Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌رضا ارزانی، دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در گفت‌وگو با ایکنا درباره همکاری این ستاد با کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: ما موظف هستیم به دلیل اعتباری که از بیت‌المال دریافت می‌کنیم و جایگاهی که برای مجلس شورای اسلامی قائل هستیم، به نمایندگان محترم مردم پاسخگو باشیم، بنابراین از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس دعوت کردیم تا در محل ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد حضور پیدا کنند و نشستی مشترک برگزار کنیم، این نشست عصر دوشنبه، 12 شهریورماه با حضور حداکثری کمیسیون فرهنگی که نشان از دغدغه نمایندگان دارد و من از حضور آنان سپاس‌گزارم، در این جلسه آقایان سالک، مطهری، مازنی، سعیدی، قاضی‌زاده هاشمی و خانم‌ها ذوالقدر و سیاوشی حضور به هم رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر ارشاد افزود: آنچه برای نمایندگان محترم تشریح کردیم، رویکرد جدید ستاد و توضیح برنامه 1414 بود که قصد داریم تا در طول 17 سال آینده فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را از نظر کمی و کیفی به شاخص‌های مد نظر برسد، همچنین از روند شورای سیاست‌گذاری کانون‌ها که از موازی‌کاری در زمینه مسجد جلوگیری می‌کند و همفکری مسجدی‌ها را ارتقا می‌دهد، توضیحاتی به نمایندگان مردم ارائه کردیم که بسیار مورد استقبال آنان قرار گرفت، لازم به ذکر است که تاکنون سه جلسه از این شورا برگزار شده و جلسه چهارم آن، هفته آینده برگزار می‌شود.

دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در ادامه گفت: نقطه نظراتی که نمایندگان در مورد برنامه‌های ما بیان کردند، برای ما در انتخاب اولویت‌ها موثر واقع می‌شود زیرا بسیاری از دغدغه‌هایی که نمایندگان مطرح می‌کنند، مستقیماً انعکاس نظرات و خواست اقشار مختلف مردم جامعه است و ما باید در این مسیر حرکت کنیم، رویکردی که هم ما و هم اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس بر آن اتفاق نظر داریم، تقویت کارکردهای اجتماعی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و کمک به پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

وی افزود: در این جلسه، پیشنهادات خوبی مطرح شد برای مثال تاکید بر این که کار کانون‌ها مردمی‌تر انجام شود و ستاد در زمینه پشتیبانی به کانون‌ها کمک برساند، همچنین تهیه گزارش محسوس سالانه برای ارزیابی فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، تاکید بر توجه ویژه به مسائل زنان، کودکان و خانواده در کانون‌ها، بحث پیگیری رسمیت‌بخشی به برنامه‌های ستاد و بحث حفظ ارتباط مستمر با مجلس شورای اسلامی و کمیسیون‌های مختلف آن از جمله نکات ارزنده‌ای بود که توسط نمایندگان ملت ارائه شد و ما با آن‌ها هم نظر هستیم.

ارزانی در پاسخ به پیشنهاد خبرنگار ایکنا که لازم است یک نماینده کمیسیون فرهنگی مجلس، متولی انتقال مسائل مسجدی حوزه‌های انتخابیه نمایندگان به ستاد عالی باشد، گفت: حضور نمایندگان محترم مجلس در جلسات مشترک با ستاد عالی این دستاورد را می‌تواند داشته باشد، این پیشنهاد بسیار خوبی است و بنده نیز چیزی شبیه به آن در ذهن داشتم، باید ببینیم آیا کسی از اعضای محترم کمیسیون فرهنگی تمایل دارد تا درگاه ارتباطی نمایندگان مردم با ستاد باشد و مسائل مسجدی حوزه‌های انتخابیه نمایندگان را به ما منتقل کند، در این راستا ما تمایل داریم یکی از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی به عضویت شورای سیاست‌گذاری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد درآیند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا ارزانی کانون های مساجد کانون های فرهنگی و هنری مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۴۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم دهه کرامت در لرستان با محوریت مردم برگزار می‌شود
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ‌پیگیری بیش از ۱۰۰ برنامه کانون‌های مساجد فارس برای ایام تابستان
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • مساجد بدون کانون‌ها و پایگاه‌های بسیج رونقی ندارد