Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان زندان ها، در اولین برنامه سفر به استان هرمزگان در جلسه شورای قضایی استان گفت: زندان نباید اولین و سهل ترین راه مقابله با جرم باشد و زندان باید صرفاً محل نگهداری ناامن کنندگان جامعه و مزاحمین اموال و نوامیس مردم باشد.

به گزارش ایسنا، در این نشست جهانگیر با اشاره به مقوله جرم در تاریخ زندگی بشر گفت: از ابتدای تاریخ، از بین بردن جرم در جوامع مختلف دغدغه مهم اندیشمندان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح سیر تحول برخورد با جرم و مجرم در جوامع مختلف حبس را یکی از راهکارهای مقابله با جرم در جوامع عنوان کرد و گفت: هر چند زندان یکی از راهکارها برای مقابله با جرم بزه در جوامع است اما نباید از این راهکار استفاده نادرست بکنیم.

مشاور رئیس دستگاه قضا یکی از اولویت های مهم در تحقق اهداف عدالت محور دستگاه قضا را استفاده حداقلی از مجازات حبس عنوان کرد و گفت: زندان نباید اولین و سهل ترین راه مقابله با جرم باشد و زندان باید صرفاً محل نگهداری ناامن کنندگان جامعه و مزاحمین اموال و نوامیس مردم باشد.
رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضائیه با تاکید بر اینکه فضای زندان های کشور متناسب با تعداد زندانیان نیست اظهار داشت: اولین گام برای کاهش جمعیت کیفری توسعه فرهنگ گذشت و صلح در جامعه است.
وی تصریح کرد: امروز جامعه ما نیازمند ترویج فرهنگ صلح و آشتی به عنوان بخشی از فرهنگ غنی ایرانی اسلامی است‌.
مشاور رئیس دستگاه قضا عنوان کرد: امروز بیشترین پرونده ها در محاکم قضایی مربوط به جرائم علیه اشخاص است که نشان دهنده پایین آستانه تحمل در جامعه و دور شدن از فرهنگ صلح و گذشت است.
دکتر جهانگیر با بیان اینکه دستگاه قضایی و سازمان زندان ها تولید کننده زندانی نیستند گفت: سوء مدیریت ها و ضعف کارکرد نهادهای مختلف زمینه ساز وقوع جرم و زندانی شدن افراد میشود ار این رو باید تمامی نهادهای مسئول سهم خود را در خصوص پیشگیری از وقوع جرم و کمک به اصلاح و تربیت زندانیان ایفا نمایند.
این مقام ارشد قضایی در ادامه با ارائه آماری از شاخص های اجتماعی در استان هرمزگان به تحلیل و آسیب شناسی علل وقوع جرم در این استان پرداخت.
رئیس سازمان زندان ها در بخش دوم سخنان خود گفت: در این استان سه جرم مواد مخدر، سرقت و جرائم علیه اشخاص به ترتیب بیشترین زندانیان را به خود اختصاص داده اند.
وی با بیان اینکه ۱۷درصد زندانیان استان را افراد متهم و تحت قرار تشکیل داده اند گفت: میانگین کشوری در این خصوص ۲۱درصد است.
رئیس سازمان زندان ها گفت طی ۵ سال گذشته شاهد کاهش ۱۵درصدی تعداد متهمین در این استان بودیم که این امر نشان دهنده تلاش سیستم قضایی و تسریع در رسیدگی به پرونده های زندانیان است.
وی همچنین گفت: طی ۶ سال گذشته شاهد روند رو به کاهش ورودی به زندان های این استان هستیم.
جهانگیر با اشاره با تشکیل پرونده شخصیت برای تمامی زندانیان در کشور گفت: آمار استخراج شده از این پرونده ها اطلاعات ارزشمندی در خصوص ریشه یابی علل وقوع جرم در اختیار ما قرار می دهد که میتوانیم در برنامه ریزی های مختلف از آن استفاده کنیم.
وی فقر و بیکاری را همچنان مهم ترین عامل وقوع جرم در جامعه عنوان کرد و گفت: نباید از این مساله به سادگی عبور کنیم چرا که با وجود این عوامل نمی توانیم به هدف کاهش جمعیت کیفری دست یابیم.
مشاور رئیس دستگاه قضا توجه به خانواده زندانیان را ضلع دیگر فرآیند اصلاح و تربیت دانست و گفت: نمیتوانیم به اهداف برنامه های اصلاحی و تربیتی در زندان ها دست یابیم در حالیکه خانواده زندانی با مشکلات عدیده دست به گریبان است.
رئیس دفتر بازرسی ویژه قوه قضائیه در بخش پایانی سخنان خود به طرح چند پرونده قضایی در استان پرداخت.
در ابتدای این نشست؛ حجت الاسلام و المسلمین اکبری رئیس کل دادگستری استان ضمن سخنانی به تشریح وضعیت قضایی استان پرداخت.
همچنین دادستان مرکز استان و مدیرکل زندان های استان نیز طی سخنانی گزارش هایی در خصوص مسائل قضایی و زندان های استان ارائه نمودند.
در این جلسه که با حضور اعضای شورای قضایی برگزار گردید دادستان های شهرهای مختلف استان به طرح سوالات خود با رئیس سازمان زندان ها پرداختند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۳۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسلیم کارزار ۱۶ هزار نفری جامعه پزشکی به قوه قضاییه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، روابط عمومی سازمان نظام پزشکی با اشاره به دیدار محمد رئیس‌زاده رئیس کل این سازمان با اشاره به دیدار نوروزی رئیس کل این سازمان با رئیس قوه قضاییه از تسلیم کارزار 16 هزار نفری جامعه پزشکی برای اعمال مجازات جایگزین حبس به قوه قضاییه خبر داد.

بر اساس این گزارش رئیس کل سازمان نظام پزشکی ضمن تحویل متن کارزار مذکور، توضیحات لازم را در خصوص درخواست اعمال جایگزین مجازات حبس به رییس محترم قوه قضاییه ارائه کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آزادی زندانیان به برکت کلام وحی
  • آزادی نزدیک به سه هزار زندانی در آذربایجان غربی در سال گذشته
  • عید دیدنی روزانه مدیرکل زندان‌ها و دادستان مرکز آذربایجان‌غربی از خانواده زندانیان
  • هدف اصلی دستگاه قضایی از اجرای حکم حبس بازسازی معنوی زندانیان است
  • در زندان فوق امنیتی در سنگاپور چه می‌گذرد؟/ از 8 مدل صبحانه تا زندگی در سلول‌های انفرادی
  • کاهش جمعیت کیفری زندان‌های استان بوشهر
  • حمایت از خانواده‌های زندانیان نیازمند استان بوشهر متوقف نمی‌شود
  • اشتغال ۱۲۴۸ نفر از زندانیان در استان کردستان
  • برخورداری بیش از 5500 مددجو از خدمات اشتغال و حرفه‌آموزی
  • تسلیم کارزار ۱۶ هزار نفری جامعه پزشکی به قوه قضاییه