Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

به گزارش ایسنا، محمد فرهادی رئیس هیئت امنای بنیاد خیریه شنوایی شفا بخش در آیین امضای تفاهم نامه اعطای کمک هزینه کاشت حلزونی با بیان اینکه ۲۶ سال است که به همت همکاران اساتید و پزشکان متخصص کاشت حلزون را به منظور رفع معلولیت شنوایی در کشور انجام می‌دهیم. حتی افرادی هستند که به صورت ثانویه ناشنوا شدند که می‌توانند از این کاشت استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در زمینه ساخت پروتز های حلزونی در کشور فعالیت کردیم و قسمت بیرونی دستگاه ها که حساستر از قسمتهای دیگر است را با موفقیت ساختیم و امید است تا به همت متخصصین و پزشکان قسمت درونی این دستگاه‌ها هم در ایران ساخته شود چرا که شرکتهای دانش بنیانی هستند که می‌توانند در این زمینه ما را یاری کنند.


وی در ادامه گفت: تاکنون حدود ۱۰۰۰۰ کاشت حلزون شنوایی در کشور انجام شده است. ایران جزو معدود کشورهایی است که در ۲۰ سال گذشته جز ده کشوری است که کاشت حلزونی انجام داده است.

در ادامه محمد اجل لوییان مدیرعامل بنیاد خیریه شفابخش با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۰۰۰ عمل کاشت حلزونی در کشور انجام می‌شود گفت: این تعداد بر اساس این است که سالیانه با نرخ جمعیت فعلی، ۱۵۰۰ نفر به این جمع اضافه می شوند و این مسئله موضوعی ملی است که باید به آن توجه شود.


او افزود: انجام جراحی توانبخشی تامین قطعات بعد از کاشت از موضوعات بسیار مهمی در بحث کاشت حلزون است چراکه برخی به دلیل خرابی این دستگاه برای مدت شش تا یکسال دوباره ناشنوا می‌شدند که این مسئله از ضرورت هایی است که باید به آن رسیدگی شود.


وی تاکید کرد: از سال ۹۵ بنیاد خیریه با مجوز وزارت کشور به عنوان یک ان جی او فعالیت کرده و در سال ۹۵ و ۹۶ خدماتی را در این زمینه ارائه داده همچنین از کمک‌های مردمی و سازمان نهادی مرتبط استفاده کرده است.


اجل لوئیان در ادامه افزود: افتخار می‌کنم که دیگر در ایران کودکی نیست که به دلیل ناتوانی مالی خانواده‌اش، کاشت کودک ناشنوا به تعویق بیفتد و خانواده‌ای نیست که فرزندش به دلیل ناتوانی مالی دوباره ناشنوا شود.


مدیرعامل بنیاد خیریه شفا با بیان اینکه خانواده‌هایی که فرزندان ناشنوا دارند در این مدت شناسایی شده‌اند افزود: ۱۵۰۰ نفر از این خدمات استفاده می‌کنند که در سال ۹۶ و ۹۷ خدمات پیشگیری برای جلوگیری از تولد کودک ناشنوا شروع شده تا دیگر خانواده ها سابقه تولد فرزند ناشنوا را داشتند فرزندان بعدیشان ناشنوا به دنیا نیایند.


وی با اشاره به مجموعه خدمات برای کاشت حلزون گفت: بیش از ۲۰۰۰ نفر خدمات صورت گرفته که ۴۸۵ نفر کاشت حلزون داشته اند و بیش از ۱۵۰۰ نفر از خدمات پس از کاشت استفاده می‌کنند که تا کنون ۲۰۱ نفر از خدمات پیشگیری تولد نوزاد ناشنوا استفاده کرده‌اند.


وی با بیان اینکه این ستاد تاکنون ۳۵ هزار میلیارد ریال هزینه داشته است گفت: در طول بیش از یک سال فعالیت حدود ۵ میلیارد ریال از طریق یاری کمک‌های مردمی و خرد بوده است و بقیه هزینه ها با یاری بی‌دریغ ستاد اجرایی فرمان امام (ره) انجام شده است.

همچنین محمد مخبر، رئیس ستاد فرمان امام (ره) نیز در بخشی از سخنان خود با ارائه گزارشی از عملکرد این ستاد، محوری‌ترین فعالیت ستاد فرمان امام را اشتغالزایی دانست و افزود: تاکنون ۴۰۰ هزار فرصت شغلی را سامان دهی کردیم و بیش از ۲۶ خدمت در قالب کمک به بیماران سرطانی مدارس، جاده‌ها، راه‌ها و بیمه‌های تکمیلی در مناطق محروم ارائه شده است. همچنین توانستیم هزینه نسخه‌های ۶۰ بیمار سرطانی را تقبل کنیم.

وی در ادامه از ساماندهی چندین بیمارستان با همت این ستاد خبر داد و افزود: تاکنون ۲۵۰۰ تخت بیمارستانی را در مناطق دور افتاده و محروم ارائه کردیم.

وی با بیان اینکه ۴ هزار میلیارد خدمات برای کمک به روستاها ارائه شده است افزود: نزدیک به ۲۰۰۰ جهیزیه را ساماندهی کردیم و ۱۰ هزار بسته مورد نیاز محصلین را نیز آماده سازی کردیم که تا دو هفته آینده به نیازمندان ارائه می‌شود. اغلب این کارها با استفاده از یاری خیریه‌ها و ان جی او ها انجام می‌شود.


مخبر همچنین گزارشی از آمار کاشت حلزون ارائه کرد و گفت: پنج میلیارد تومان برای پیشگیری و کارهای تحقیقی کاشت حلزون در نظر گرفته شده که به سه هزار نفر پرداخت شده است. همچنین هفت میلیارد تومان هزینه کاشت حلزون برای ۳۰۰۰ نفر در نظر گرفته شده که سالیانه حدود ۱۰۰۰ نفر را تحت پوشش قرار می دهد.

 در پایان این مراسم تفاهم نامه میان رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام ره و رئیس هئیت امنای بنیاد خیریه شنوایی شفا بخش امضاء شد.

 

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: حلزون شنوایی ناشنوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت به دنیای صدا
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • جوانه زدن ۷۵ درصد محصول باغات دیم زمین‌های شیب دار شهرستان اردل
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی در کشور انجام می شود
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • انجام سالانه ۲ میلیارد آزمایش پزشکی با حداقل خطا در کشور