردم خدمت کرده است و با آغاز دوران بازنشستگی به دلیل عارضه شیمیایی به روستای ارنگه در جاده چالوس مهاجرت می کند.

محمد حسین زکیخانی پس از اینکه فرمانده پایگاه این روستا می شود مبنای جذب بسیجیان را بر خدمت رسانی قرار داده و در اولین گام میراب روستا شد. 

با اینکه زمان جنگ فرمانده میدان ها بوده است بیل در دست گرفته و آبی را که صدسال دوره آبیاری 45 روزه داشت با مدیریت بسیجی به 13 روز رساند. 

اهالی روستای ارنگه به وی لقب لشگر یا گردان تک نفره داده اند چرا که زکیخانی به عنوان خادم مسجد این فضای فرهنگی را که طی 40 سال حتی ایام محرم حال و هوایی نداشت نیز بازسازی کرد. 

وی منبر 750 را با همکاری میراث فرهنگی به عنوان اثر ملی ثبت کرد و توانست درب 400 ساله یکی از امام زاده های ارنگه، سنگ مزار 350 ساله و ... را به عنوان المان های این روستا بازسازی کند. 

علاوه بر بازسازی پل و تعمیر حوض مخروبه مزار شهدای گمنام تاسیس یک نهر آب به طول 600 متر را رایگان و با همکاری جهاد کشاورزی برای نگهداشت آب در این روستا در دستور کار قرار داد.

زکیخانی با اشاره به اینکه اگر همراهی اهالی روستا نبود شاهد تحول در ارنگه نبودیم به خبرنگار تیتریکدرباره شرح حال این منطقه می گوید: قیام ابتدایی این امور را یک بسیجی، آرمان خواه با نگاهی معطوف به خدمت رسانی انجام داد.

میراث پدر و مادرم را موقوفه مسجد ارنگه کردم تا سالانه برای انجام امور فرهنگی هزینه شود، یک گلخانه برای آموزش الگوی کشت به روستائیان تاسیس کردم تا بتوانند از فضاهای اطراف زندگی خود بهره کافی را ببرند. 

در قالب سبک زندگی و اقتصاد مقاومتی المان هایی در روستا دنبال می شود و روایت فتح نیز برنامه ای به نام خودم به تصویر کشید.

مردم ما مایل به انجام امور خیر هستند اما به کسی اعتماد می کنند که آن را در راه خدمت رسانی صرف کند، تا کنون برای ساخت پل 11 میلیون تومان به من کمک کرده اند و تیر آهن، ماسه، سیمان و ... را برای پیشرفت طرح در اختیار ما قرار دادند. 

شرکت تعاونی فراگیر برای ایجاد کشت و صنعت روستایی تاسیس کرده ایم و در منزل کارگاه تولید قارچ و ... راه اندازی کردم. 

360 انشعاب آب در ارنگه وجود دارد، رفاه اولین المان اقتصاد مقاومتی است اما مسئولین به گونه ای این مهم را بین مردم رواج داده اند که تصور عموم از این مسئله نخوردن و نیاشامیدن است. 

متاسفانه مسئولین برخی امور انجام شده از قبل را در چهارچوب اقتصاد مقاومتی تعریف می کنند درحالیکه اقتصاد مقاومتی به معنای استفاده از فرصت ها، هم افزایی و تلاش است لذا اگر دامداری 100 دام داشته و همان مرتع را با روش نوین به 150 دام رساند اقتصاد مقاومتی را عملیاتی کرده است. 

شورای منطقه از من خواست تا مخرن آب منزلم را در اختیار روستا قرار دهم، برای اولین بار پس از 50 سال با دیدگاه فرهنگی 10 شب محرم را مراسم خواهیم گرفت تا با المان عاشورایی روستای ارنگه حسینی شود چرا که زیر بار نرفتن ظلم بزرگترین فلسفه شاه دین است.

این جانباز بسیجی با اشاره به اینکه 15 مهر 59 به جبهه اعزام شده است می گوید: 28 آذر 1367 از جبهه بازگشتم. 55 ساله هستم، از 19 سالگی در جبهه حضور داشتم چرا که زیر صندلی ماشین در اتوبوس کرج خودم را پنهان کردم و از بروجرد سردرآوردم. 

و اما حسین زکیخانی را می توان از آن دسته بزرگ مردانی دانست که پس از اینکه به واسطه عارضه شیمیایی از سال 89 وارد روستای ارنگه شد، فعالیت های اقتصاد مقاومتی و خدمت رسانی را آغاز کرد تا بار دیگر به تمام دنیا ثابت کند که یک لشگر تک نفره می تواند در اوج تنگناهای اقتصادی دشمن حماسه بیافریند. 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون و عضو کمسیون شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: سیاسی‌بازی و ورود به مسائل حاشیه‌ای مانع خدمت‌رسانی و چالشی برای شوراهای اسلامی محسوب می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، ابوالفضل ابوترابی شامگاه _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در گردهمایی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا بخش کرون از توابع شهرستان تیران و کرون اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان یک قوه در کنار سه قوه مقننه، قضائیه و مجریه حائز اهمیت هستند و اساتید بزرگ حقوق جایگاه مهمی به این نهاد می‌دهند.

وی افزود: نباید از جایگاه آن غفلت کرد که نویسندگان قانون اساسی نیز با نگاه بلند به آن اشاره کرده و در اصول ۱۰۰ تا ۱۰۶ به اهمیت و جایگاه آن پرداخته و در اصل ۱۰۷ به صورت ویژه توجه شده است.

نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: با شناخت این جایگاه انتظارات مشخص و نمایندگان مردم در این نهاد نیز به وظیفه‌های اصلی خود می‌پردازند.

وی با اشاره به اینکه ناشناختگی وظایف شوراهای اسلامی شهر و روستا بر عملکرد این نهاد تأثیر می‌گذارد، تصریح کرد: شوراها وظیفه اجرایی ندارند و عمده کار آن‌ها تصمیم‌گیری محلی بوده و به عنوان پارلمان در یک شهر و روستا وظیفه و مأموریت دارند.

ابوترابی اضافه کرد: مسائل حاشیه‌ای و نگاه سیاسی در انتخاب اعضای آن و همچنین اجرای برنامه‌های منتخبین مردم در شورای اسلامی باعث شده تا فعالیت‌های این نهاد تحت تأثیر موضوعات فرعی بشود و در خدمت‌رسانی با مشکل روبرو شوند.

وی با بیان اینکه اصلاح نگرش و توجه و تمرکز بر مأموریت محلی و خدمت رسانی باعث افزایش عملکرد آن‌ها خواهد شد، تصریح کرد: شوراهای اسلامی با همکاری شهرداران و دهیاران در تصدی مسئولیت محلی امکان رفع بسیاری از مشکلات منطقه خود را دارند.

عضو کمسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی سیاست پیشنهاد طرح جامع مدیریت شهری را جلوگیری از تمرکزگرایی در تهران و مراکز استان‌ها بیان کرد و اذعان داشت: با تصویب و اجرای این قانون وظایف مدیران محلی افزایش یافته و با همکاری مردم مشکلات احصا و رسیدگی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح پیشنهادی طرح جامع مدیریت شهری در مجلس دوازدهم بررسی و به صحن علنی خواهد رفت، اما در برنامه هفتم توسعه کشور به این نیاز و موضوع مهم اشاره شده تا دولت برای آن برنامه‌ریزی و اقدام کند.

کد خبر 748914

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • انتظار ۱۰ ساله مردم ۳۰ روستا برای تکمیل پل سوخته سرا پایان رسید
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود